| Mesaj |
Info autor |
Postat la 07 Dec 2008 18:35:49 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Sir Game-a-lot info:
|
Sir Game-a-lot:
Si Ultimul, daca trage de lantul cela...
Nine women working in perfect harmony can't have a baby in 1 month.
|
Status:
Înregistrat pe: 25 Aug 2007 18:20:41
Vârsta: 33 ani
Programator
Zamolxis Interactive
|
| |
Postat la 07 Dec 2008 18:39:10 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
pr3dali3n info:
|
pr3dali3n:
Nu vad ce legatura are imaginea ta cu game developmentul in general, doar daca o fi pentru un joc pe care-l tii secret. Oricum, banuiesc ca ai postat pentru critici, asa ca o sa ti le dau pe ale mele: Lantul se termina brusc in mana faraonului - mai adauga o bucata. Lantul se termina in capul creaturii - ar trebui sa aiba un fel de zgarda. In rest ce sa zic? Tine-te de desenat si o sa devii mai bun cu timpul, ca doar practica duce la perfectiune. 
Jocurile PC au slabe sanse sa devina profitabile si de succes atunci cand sunt facute de o echipa mica sau fara experienta. De aceea m-am apucat de facut jocuri browser.
|
Status:
Înregistrat pe: 21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)
|
| |
Postat la 07 Dec 2008 19:19:01 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
boboS info:
|
boboS:
Faraonul ala e cam gay cu piciorul ala ridicat si cu fusta.. Capu tigrului e cam ciudat, daca e tigru. Persoanele din fundal ce is ? Fantome ?
"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 25 ani
Programator
|
| |
Postat la 07 Dec 2008 21:20:28 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
eu inteleg ca vrei sa faci art, dar asta deja e spooky, tot ce desenezi e spooky, creepy, etc., nu stiu cum sa cataloghez, arta inedita sau n00bism  , parerea mea e ca la iluminare e ok, insa ar trebui sa studiezi ceva human body drawing, tutoriale, ca mi se par prea diformi si ...again, spooky...but not in a good way...
SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate
|
|
| |
Postat la 07 Dec 2008 23:08:53 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
Nekitu, fara suparare dar ce spui acolo e scris numai de dragul de a zice ceva, ideea aia ca tot ce fac e spooky e fumata din premise.. nu inseamna ca tot ce prezint aici este tot ce desenez sau modelez; Cat despre oameni ca nu au analogia potrivita - asta e adevarat, idea e ca nu sunt mare talent nici geniu, iar pentru ceva desenat fara nicio referinta e ok pentru un incepator in desenari pe comp, ms pentru idea cu iluminarea, desi nu am platit mare atentie sa fac ceva ok am avut in considerare lumina standard si existenta shadow/highlights pe cei 4 in vizor. boboS - Picioru ridicat poate il face gay, dar fusta e ceva normal, imaginile despre faraoni pe care mi le aduc aminte ii infatisau cu 'fusta'. Cat despre ciudatenia capului de la bestia aia, acea ciudatenie este data de factorul n00bism xD. Persoanele din fundal nu reprezinta nimic, doar tragand cu brush-ul pe acolo ca sa umplu area, si s-au format ceva ce ar semana cu niste caractere iar apoi m-am decis sa le prelucrez putin macar ajuta la imbogatirea continutului imaginii, deci daca doresti ia-le ca fantome ^^. pr3dali3n - Pai nu are legatura si nu am ceva joc ascuns, dar nu sunt eu primul care prezinta imagini ce nu au legatura cu gamedev-ul in galeria aceasta, si eu m-am gandit doar sa imbogatesc galeria, sper sa nu fiu pedepsit pentru asta.. si da, mai mult pentru critici, acuma mai nou m-am pus mai serios pe desenat, ca dovada, daca pana acuma faceam un desen odata la 3 luni acuma am facut 3 desene intr-o saptamana, si in curand o sa le pun si pe alea. Faza cu lantul am observat-o si eu, si e evidenta, numai ca eram cam satul de imaginea asta de aia nu am mai continuat si acesta s-a terminat brusc in palmă Cat despre zgarda, nu m-am gandit, dar cred ca ai dreptate, era mai estetica imaginea daca acesta avea zgarda - thanks Thanks inca odata, o sa ma tin cat o sa pot, nu cautam perfectiune dar macar suficient skill sa pot face si eu desene cat de cat decente si sa imi dezvolt simtul culorilor, ca la acel capitol ma evaluez la nivelul praf, in special cand ma uit la desenele ce le fac artistii de pe CGTalk. Sir Game-a-lot - Nice comment
Ultima editare efectuată de OViNET pe 07 Dec 2008 23:09:19; 1 editări în total
|
|
| |
Postat la 08 Dec 2008 00:29:41 Subiect: Re:
|
|
|
boboS info:
|
boboS:
OViNET a scris: Picioru ridicat poate il face gay, dar fusta e ceva normal, imaginile despre faraoni pe care mi le aduc aminte ii infatisau cu 'fusta'. Ofi dar ma refeream la combinatia intre piciorul ridicat si fusta. Inca oleaca si i se vede...
"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 25 ani
Programator
|
| |
Postat la 08 Dec 2008 01:52:53 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
omule, nu numai eu impartasesc ideea de spooky  , si altii, in incercarea ta de a face ceva nice, faci ceva infricosator, uita-te numai la fatza tigrului ala ! nu e un animal de care sa iti fie frica si sa iti impuna respect, ci are o nuanta de creepiness! ce naiba! PS: thanks for the tonite's nightmares!
Ultima editare efectuată de nekitu pe 08 Dec 2008 01:55:25; 1 editări în total
SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate
|
|
| |
Postat la 08 Dec 2008 10:43:44 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
SpOOky info:
|
SpOOky:
off: you've rang? *lurch's voice*
on:
asi recomanda sa folosesti constructii in desen(perspectiva defomata rau) si sa faci un studiu al anatomiei.
in plus p la toate magazinele cu provizii pt artisti gasesti niste oameni din lemn, la scara, cu articulatii mobile. ia-ti unul, pozeaza-l inainte sa-l desenezi. inchieturile omului nu s invart la 360, si faraonul imi pare pus intr-o pozitie nu tocmai comoda.
personajul din prim plan da-l intr-o parte, la o treime d margine.
saracu animal, d trage mai tere il scalpeaza. nu desena chestii ilogice
nu dai cu brshu doar sa umplii zona, gandsti compozitia inainte sa o desenezi. mai bn lasai fara aia in fundal. facea contrast si dadea mai bn
Ultima editare efectuată de SpOOky pe 08 Dec 2008 11:38:40; 2 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 20:48:46
Vârsta: 23 ani
Modelator 3D
elohimSoft
|
| |
Postat la 08 Dec 2008 10:44:45 Subiect: Re:
|
|
|
Pintea info:
|
Pintea:
OViNET a scris: Cat despre oameni ca nu au analogia potrivita - asta e adevarat true, true
|
Status:
Înregistrat pe: 05 May 2007 14:50:45
Vârsta: 28 ani
|
| |
Postat la 08 Dec 2008 11:11:17 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
meeshoo info:
|
meeshoo:
Anatomia.... bat-o vina  , Perspectiva... bat-o si pe ea tot vina 
|
Status:
Înregistrat pe: 15 May 2007 10:52:43
Vârsta: 29 ani
Programator
Jungle Troll Entertainment
|
| |
Postat la 08 Dec 2008 12:00:12 Subiect: Re:
|
|
|
Sir Game-a-lot info:
|
Sir Game-a-lot:
SpOOky a scris: [...] saracu animal, d trage mai tere il scalpeaza. nu desena chestii ilogice nu dai cu brshu doar sa umplii zona, gandsti compozitia inainte sa o desenezi. mai bn lasai fara aia in fundal. facea contrast si dadea mai bn N-ai prins idea, este vorba despre Cat-Piercing, noua moda.  Acuma pe bune, pt. inceput e bine, dar trebuie sa exersezi mai mult inainte de a pune imagini pe site-uri. E slabutza realizarea, din pacate.
Nine women working in perfect harmony can't have a baby in 1 month.
|
Status:
Înregistrat pe: 25 Aug 2007 18:20:41
Vârsta: 33 ani
Programator
Zamolxis Interactive
|
| |
Postat la 08 Dec 2008 13:25:56 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
pin46 info:
[banned]
|
pin46:
Mi se pare interesanta schita.
|
Status:
Înregistrat pe: 06 Aug 2007 23:02:05
Vârsta: ? ani
PR & Marketing
|
| |
Postat la 08 Dec 2008 17:04:03 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
Bobos, okey, am mai lucrat pe ea sa nu para asa gay, macar un pic mai putzin gay.. nekitu, nu credeam ca unii inca mai au cosmare, sorry.. Fatza animalului am spus deja ca nu am stiut cum s-o desenez, asa ca am improvizat. SpOOky, nu prea ajuta studiile de anatomie, daca nu practici deloc, asa ca e nevoie de practica in primul rand, >> need skill more than anything << Acuma ma uitam la ce ai zis si am remarcat ideea, ar ajuta la perspectiva sa il mut putin, imi va lua mai mult timp pana fac mask, dar o sa fac o incercare, thanks ! Thanks si pentru hint-ul cu Ilogice, o sa-mi ajute, ca am desenat de multe ori tampenii numai de dragu de a mai practica, dar nu aveau niciun rol. Pozitia faraonului e buna zici eu, poate nu pentru oricine e comoda dar am incercat si eu si nu mi-a fost deloc incomod, defapt ash putea ridica piciorul aproape pana la umeri, unde nu ajunge personajul din imagine. Pintea & meeshoo voi 2 nu degeaba sunteti (asta daca sunteti) programatori. Nu cred ca va strica totusi traducerea cuvantului analogie : 'correspondence in function between anatomical parts of different structure and origin'(sursa: merriam-webster), poate daca am facut o greseala aceasta era ca ar fi trebuit sa scriu analogii nu analogie. Sir Game-a-lot - acuma cu asta nu sunt de acord, daca nu puneai imaginea aicea o lasam asa si ma mandream cu un ..s..h..i..t.. punct. Thanks pin46 aa, si era sa uit, am mai lucrat pe imagine, acuma arata cam asa : (mai am inca de incercat faza cu mutatul faraonului, asta mai incolo)
|
|
| |
Postat la 08 Dec 2008 18:14:38 Subiect: Re:
|
|
|
Pintea info:
|
Pintea:
OViNET a scris: Pintea & meeshoo voi 2 nu degeaba sunteti (asta daca sunteti) programatori. Nu cred ca va strica totusi traducerea cuvantului analogie : 'correspondence in function between anatomical parts of different structure and origin'(sursa: merriam-webster), poate daca am facut o greseala aceasta era ca ar fi trebuit sa scriu analogii nu analogie. Poate vroiai sa spui ca fizicul oamenilor tai nu e analog cu anatomia standard a unei persoane, desi ma indoiesc. Analogia presupune o comparatie, daca eu spun ca Ovinet nu are analogia buna tu ce intelegi ? Si nu pricep de ce citezi din dictionare englezesti cand nici romana nu o stii bine, ai putea incerca http://dexonline.ro/search.php?cuv=analogie . Ontopic: normal ca tot ce face el pare spooky, cand nu ai talent ies numai ciudatenii. Nu cred ca vreti sa pun un om desenat de mine, sa vedeti acolo analogii hardcore.
|
Status:
Înregistrat pe: 05 May 2007 14:50:45
Vârsta: 28 ani
|
| |
Postat la 08 Dec 2008 18:57:29 Subiect: Re: Re:
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
Pintea a scris: Si nu pricep de ce citezi din dictionare englezesti cand nici romana nu o stii bine, ai putea incerca... Ca sa-i fac unui troll motiv de flame.. si lasa reclamele Daca mi-ai prezentat acel site puteai sa si citesti de pe el, sa vezi ca acel element al 2-lea poate fi subanteles, sper ca nu a fost prea greu ptr tine.
Ultima editare efectuată de OViNET pe 08 Dec 2008 18:58:46; 1 editări în total
|
|
| |