E chiar asa de important feature-ul asta al procesoarelor incat in ultima vreme nu mai imi ruleaza nici un joc fara el? Adica pentru simplu fapt ca nu am SSE2 jocu pur si simplu nu imi ruleaza cand as fi putut sa-l joc la minimum cu placa mea video. Iar practic in jocuri pentru ce se foloseste de e asa de nevoie de intructiunea asta ? Operatii vectoriale and stuff ?
"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 26 ani
Postat la 25 Oct 2008 18:26:32Subiect: < fara subiect >
Cat de vechi ai procu', frate? Ca SSE2 a aparut prin 2000. Oricum, nimeni nu prea mai are antichitati dinalea ca sa se mai chinuie cineva sa compileze "fara".
If at first you don't succeed, you fail.
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Postat la 25 Oct 2008 18:30:12Subiect: < fara subiect >
Nu ruleaza pentru ca oamenilor le e mai comod sa compileze cu /arch:SSE2. Extrem de putine jocuri folosesc SSE2 explicit, sub forma de ASM sau intrinsici. Compilatorul foloseste daca-l lasi si rezulta uneori in cod mai bun, dar nu mult mai bun (si oricum, nu din vectorizare).
Lumea pune deoarece mai sint foarte putine sisteme care nu au SSE2, si oricum probabil nu se califica la "minimum system requirements" din motive de viteza. Conform survey-ului de la Steam 90% din clientii lor au SSE2, iar asta include o multime de sali de jocuri unde se practica CS. Daca-i scoti p-aia pun pariu ca practic toata lumea are CPU-uri care suporta SSE2, deci de ce sa nu lasi compilatorul sa faca tot ce stie?
"Am crezut ca esti ceva mai avansat" - Nekitu, 2008 A.D. Autobaza
Status:
Înregistrat pe: 12 May 2007 20:12:30
Vârsta: ? ani