Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Proiecte » Anunţuri proiecte » Simplu joc XNA

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 16 Sep 2009 18:38:03    Subiect: < fara subiect >
BacioiuC info:

BacioiuC:

Vroiam sa inteleg modul in care priveste el situatia. Mi se pare putin absurda treaba...

Status:
Înregistrat pe:
14 Mar 2009 23:58:07
Vârsta: 21 ani
Game designer
Freelancer

Postat la 16 Sep 2009 19:37:04    Subiect: Re:
BetaTester info:   [banned]

BetaTester:

BacioiuC a scris:

De ce sa il stergi? Ca nu ai rabdarea necesara sa intelegi cum functioneaza si cum se foloseste un compilator? Chiar nu inteleg modul tau de a gandi. Daca il poti compila, il postezi. Daca nu poti sa il compilezi tu, dar pot alti, il stergi ca deh, "nu merge, ... nu discuti".

Si la ce ti-ar folosi ca sa intelegi modul meu de gandire ? Dar crezi ca esti capabil sa intelegi modul de gandire al altora ? Oare o avea vreun sens ca eu sa te contrazic pe tine sau pe altii ? Eu cred ca nu, si ca atare nu ma complic in discutii inutile ...

I'm a son of transputers

Status:
Înregistrat pe:
04 Sep 2009 18:24:44
Vârsta: 50 ani
Gamer / Beta tester / QA

Postat la 16 Sep 2009 19:46:41    Subiect: Re: Re:
Katalin info:

Katalin:

BetaTester a scris:

nu ma complic in discutii inutile ...

Offtopic: Din cate am observat eu toate posturile tale au fost inutile.

Am incercat jocul, imi merge. E cumva si vreun boss ? Daca e, eu nu am ajuns la el, la un momentdat nu mai apar nici inamici si nici insule. Doar avionul si apa.

Ultima editare efectuată de Katalin pe 16 Sep 2009 19:48:49; 1 editări în total

Fighting on the internet is like running in the special olympics: even if you win, you're still retarded !

Status:
Înregistrat pe:
02 May 2007 18:38:03
Vârsta: 23 ani
Programator
LightningTeam

Postat la 29 Dec 2009 15:04:20    Subiect: Xna.ro este lansat
nekosan info:

nekosan:

Buna baieti

Am fost cam ocupat ultima perioada. Am reusit intre timp insa sa pun sus www.xna.ro unde sper sa apuc sa am timp sa pun sus articole + proiecte facute de mine in XNA.

Lucrez acum la un proiect 3d in XNA si sper sa apuc sa prezint proiectul pe masura ce avanseaza si mai prind una alta. Momentan am inceput cu un tutorial simplu 2d pe care sper sa avansez ca sa obisnuiesc lumea cu logica unui joc, modul de desenare, incarcare resurse, preluare input, sunet, efecte, postprocesare, yada yada...

Tell your friends

Sarbatori fericite.

Nu conteaza de unde vi, ci incotro te indrepti.

Status:
Înregistrat pe:
23 Oct 2008 10:05:25
Vârsta: 27 ani

Postat la 29 Dec 2009 16:51:05    Subiect: < fara subiect >
Jinx info:

Jinx:

E cam offtopic, ca thread-ul asta e la "Anunturi proiecte", dar cam tot thread-ul a fost offtopic pana la urma (din cauza lui BetaTester), asa ca...

E fain situl... sau blogul, mai degraba. Ai putea sa pui si stiri despre XNA, ca sa ai mai mult continut (yeah, I'm a SEO psycho). Ah, da, ai putea sa si schimbi fontul la cod intr-unul fixed-width, for better readability. In cazul tau, ceva in genul:

Cod sursă:
p .code {
    font-family: "Courier New", Courier, monospace;
    /* si eventual... */
    color: #006600;
}

Status:
Înregistrat pe:
03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]