| Mesaj |
Info autor |
Postat la 23 Oct 2008 10:08:34 Subiect: Simplu joc XNA
|
|
|
nekosan info:
|
nekosan:
Un simplu joc XNA facut in 1 saptamana. Imaginile sunt bazate pe SpriteLib (Ari Feldman) Codul e C# Merge de la tastatura si controler XBOX. Cu putine modificari ar merge si pe consola XBOX. Nu e comentat. Mai multe detalii si arhiva o puteti gasi aici (plus ceva poze) http://www.pixelplant.ro/stiri/detalii-stire/article/simplu-joc-xna.html?tx_ttnews[backPid]=6&cHash=d4afdc89c2
Nu conteaza de unde vi, ci incotro te indrepti.
|
Status:
Înregistrat pe: 23 Oct 2008 10:05:25
Vârsta: 27 ani
|
| |
Postat la 14 Sep 2009 09:53:47 Subiect: Re: Simplu joc XNA
|
|
|
BetaTester info:
[banned]
|
BetaTester:
Am fost la http://www.pixelplant.ro/articole/detalii-stire/article/simplu-joc-xna.html şi am descărcat arhiva http://www.pixelplant.ro/uploads/media/airplane2.zip , dar executabilul airplane.exe îmi dă eroare şi nu se lansează. Deoarece este în C#, aştept cu interes rezolvarea problemei. Este de dorit utilizarea MVC#2008ExpressEdition Şi să nu uit: Am WindowsXp SP3, pus pe un IntelDualCore cu tot tacâmul ... Altă reeditare: Nu ar strica să dai şi instrucţiunile de compilare, astfel ca oricine să poată să compileze aplicatia dumitale. Dar în primul rând, cum am zis, nu merge exemplul dat de dumneata şi nici eu nu am mai trecut la compilarea codului. UPS ! Nu am citit cu atenţie că mai trebuie să am instalat şi "Microsoft XNA Framework Redistributable 2.0". Nu am aşa ceva băgat în computerul meu. Last Edit. Am descărcat şi instalat "Microsoft XNA Framework Redistributable 3.1", dar airplane.exe nu vrea să meargă, dă următoarea eroare: "_948 a întâlnit o problemă şi se va închide. Ne cerem scuze pentrul deranjul provocat"
Ultima editare efectuată de BetaTester pe 14 Sep 2009 10:40:12; 4 editări în total
I'm a son of transputers
|
Status:
Înregistrat pe: 04 Sep 2009 18:24:44
Vârsta: 49 ani
Gamer / Beta tester / QA
|
| |
Postat la 14 Sep 2009 17:23:23 Subiect: Re: Re: Simplu joc XNA
|
|
|
nekosan info:
|
nekosan:
Salut E construit pe VC 2005 si XNA 2.0 Beta L-am refacut acum pt VC 2008 Express si XNA 3.1 Intra pe acelasi site, acelasi link si jos de tot o sa gasesti un link la noua arhiva Te rog sa imi spui daca iti merge acum http://www.pixelplant.ro/articole/detalii-stire/article/simplu-joc-xna.htmlToate cele bune...
|
Status:
|
| |
Postat la 14 Sep 2009 17:37:37 Subiect: Re: Re: Re: Simplu joc XNA
|
|
|
BetaTester info:
[banned]
|
BetaTester:
Tot acelaş mesaj dă. Am încercat airplane.exe aflat în folderele [obj] şi [bin]. Ce anum e nu este în neregulă ?
I'm a son of transputers
|
Status:
Gamer / Beta tester / QA
|
| |
Postat la 14 Sep 2009 17:42:44 Subiect: Re: Re: Re: Re: Simplu joc XNA
|
|
|
nekosan info:
|
nekosan:
Pai recompileaza-l. Lasa executabilul
Ai zis ca ai VC 2008 si XNA 3.1
Deschide proiectul si da-i un build
Ar trebui sa iti mearga. L-am rulat acum pe alt pc, si mi-a mers fara probleme. L-am compilat si pe 32 si pe 64 biti.
Macar asa poti sa vezi ce erori iti da.
|
Status:
|
| |
Postat la 14 Sep 2009 17:52:52 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
BetaTester info:
[banned]
|
BetaTester:
OK, mă apuc să-l compilez LE1: Am incercat să deschid airplane2/airplane2/airplane2.csproj şi îmi da următorul mesaj: The proiect file'airplane2.csproj' cannot be opened. The project type is not supported by this installation. OBS: Nu am scris adresa din computer, că văd că nu este afişată corect aici LE2: Mă duc să încerc sa compilez prima versiune.
Ultima editare efectuată de BetaTester pe 14 Sep 2009 18:12:11; 5 editări în total
I'm a son of transputers
|
Status:
Gamer / Beta tester / QA
|
| |
Postat la 14 Sep 2009 18:08:37 Subiect: Re:
|
|
|
nekosan info:
|
nekosan:
Pare-se ca e o problema de la VC sau XNA Probabil de la versiuni mai vechi, sau nu ai instalat ce trebuie. Citeste mai multe aici: http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/vswpfdesigner/thread/06cf7bca-982c-44cf-aec9-99cf399b3000
|
Status:
|
| |
Postat la 14 Sep 2009 18:54:10 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
BetaTester info:
[banned]
|
BetaTester:
E prea complicat pentru mine. Am MVC#2008ExpressEdition, MVC++2008ExpressEdition, şi alte ălea necesare funcţionării, mie să mi se dea exact ce este necesar şi să mi se spună exact ce trebuie făcut. Aşadar, aştept indicaţii concrete.
I'm a son of transputers
|
Status:
Gamer / Beta tester / QA
|
| |
Postat la 14 Sep 2009 22:02:04 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
BacioiuC info:
|
BacioiuC:
BetaTester tu oare ai citit ce scrie pe site-ul de unde ai descarcat proiectu? Indeplinesti toate cerintele? Am downloadat proiectu, am avut cerintele indeplinite si am reusit sa il compilez fara nici o problema. Ia verifica mataluta, ai DirectX SDK instalat?
|
Status:
Înregistrat pe: 14 Mar 2009 23:58:07
Vârsta: 20 ani
Game designer
Freelancer
|
| |
Postat la 14 Sep 2009 22:08:29 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
boboS info:
|
boboS:
BetaTester, eu iti sugerez intai sa incepi niste tutoriale de programare. Gasesti pe diferite siteuri daca cauti pe google. Si mai bine inveti si faci codul tau chiar daca e simplu decat sa compilezi la altii fara nici un rost. Si oricat de simplu ar fi o aplicatie facuta de altii pentru tine poate parea complicata pentru simplu motiv ca nu ai facut-o tu. Poti incepe cu: www.cplusplus.com Scuze de offtopic. Jocul este foarte misto. Da o senzatie de retro gameplay  De ce nu la-i postat la competitie ? Ar fi fost perfect.
Ultima editare efectuată de boboS pe 14 Sep 2009 22:11:18; 1 editări în total
"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 25 ani
Programator
|
| |
Postat la 14 Sep 2009 22:47:59 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
BacioiuC info:
|
BacioiuC:
Da, ar fi fost bine venit. Actiunea ar merge sa fie putin mai rapida si mai dinamica, dar in rest e ok. Ador modurile de tragere (Side Fire, Diagonal, Str8 xD). SpriteLib a lui andy ftw.
|
Status:
Game designer
Freelancer
|
| |
Postat la 16 Sep 2009 11:13:15 Subiect: Re:
|
|
|
nekosan info:
|
nekosan:
salut
Mersi de impresii. Dupa cum bine vedeti, jocul e facut acum un an. Ultima versiune e doar un update pt vc# 2008 si xna 3.1
L-am facut pt un proiect la scoala si a trebuit terminat intr-o saptamana. Ca sa nu mai zic ca e primul proiect in C# si cu xna. din pacate programarea de jocuri e doar un hobby, dupa cum se vede pe site, traiesc din programare web. Nu ma intereseaza atat de mult competitiile, dar daca as fi primit mai multe impresii in acea perioada l-as fi documentat.
BetaTester: Baietii de sus au dreptate. Ar trebui sa te apuci de invatat programare. Joculetul acesta e pus pt programatori, sa se inspire si sa vada cum e facut un mic joculet XNA (cel putin din perspectiva mea).
|
Status:
|
| |
Postat la 16 Sep 2009 13:47:49 Subiect: Re: Re:
|
|
|
BetaTester info:
[banned]
|
BetaTester:
nekosan a scris: salut Mersi de impresii. Dupa cum bine vedeti, jocul e facut acum un an. Ultima versiune e doar un update pt vc# 2008 si xna 3.1 L-am facut pt un proiect la scoala si a trebuit terminat intr-o saptamana. Ca sa nu mai zic ca e primul proiect in C# si cu xna. din pacate programarea de jocuri e doar un hobby, dupa cum se vede pe site, traiesc din programare web. Nu ma intereseaza atat de mult competitiile, dar daca as fi primit mai multe impresii in acea perioada l-as fi documentat. BetaTester: Baietii de sus au dreptate. Ar trebui sa te apuci de invatat programare. Joculetul acesta e pus pt programatori, sa se inspire si sa vada cum e facut un mic joculet XNA (cel putin din perspectiva mea). OK, BOSS ... Atunci tre' să dai de băut că uite ţi-am relansat jocul printre colegii dumitale programatorii ... Eu rămân de partea enduserilor şi aştept 'indicăţii' ce şi cum ... După cum spuneam, nu merge, ... nu discut. Îţi pusesem jocul în forumelul meu ... Dar mă duc să-l şterg de acolo ... Reedit: hai că aştept să văd ce răspuns dai la acest mesaj.
Ultima editare efectuată de BetaTester pe 16 Sep 2009 13:50:12; 1 editări în total
I'm a son of transputers
|
Status:
Gamer / Beta tester / QA
|
| |
Postat la 16 Sep 2009 17:50:38 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
BacioiuC info:
|
BacioiuC:
De ce sa il stergi? Ca nu ai rabdarea necesara sa intelegi cum functioneaza si cum se foloseste un compilator? Chiar nu inteleg modul tau de a gandi. Daca il poti compila, il postezi. Daca nu poti sa il compilezi tu, dar pot alti, il stergi ca deh, "nu merge, ... nu discuti".
|
Status:
Game designer
Freelancer
|
| |
Postat la 16 Sep 2009 18:28:20 Subiect: < fara subiect >
|
|
|