Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Comunitate » Locuri de muncă » Evolution Vault cauta programatori

Pagina 1 din 2 [ 1 | 2 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 26 Jul 2008 16:23:38    Subiect: Evolution Vault cauta programatori
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

Cautam programatori proficienti in C++ si cu experienta in OGRE pentru colaborare. Nume proiect: One Soul Army [MOG].

Pentru mai multe detalii si contact vizitati:
http://evolutionvault.com/evolutionvault/recruiting.htm

Ultima editare efectuată de pr3dali3n pe 26 Jul 2008 16:24:00; 1 editări în total

Jocurile PC au slabe sanse sa devina profitabile si de succes atunci cand sunt facute de
o echipa mica sau fara experienta. De aceea m-am apucat de facut jocuri browser.

Status:
Înregistrat pe:
21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 26 Jul 2008 17:12:00    Subiect: < fara subiect >
OViNET info:

OViNET:

cât platiti ?

Status:
Înregistrat pe:
17 Apr 2007 20:15:29
Vârsta: 21 ani
Modelator 3D
Independent -- pentru cat timp ?

Postat la 26 Jul 2008 22:42:02    Subiect: < fara subiect >
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

Nimic. Platim la sfarsit sau cu timpul, daca va merge bine treaba cu primul nostru proiect, si deci ne permitem.

Noi cautam programatori care s-au gandit deja sa programeze propriile lor jocuri, dar nu au resursele necesare pentru grafica, sunete, etc. deci nu pot realiza ceea ce-si doresc. Ce vreau sa spun e ca noi cautam permanent oameni care sa vrea sa obtina success prin ceea ce fac zilnic si care iubesc ceea ce fac.

Evolution Vault nu e decat o companie de jocuri indie din Romania - si asta spune multe. Nu ne permitem sa platim pe nimeni momentan, suntem la inceput de drum. Ce putem promite insa e ca terminam ce am inceput si ca vorbim de o suma de bani realista la sfarsit, nu doar de promisiuni desarte. Am terminat un proiect, am gasit un publisher bun pentru el... Suntem capabili sa ducem la bun sfarsit un altul, de data asta cu ceva mai multa experienta.

Suntem dedicati si o dovedim. Si cred ca asta spune destul de mult pentru cei care vor sa ni se alature.

Jocurile PC au slabe sanse sa devina profitabile si de succes atunci cand sunt facute de
o echipa mica sau fara experienta. De aceea m-am apucat de facut jocuri browser.

Status:
Înregistrat pe:
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 27 Jul 2008 02:37:51    Subiect: < fara subiect >
cippyboy info:

cippyboy:

One Soul Army ? Ultima oara faceati ceva gen Oblivion si se chema Soul of the World daca tin bine minte. M-am uitat pe site-ul vostru si nu mai vad nimic legat de proiectul ala. Asta e un rename sau pur si simplu un alt proiect ?

Status:
Înregistrat pe:
04 Dec 2006 17:14:23
Vârsta: 25 ani
Programator
Relative Team

Postat la 27 Jul 2008 03:10:16    Subiect: Re:
Jinx info:

Jinx:

cippyboy a scris:

One Soul Army ? Ultima oara faceati ceva gen Oblivion si se chema Soul of the World daca tin bine minte. M-am uitat pe site-ul vostru si nu mai vad nimic legat de proiectul ala. Asta e un rename sau pur si simplu un alt proiect ?

Rename clar, ca au pastrat artworkurile si wallpaperele de la SotW. Laughing

Si pana la urma imi placea mai mult numele vechi. Rolling Eyes

Status:
Înregistrat pe:
03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer

Postat la 27 Jul 2008 12:14:50    Subiect: < fara subiect >
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

E un rename si e schimbat in acelasi timp. Initial vroiam sa facem un RPG, dar pentru ca am gasit putin interes din partea celor cu care lucram si nevrand sa facem iar noi doi totul, am decis sa facem un MOG (multiplayer online game, un mmo mic). Bineanteles ca am pastrat obiectele si conceptele jocului vechi.

Status:
Înregistrat pe:
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 27 Jul 2008 16:08:16    Subiect: < fara subiect >
raicuandi info:

raicuandi:

Hahaha!
Ma rog, experienta conteaza...

Method 2: Move Your Mouse Pointer
If you move your mouse pointer continuously while the data is being returned to Microsoft Excel, the query may not fail. Do not stop moving the mouse until all the data has been returned to Microsoft Excel.

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 21:02:40
Vârsta: 22 ani
Programator

Postat la 29 Jul 2008 11:25:00    Subiect: Re:
cippyboy info:

cippyboy:

pr3dali3n a scris:

E un rename si e schimbat in acelasi timp. Initial vroiam sa facem un RPG, dar pentru ca am gasit putin interes din partea celor cu care lucram si nevrand sa facem iar noi doi totul, am decis sa facem un MOG (multiplayer online game, un mmo mic). Bineanteles ca am pastrat obiectele si conceptele jocului vechi.

Totusi nu v-ati gandit ca e mai simplu un single player decat un MOG ?

Status:
Înregistrat pe:
04 Dec 2006 17:14:23
Programator
Relative Team

Postat la 29 Jul 2008 14:32:20    Subiect: < fara subiect >
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

Nu e mai simplu un SinglePlayer decat un MOG. In Single Player trebuie sa ai o poveste adanca (cel putin asa gandesc si vreau eu sa am), trebuie sa ai personaje bine conturate, trebuiesc luate in calcul o gramada de obiecte (environment). In general la Single Player e o munca mult mai mare decat daca am crea un MOG.

In plus, MOG nu e acelasi lucru cu MMORPG (massive multiplayer online RPG). MOGul nostru o sa aiba un numar limitat de jucatori; eu m-am gandit pana intr-o suta, iar lumea o sa se restarteze cand o tabara castiga, lucru care in principiu nu ar trebui sa ia mai mult de trei ore. Vrem sa facem ceva care stim ca putem sa ducem la capat, iar accentul sa se puna pe gameplay si nu pe imensitatea lumii.

Status:
Înregistrat pe:
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 29 Jul 2008 16:51:02    Subiect: < fara subiect >
Raul info:

Raul:

deci va fi un CS dar ceva mai mare ?

.NET Programmer
TV3D Licensed Programmer

Status:
Înregistrat pe:
31 May 2007 14:55:15
Programator
Buasi Games

Postat la 29 Jul 2008 18:45:25    Subiect: < fara subiect >
Jinx info:

Jinx:

Un MOG poate sa fie FPS, TPS si multe altele. Deci asta ce-o sa fie? Confused

Status:
Înregistrat pe:
Game designer

Postat la 29 Jul 2008 18:46:32    Subiect: < fara subiect >
boboS info:

boboS:

Deci banuiesc ca se bazeaza mai mult pe Player vs Player daca is putini jucatori. Desi 100 nu mi se par asa putini pentru un joc care nu cred ca va fi asa de extrem de mediatizat.

Ultima editare efectuată de boboS pe 29 Jul 2008 18:48:07; 1 editări în total

"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 15:53:21
Programator

Postat la 29 Jul 2008 21:39:51    Subiect: < fara subiect >
Raul info:

Raul:

ar fi misto.. 2 tabere. sa poata fiecare jucator sa isi aleaga in ce tabara vrea sa fie sau daca nu, freelancer. Smile

.NET Programmer
TV3D Licensed Programmer

Status:
Înregistrat pe:
31 May 2007 14:55:15
Programator
Buasi Games

Postat la 29 Jul 2008 21:50:13    Subiect: < fara subiect >
boboS info:

boboS:

Mie mi-ar placea un RPG gen Oblivion sau Gothic sa fie jucat cooperative sau cum ii zice. Adica misiunea ce este facuta pentru single player sa poata fi jucata si in mai multi (maxim 3 persoane).

"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 15:53:21
Programator

Postat la 29 Jul 2008 23:51:09    Subiect: < fara subiect >
Jinx info:

Jinx:

Revenind la subiect:

Pana nu invatati ce trebuie sa faca fiecare membru in echipa, nu recomand nimanui sa vi se alature. Si daca nu intelegi despre ce vorbesc pr3dali3n, adu-ti aminte cand ati blocat conturile mai multor membrii ai echipei, inclusiv al meu (care eram acolo ca tester), pentru motivul ca nu contribuiau la design. Wink

Status:
Înregistrat pe:
Game designer

Pagina 1 din 2 [ 1 | 2 ]

Server time: 00:49:59 09.02.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2011 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved