Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Comunitate » Ştiri » thegamecast.net - game video reviews facute de romani pentru romani

Ştire:
thegamecast.net - game video reviews facute de romani pentru romani
Scrisã de nekitu pe 18 Jul 2008 16:53:00

TheGameCast este un site care isi propune informarea cititorului cu corectitudine si precizie, tematica aleasa fiind gaming-ul pe PC si console. Principala diferenta fata de restul site-urile romanesti de profil este abordarea acestui subiect intr-o maniera originala, prin intermediul unor materiale multimedia, video si audio. Astfel, se creaza o legatura mult mai puternica intre vizitator si subiectul analizat, relatie pe care speram sa o putem amplifica prin intermediul comentariilor noastre.

Vizitati site-ul aici: http://thegamecast.net

Editat ultima oară de RRR pe 18 Jul 2008 16:53:00

Comentarii pentru aceastã ştire:

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 07 Aug 2008 02:36:25    Subiect: < fara subiect >
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

Nici un comentariu?! Eu zic sa ii incurajam putin pe baieti ca merita si le urez bafta in ce si-au propus sa face. Eu unul stiu sigur ca o sa urmaresc blogul lor zilnic pentru ca merita. Wink

Jocurile PC au slabe sanse sa devina profitabile si de succes atunci cand sunt facute de
o echipa mica sau fara experienta. De aceea m-am apucat de facut jocuri browser.

Status:
Înregistrat pe:
21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 07 Aug 2008 17:21:34    Subiect: < fara subiect >
Mihalceanu info:

Mihalceanu:

e foarte ok ce fac tipi, mi se pare in schimb cam cuidat sa ascult in limba romana.. is obisnuit cu engleza si o inteleg perfect;

Status:
Înregistrat pe:
15 May 2008 15:20:07
Vârsta: 23 ani
Modelator 3D
Buasi Games

Postat la 07 Aug 2008 17:52:06    Subiect: Re:
Raul info:

Raul:

Mihalceanu a scris:

e foarte ok ce fac tipi, mi se pare in schimb cam cuidat sa ascult in limba romana.. is obisnuit cu engleza si o inteleg perfect;

limba romana suna najpa peste tot.. si in filme Laughing

e interesant situl. sa vedem cat de mari or sa ajunga Smile

.NET Programmer
TV3D Licensed Programmer

Status:
Înregistrat pe:
31 May 2007 14:55:15
Vârsta: 25 ani
Programator
Buasi Games

Postat la 12 Aug 2008 12:23:27    Subiect: < fara subiect >
RRR info:

RRR:

Să vă povestesc cât de plictisitoare şi prost gândită a fost prezentarea? Sau să vă povestesc despre lipsa de profesionalism a omului care prezenta? Profesionalism nu înseamnă neapărat seriozitate scenică, aşa că să nu îmi daţi în cap cu argumente de genul "da' îl vroiai pe Jobs să facă prezentarea?".
Am rezistat până la jumătatea filmuleţului.

Sper să crească băieţii şi situl lor şi să vedem cât mai multe prezentări bune făcute de ei.

Ultima editare efectuată de RRR pe 12 Aug 2008 12:24:12; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
28 Jun 2008 00:09:24
Vârsta: ? ani

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 15:16:10 11.02.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2011 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved