Am reusit sa-l fac sa mearga folosind libraria precompilata de pe site-ul glfw. Ca sa pot compila cu succes un program care foloseste libraria asta trebuia sa pun un preprocessor switch: GLFW_BUILD_DLL.
Totusi, ce ma intereseaza pe mine este deployment-ul aplicatiei. Folosesc Microsoft visual studio express. Am aflat ca daca in loc de Multithreaded DLL folosesc doar Multithreaded, am nevoie doar de 2 dll-uri si un fisier manifest pentru a rula programul(si pe alte calculatoare) fara sa instalez vc++ redistributeable.
De ce as vrea sa compilez eu libraria glfw? Pentru ca o pot compila folosind optiunea Multithreaded. In momentul de fata libraria de pe site cred ca este compilata cu Multithreaded dll pentru ca daca incerc sa compilez programul cu Multithreaded simplu, folosind libraria respectiva am cateva erori la link-editare:
MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _strchr already defined in LIBCMTD.lib(strchr.obj)
MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _free already defined in LIBCMTD.lib(dbgfree.obj)
MSVCRTD.lib(ti_inst.obj) : error LNK2005: "private: __thiscall type_info::type_info(class type_info const &)" (??0type_info@@AAE@ABV0@@Z) already defined in LIBCMTD.lib(typinfo.obj)
MSVCRTD.lib(ti_inst.obj) : error LNK2005: "private: class type_info & __thiscall type_info:

perator=(class type_info const &)" (??4type_info@@AAEAAV0@ABV0@@Z) already defined in LIBCMTD.lib(typinfo.obj)
Dependency walker nu imi afiseaza cu semnul intrebarii nimic. Log-ul contine cateva linii colorate cu rosu care imi spun ca nu s-au putut incarca niste functii din dll-urile: msvcr71.dll si msvcr90d.dll. Functiile sunt: FlsAlloc, FlsGetValue,FlsSetValue, FlsFree.