Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Comunitate » Imaginea zilei » Bucuresti Postapocaliptic

Imaginea zilei:
» Bucuresti Postapocaliptic
Postat de katoun pe 27 Jun 2008 00:28:00 | Galeria "Imaginea Zilei"
Este un concept art de test pt jocul Indie pe care vreau sa il fac.
Imagine mai necesita fff. mult de lucru.

Comentarii pentru aceste imagini:

Pagina 1 din 4 [ 1 | 2 | 3 | 4 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 27 Jun 2008 00:35:12    Subiect: < fara subiect >
MithY info:

MithY:

Still nu prea pare post-apocaliptic. Vad ca i-ai scos tot traficul, dar distruge si niste blocuri.

gamedev for life

Status:
Înregistrat pe:
25 Feb 2007 20:12:02
Vârsta: 22 ani
Programator
Digital Void Entertainment

Postat la 27 Jun 2008 02:32:11    Subiect: < fara subiect >
Jinx info:

Jinx:

Lasa Bucurestiul in pace, e destul de postapocaliptic asa cum e. Laughing Stai! Nu! Bucurestiul in prezent e doar apocaliptic, mai are nevoie de cateva secole sa ajunga asa de bine ca un oras postapocaliptic.

Cei care locuiti in Bucuresti: no offence, nu e vina voastra. Cool

@katoun: iti recomand filmul I Am Legend. E un exemplu bun de lume (New York) postapocaliptica. Seamana cu ce ai facut tu, asa ca o sa-ti ofere inspiratie fara sa-i schimbe punctul de vedere. Wink

Ultima editare efectuată de Jinx pe 27 Jun 2008 02:37:43; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer

Postat la 27 Jun 2008 02:46:47    Subiect: < fara subiect >
boboS info:

boboS:

Ăăăăă....chiar crezi ca e cineva sa nu fi vazut I Am Legend? Sigur de acolo s-a si inspirat.

"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 26 ani
Programator

Postat la 27 Jun 2008 09:59:55    Subiect: < fara subiect >
JIM info:

JIM:

Ar putea arata mult mai bine.

Cladiri distruse, plante crescute pe cladiri, eventual niste gropi/cratere. Poate si un cer mai diferit (rosiatic sau verzui, insa intunecat).

Parerea mea Smile

Intel i7 920 @ 4GHz, ASUS P6T, ATI 4870x2, 8GB DDR3 1600, Win7 x64

Status:
Înregistrat pe:
29 Apr 2007 22:20:51
Vârsta: 23 ani
Programator

Postat la 27 Jun 2008 10:55:46    Subiect: < fara subiect >
jos8cal info:

jos8cal:

Post-apocaliptic ar fi daca l-ai arata ingrijit si curat, cu oameni decenti pe strazi.

"Sunt la dispozitia dumneavoastra ca sa realizam ceea ce avem de realizat." (Blaxxunromania)

Breviar de personalitati.

Status:
Înregistrat pe:
10 Jun 2007 22:08:36
Vârsta: ? ani

Postat la 27 Jun 2008 11:08:50    Subiect: < fara subiect >
katoun info:

katoun:

boboS:
Scuza-ma dar, NU! Imagine este facuta mult inainte de a fi anuntat I Am Legend. Nu aveam nici o idee de existente acestui film super marfa, dar care are doar cateva asemanari cu povestea jocului pe care vreau sa il fac.
Actiunea jocului se intampla undeva peste 200-300 de ani in viitor intr-un Bucuresti parasit.
Numele jocului a fost ales ca fiind: Tiwillight Ruins - The Ghost City.
Si povestea am "inventat-o" de acum un an, cand m-am hotarat sa incep un asemenea proiect impreuna cu un prieten de-al meu.
De atunci si pana azi am strans referinte si am facute app 5GB de poze din Bucuresti, unele mai apocaliptice altele mai putin. Laughing

Ultima editare efectuată de katoun pe 27 Jun 2008 11:16:15; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
20 Jun 2008 12:08:23
Programator

Postat la 27 Jun 2008 11:24:42    Subiect: < fara subiect >
katoun info:

katoun:

Legat de blocuri distruse si gropi, cum am spus legat de imagine, mai am fff mut de lucru la imagine dar nu prea am mai avut timp de ea de vreo 5-6 luni bune. Am avut alte treburi, cum ar fii un job full-time, referinte pt joc si sa lucrez la Game Enginul pt care il fac Very Happy .
Daca o sa mai am timp voi mai lucra la imagine.

Ultima editare efectuată de katoun pe 27 Jun 2008 11:42:22; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
Programator

Postat la 27 Jun 2008 12:26:38    Subiect: < fara subiect >
Black_Knight info:

Black_Knight:

mai dragut dar totusi mult prea intreg bucurestiul, mai ales blocurile Very Happy

adica la cum arata ... inca -3 schimbari de borduri si o sa fie poza cu bucursetiul real

Status:
Înregistrat pe:
07 May 2007 19:49:43
Vârsta: 29 ani
Programator

Postat la 27 Jun 2008 12:44:04    Subiect: < fara subiect >
Raul info:

Raul:

ieri am mers la un interviu la BitDefender aici in Bucuresti si am trecut printre niste blocuri comfort 3(Daca se poate zice confort) ACOLO era APOCAPILTICA zona.. Very Happy

mai partea la care ai lucrat cel mai mult este intersectia aia si este destul de buna. Smile

.NET Programmer
TV3D Licensed Programmer

Status:
Înregistrat pe:
31 May 2007 14:55:15
Vârsta: 25 ani
Programator
Buasi Games

Postat la 27 Jun 2008 16:02:36    Subiect: < fara subiect >
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

Nice try da blocurile sunt inca dintr-o bucata, iarba, chiar daca creste peste tot, e inca verde (e scenariu de Fallout, nu de I am Legend - unde oamenii au devenit zombi, nu a cazut nici o bomba :-P).

Daca mai zici ca lucrezi la ea si de cateva luni, atunci e grav. In legatura cu jocul pe care vrei sa-l faci: te sfatuiesc sa mai cauti persoane, cel putin la partea grafica. Dar nu o sa intru in detalii acuma, ca nu asta e scopul postului asta. Revenind la imagine, poate ca ar fi fost mai bine daca postai o imagine cate de cat finala - te-ar fi scutit de critici inutile, si evidente. Hai noroc!

Status:
Înregistrat pe:
21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 27 Jun 2008 16:55:50    Subiect: < fara subiect >
katoun info:

katoun:

1: Sunt programator asa ca nus expert in grafica (dar stiu sa desenez si-mi place asta de prin generala).
2: N-are voie omul sa se laude si el nitel?
3: NU am zis Ca lucrez la ea de cateva luni, am zis Ca Nu Am Mai lucrat la ea decateva luni bune:
dar nu prea am mai avut timp de ea de vreo 5-6 luni bune.
.
4: Un sfat util pt toti: Inainte de a critica va rog nu mai cititi superficial, cititi cu atentie. O critica corecta este defapt un sfat, dar o critica nedreapta este nesimtire.

Tin foarte mult la tot ceea ce creez, pt ca investesc timpul meu in acel lucru si nu agreez deloc sa-mi fie luata munca peste picior pe nedrept.

Ultima editare efectuată de katoun pe 27 Jun 2008 17:02:50; 3 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
Programator

Postat la 27 Jun 2008 19:09:40    Subiect: Re:
boboS info:

boboS:

katoun a scris:

boboS:
Scuza-ma dar, NU! Imagine este facuta mult inainte de a fi anuntat I Am Legend. Nu aveam nici o idee de existente acestui film super marfa, dar care are doar cateva asemanari cu povestea jocului pe care vreau sa il fac.
Actiunea jocului se intampla undeva peste 200-300 de ani in viitor intr-un Bucuresti parasit.
Numele jocului a fost ales ca fiind: Tiwillight Ruins - The Ghost City.
Si povestea am "inventat-o" de acum un an, cand m-am hotarat sa incep un asemenea proiect impreuna cu un prieten de-al meu.
De atunci si pana azi am strans referinte si am facute app 5GB de poze din Bucuresti, unele mai apocaliptice altele mai putin. Laughing

Sorry, nu ca as fi zis ca era copiata ideea sau mai stiu io ce. Doar ca e o idee buna sa se faca jocuri dupa el. In fine. Si jocul ce fel de actiune vrei sa aiba ? Cu monstri sau cu oameni pur si simplu? Ar fi misto ca in joc orasul sa devine o jungla cu copaci foarte mari care sa acopere de tot blocurile. Dar acuma cred ca depinde ce fel de atmosfera vrei sa faci, ori de pustietate ori de jungla.

"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 15:53:21
Programator

Postat la 27 Jun 2008 20:19:27    Subiect: < fara subiect >
GameGodN info:

GameGodN:

Fara suparare Katoun dar nu prea vad in imagine elemente post apocaliptice cum ar fi daramaturi gropi natura care a invadat structurile urbane, un fel de jungla mai interesanta.(doar niste copaci pe care primaria a cam uitat sa ii taie si au crescut cam mult; asta nu e sufucuent!!!)
Inca un sfat. Ai putea sa modific fotografiile si sa adaug elementele in programe de editare foto cum e photoshop asfel de elemente. Nu e suficient sa postezi poze nemodificate pe forum.
Cred ca daca lucrez putin la poze cu siguranta ar iesi cea ce iti doresti din poze.
Cauta niste tutoriale...resurse si poate reusesti sa faci ceva interesant.
Suces Wink Idea

Ultima editare efectuată de GameGodN pe 27 Jun 2008 20:19:48; 1 editări în total

Design game for all to have funn and play them with addiction. Do not bore them and give all what they want if you cann.

Status:
Înregistrat pe:
16 Oct 2007 12:47:38
Vârsta: 27 ani
Game designer

Postat la 27 Jun 2008 20:54:35    Subiect: Re:
Rimio info:

Rimio:

GameGodN a scris:

... sufucuent...

GameGodN a scris:

Inca un sfat. Ai putea sa modific fotografiile si sa adaug elementele in programe de editare foto cum e photoshop asfel de elemente. Nu e suficient sa postezi poze nemodificate pe forum.
Cred ca daca lucrez putin la poze cu siguranta ar iesi cea ce iti doresti din poze.
Cauta niste tutoriale...resurse si poate reusesti sa faci ceva interesant.
Suces Wink Idea

Shocked Tu citesti ce scrii?

PS: Cand nu ai o opinie, taci din gura! Uite, eu nu am o opinie ca nu ma pricep la image editing. Asta e, ma rezum la a vedea ce sugestii au ceilalti.

Ultima editare efectuată de Rimio pe 27 Jun 2008 20:56:28; 1 editări în total

If at first you don't succeed, you fail.

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Programator

Postat la 27 Jun 2008 21:57:05    Subiect: < fara subiect >
jos8cal info:

jos8cal:

Fara suparare Katoun dar nu prea vad in imagine elemente post apocaliptice

Poate din cauza ca nu se stie care sint ele. Tu cite apocalipse ai vazut sau trait de cunosti din ce elemente sint compuse? Vezi ca daca ti-ai cumparat apocalipsometru din Obor ai luat teapa.

"Sunt la dispozitia dumneavoastra ca sa realizam ceea ce avem de realizat." (Blaxxunromania)

Breviar de personalitati.

Status:
Înregistrat pe:
10 Jun 2007 22:08:36
Vârsta: ? ani

Pagina 1 din 4 [ 1 | 2 | 3 | 4 ]

Server time: 02:43:24 24.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved