Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Comunitate » Discuţii generale » Babilon - un MMO romanesc care are nevoie de TINE

Pagina 4 din 4 [ 1 | 2 | 3 | 4 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 08 May 2008 19:05:25    Subiect: < fara subiect >
boboS info:

boboS:

Mai lipseste sa vina Deliverance sa ne puna un clip cu Britney Spears sa ne intrebe daca ne facem sa ne gandim la sex oral. Laughing

"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 26 ani
Programator

Postat la 08 May 2008 19:09:39    Subiect: < fara subiect >
jos8cal info:

jos8cal:

Cred că eşti un individ plin de sine, conform semnăturii cocalaristice pe care o porţi.

PS: Ca tot veni vorba de semnaturi, vad ca si tu simpatizezi cu cocalarii francezi. Avind in vedere ca intelegi ce fac Programatorii, as fi curios de o explicatie a marei zicale franceze. (Evident, cind ai o zi mai libera la i-cafee, n-as vrea sa ai de suferit pe plan profesional explicind la prosti cum e cu viata si metaforele sub care ne ascundem pe forumuri.)

PPS: Si m-ar interesa si analiza - eventual psihanatilica - a intrebarii retorice cu Prostia si Nerecunostinta, nu de alta, dar suna ca un banc.

PPPS: Vad ca incerci sa iti justifici public impulsul de a inchide site-ul. As vrea sa te ajut spunindu-ti ca l-ai inchis pentru ca era pur si simplu o aberatie, o extensie a faptului ca ti-ai inteles semnatura.

Ultima editare efectuată de jos8cal pe 08 May 2008 19:10:52; 2 editări în total

"Sunt la dispozitia dumneavoastra ca sa realizam ceea ce avem de realizat." (Blaxxunromania)

Breviar de personalitati.

Status:
Înregistrat pe:
10 Jun 2007 22:08:36
Vârsta: ? ani

Postat la 08 May 2008 19:33:48    Subiect: Re:
domnukalu info:

domnukalu:

jos8cal a scris:

Avind in vedere ca intelegi ce fac Programatorii

De unde ai tras concluzia că înţeleg ce fac programatorii? Asta mă străduiesc să fac, însă deocamdată nu văd decât aere de superioritate. Anormale, părerea mea.

jos8cal a scris:

PPPS: Vad ca incerci sa iti justifici public impulsul de a inchide site-ul. As vrea sa te ajut spunindu-ti ca l-ai inchis pentru ca era pur si simplu o aberatie, o extensie a faptului ca ti-ai inteles semnatura.

Vezi greşit. Era un răspuns la un post anterior al lui Dark. Nu v-am cerut părerea când am făcut situl, nici când l-am oprit. Rezultă că nu am de ce să mă justific.

Semnătura....Nu prea ştiu ce-i cu ea, că nu pricep franceză. Dar sună bine. Înainte aveam "rara avis", un vechi proverb în arabă, însă l-am găsit pe ăsta pe youtube, principala sursă de cunoştinţe.

cogito ergo sum

Status:
Înregistrat pe:
30 Apr 2008 20:35:35
Vârsta: 30 ani

Postat la 08 May 2008 19:42:13    Subiect: Re: Re:
Dark info:

Dark:

domnukalu a scris:

Însă pe parcurs am observat că nu eşti decât un păcălici, citind pe ici pe colo părerea ta despre anumite chestiuni.

Asta-i singurul lucru care mi-a trezit interesul din balaria pe care ai scris-o. Sint foarte curios despre ce pareri si ce chestiuni e vorba. De fapt sint cel mai curios cum ai reusit tu sa judeci parerile respective, avind in vedere ca tu singur recunosti ca esti nestiutor asupra lucrurilor despre care vorbesc eu in general.

Din pacate nici acum n-ai fost original. Mai toti cretinii au reactia asta cind vad chestii pe care nu le inteleg. Mai bine ramineai la "facut poze ca mire". Apropo de tricouri cu "gigolo italiano", noroc ca integritatea ta nu-ti permite sa o dai in citate din filozofi bulgari cum ar fi Stoicikov, d-alea gen "cind aveam eu mertan voi mergeati cu caruta". Ca zau, daca ajungeai si la d-astea...

PS: marfa aia care valoreaza de nshpe ori cit salariul de programator o vindeai intre 2 violuri la CS la sala unde lucrai?

"Am crezut ca esti ceva mai avansat" - Nekitu, 2008 A.D.
Autobaza

Status:
Înregistrat pe:
12 May 2007 20:12:30

Postat la 08 May 2008 19:56:24    Subiect: < fara subiect >
Dragos info:   [banned]

Dragos:

Hehe, nu mai trebuie comentat nimic. Calule, calutule, hai sa nu ne mai certam deaiurea, ia lectii de la Dark Mr. Green

Status:
Înregistrat pe:
01 Nov 2007 15:11:56
Vârsta: 22 ani
Programator

Postat la 08 May 2008 19:58:00    Subiect: Re: Re: Re:
domnukalu info:

domnukalu:

Dark a scris:

PS: marfa aia care valoreaza de nshpe ori cit salariul de programator o vindeai intre 2 violuri la CS la sala unde lucrai?

Hahah, asta dă pe google? E un bind pentru need backup, se vede 2 rânduri mai sus.

Mă refeream la atitudinea ta pe forum. Văzusem undeva un moderator căruia deja îi era greaţă de posturile tale. Nimeni n-a zis că nu eşti un programator bun, sau de succes. Dar asta nu-ţi dă dreptul să iei în balon pe toată lumea. Pentru că dacă toţi erau ca tine, nu mai existau tutoriale, de unde să înveţi. Dacă profesorul de info intră în clasă şi vă spune 50 de minute cât este el de deştept pe lângă voi, elevii, sunt sigur că n-aţi mai şti cu ce se mănâncă programarea.

Dragos a scris:

Hehe, nu mai trebuie comentat nimic. Calule, calutule, hai sa nu ne mai certam deaiurea, ia lectii de la Dark Mr. Green

Ai poponeaţa lu' Dark modelată în gips? Pe birou? Smile)

Ultima editare efectuată de domnukalu pe 08 May 2008 19:59:56; 1 editări în total

cogito ergo sum

Status:
Înregistrat pe:

Postat la 08 May 2008 20:05:23    Subiect: < fara subiect >
Rimio info:

Rimio:

Dacă profesorul de info intră în clasă şi vă spune 50 de minute cât este el de deştept pe lângă voi, elevii, sunt sigur că n-aţi mai şti cu ce se mănâncă programarea.

#1: Nu am invatat nici 10% din ce stiu de la profii de info. Daca erau asa tari, nu mai stateau in invatamant pe un salar de tot rasul.

#2: Daca era un elev asa ca tine, comportandu-se de ziceai ca e high si visa la cucerirea pamantului impreuna cu echipa lui de hipioti pe care INCA NU A ADUNAT-O, l-as fi adus cu picioarele pe pamant, mai dur sau nu.

If at first you don't succeed, you fail.

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Programator

Postat la 08 May 2008 20:05:36    Subiect: < fara subiect >
boboS info:

boboS:

a scris:

Dacă profesorul de info intră în clasă şi vă spune 50 de minute cât este el de deştept pe lângă voi, elevii, sunt sigur că n-aţi mai şti cu ce se mănâncă programarea.

Daca elevul vine cu cunostinte zero si zice ca vrea sa faca un MMORPG cu rase: romani, creştini, greci, egipteni, asiatici, africani, vikingi, azteci, arabi. Apoi ca vrajile vor fi inspirate din istorie. Ce sa faca saracul profesor?

Daca elevul vine cu dorinta de a invata si nu vrea sa faca proiecte pe spinarea altora (matematicieni, istorici, programatori) atunci e ok.

Tu ca si cum ai luat tot gamedevul in ras. Sunt unii care se chinuie sa scoata un demo de ani de zile, altii au scos dupa multa munca, altii lucreaza la firme importante, altii castiga concursuri etc. Iar tu vii si zici ca vrei sa faci un MMORPG pe spinarea lor sau cum ? Nu am vazut in vreun post de-al tau ca ai vrea sa inveti ceva anume si ceri ajutorul.

LE: ups, a postat si Rimio cam aceeasi idee inaintea mea in timp ce postam.

Ultima editare efectuată de boboS pe 08 May 2008 20:07:13; 1 editări în total

"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 26 ani
Programator

Postat la 08 May 2008 20:09:19    Subiect: < fara subiect >
domnukalu info:

domnukalu:

Doamne! Era o metaforă....

cogito ergo sum

Status:
Înregistrat pe:

Postat la 08 May 2008 20:12:09    Subiect: Re:
Rimio info:

Rimio:

domnukalu a scris:

Doamne! Era o metaforă....

Si eu/noi ne-am folosit de metafora ta sa iti oglindim realitatea, poate poate te prinzi ce avem cu tine.

If at first you don't succeed, you fail.

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Programator

Postat la 08 May 2008 20:13:25    Subiect: < fara subiect >
Raul info:

Raul:

nu ma pot abtine sa nu continui acest topic inutil prin a va spune ca am consultat manualul de istorie (versiunea pentru oameni mai prosti asa ca mine) si nu am gasit nicaieri nici o vraja folosita in timpurile demult apuse..(asa cum e creierul DomnuluiCracu). poate dumnealui ar dori sa ne dea un exemplu. asta desigur daca doreste sa impartaseasca cu noi cunostintele sal.

.NET Programmer
TV3D Licensed Programmer

Status:
Înregistrat pe:
31 May 2007 14:55:15
Vârsta: 25 ani
Programator
Buasi Games

Postat la 08 May 2008 20:19:03    Subiect: < fara subiect >
Dark info:

Dark:

Vezi tu, cum ziceam mai demult pe un alt thread unde un beligerant imi sarise in cap, numarul celor pe care i-am ajutat de-a lungul timpului este mai mare decit numarul celor de care am facut misto.

Ca sa duc mai departe analogia ta cu profesorul, sigur ca un profesor bun nu vorbeste 50 de minute despre cit de destept e el. Intr-o clasa de elevi normali. Daca insa este dus la scoala ajutatoare, indiferent ce spune are cam aceeasi valoare pentru subiectii locului, asa ca poate foarte bine sa se amuze un pic. Stiu, e imoral sa rizi de retardati, dar ce sa facem daca-s amuzanti?

Lasind la o parte distinctia dubioasa pe care incerci s-o faci intre prostie si nestiinta, problema ta e ca esti amuzant prin naivitate. Conceptul jocului tau este ilar pentru oricine are un pic de bun simt, indiferent de gradul de implicare in facerea sau jucarea jocurilor. Daca aveai 12 ani, era de inteles naivitatea asta si atunci misto-urile nu-si aveau locul. Tu insa sustii ca ai 26, ceea ce te plaseaza intr-o realitate paralela. Daca ti-e mai usor cu analogii, gindeste-te la preselectiile pentru megastar.

Dupa conceptul de joc ce sageteaza neinfricat spre culmile penibilului, vine ideea in sine. Revelatia aia ca n-ai bani (desi vinzi marfa ce valoreaza de zeci de ori cit programatorii), nu stii cum s-ar face ce vrei, nu ai resurse, dar totul se rezolva gasindu-i pe altii sa faca. Inspirind. Aprinzind scintei. Ca albinele la CEC. Imi pare rau pentru tine ca nu-ti dai seama cit de amuzant suna ce-ai scris pe pagina ai cu echipa. Nu stii ce pierzi, eu am ris copios citind ce-i acolo. Daca ar fi fost umor voluntar ti-as fi multumit (desi ma rog, n-ar mai fi fost amuzant, asa cum nici electronic supersonic nu e dupa ce afli ca e la misto).

Na, ca am incercat sa-ti explic sa pricepi, cu poze si analogii, ca la scoala ajutatoare. As dori sa se noteze, totusi, ca pina acum nu am tinut pe nicaieri sa evidentiez cit de destept as fi eu in comparatie cu tine. Ti-am zis de vreo 2 ori ca ce vrei tu nu se poate, dar tu ai decis sa te lansezi in retorici inutile despre autostrazi, ca si prietenul tau fracez a carui mugetare o porti in semnatura.

PS: apropo de moderatorul ala dezgustat de comportamentul meu, vezi ca el m-a potcovit cu stigmatul din semnatura. Asa ca vezi de ce parte a baricadei stai, ca lumea e complexa.

Ultima editare efectuată de Dark pe 08 May 2008 20:24:31; 2 editări în total

"Am crezut ca esti ceva mai avansat" - Nekitu, 2008 A.D.
Autobaza

Status:
Înregistrat pe:
12 May 2007 20:12:30

Pagina 4 din 4 [ 1 | 2 | 3 | 4 ]

Server time: 02:20:07 24.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved