Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Programare » Grafică » Doar daca se poate.

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 27 Apr 2008 19:16:52    Subiect: < fara subiect >
KosmynC64 info:

KosmynC64:

Jinx a scris:

Adica nu Game Maker si alte porcarii. Wink

exact Wink stiu si am renuntat la el,desi e foarte bun engineul 2D mai bine fac io unu de la 0 si macar invat ceva.
Ok topicul asta era pt. alt ceva,deci nu vb despre piesa mea de muzeu Laughing si mda mai bine DX9

Daca folosesc ++i si nu i++ nu inseamna ca stiu prea mult C++

Status:
Înregistrat pe:
19 Apr 2008 22:03:16
Vârsta: 19 ani
Programator

Postat la 27 Apr 2008 19:52:54    Subiect: < fara subiect >
MithY info:

MithY:

Eu am impresia ca tu vrei sa inveti deodata C++ si DirectX. Ti-as sugera sa le inveti pe rand, e mult mai bine asa. Pana iti cumperi calculator te obisnuiesti cu sintaxa C++ si dupa aia treci pe dx. Daca le inveti pe amandoua deodata si nu stii cpp bine nu prea are rost sa te chinui pentru ca nu le vei intelege.

Ultima editare efectuată de MithY pe 27 Apr 2008 19:55:23; 2 editări în total

gamedev for life

Status:
Înregistrat pe:
25 Feb 2007 20:12:02
Vârsta: 22 ani
Programator
Digital Void Entertainment

Postat la 27 Apr 2008 20:14:35    Subiect: < fara subiect >
KosmynC64 info:

KosmynC64:

acu o saptamana doua as fi putut jura ca stiu C++(din cauza lui GM)apoi ma confrunt cu C++ si vad ca GML e doar aiureala doar functii predefinite,fara headere si subprograme,deci pt. alti GM freaks care citesc acest mesaj le-as spune GM e un drog care va distruge mintea,si nu incerc as invat C++ si DX,pt. ca stiu ca e imposibil(e posibil mai bine zis improbabil,si daca cineva reuseste nu-i iese ceva de sucess)

Daca folosesc ++i si nu i++ nu inseamna ca stiu prea mult C++

Status:
Înregistrat pe:
19 Apr 2008 22:03:16
Vârsta: 19 ani
Programator

Postat la 28 Apr 2008 18:18:47    Subiect: < fara subiect >
Overburn info:

Overburn:

gm e bun pt prototyping... si da.. scriptingul integrat lasa de dorit...
ideea de baza ... inteleg ca esti oldies freak da' totusi... cu un calculator trebuie sa ai cum sa iti faci treaba... si la cum s'au ieftenit componentele in ultimu timp cu 5 milioane poti sa iti iei un calc destul de fiabil... yours just doesn't cut it...

bine.. pt invatat te descurci... dar ai o mare limitare prin faptul ca esti legat de pipeline-ul fix.

+ ca sa poti sa faci jocuri... mai intai trebuie sa ai si cum sa joci jocuri...si tie din 2002 incoace nu prea iti mai merge cam nici un joc mai serios scos pe piata.

si nu te inteleg de ce te limitezi la dx8? si dx9 functioneaza la fel de bine pe tnt -ul tau... numai sa nu'i dai ce nu poate sa duca...

http://www.directxtutorial.com/

edit:
nu a zis nimeni sa nu incerci sa inveti si c++ si directx... doar nu incerca sa le inveti in acelasi timp... cum am incercat sa fac eu... ramai cu o gramada de lacune si o sa iti ia mult mai mult timp decat daca o iei progresiv.

Ultima editare efectuată de Overburn pe 28 Apr 2008 18:20:43; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
06 Mar 2007 07:36:21
Vârsta: 21 ani

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Server time: 02:12:56 24.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved