Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Proiecte » Anunţuri proiecte » Portal2D WARNING GM dar totusi bun

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 31 May 2008 14:39:44    Subiect: < fara subiect >
jos8cal info:

jos8cal:

Omule, C++ e viitorul. Te invit in secta mea de C++.

Noroc ca nu ti-a cerut nimeni parerea. Fa-ti un thread "Dragos vs Viitorul" si cearta-te cu el. Promit sa rid. Aici lasa-i sa se exprime pe cei care doresc sa spuna ceva despre jocul lui Cosmin.

Ma poti contacta la cortul unde trebuie rezolvata o problema si exista o solutie de pe str. Independentei.

Lorem Ipsum.

Ultima editare efectuată de jos8cal pe 31 May 2008 14:41:55; 2 editări în total

"Sunt la dispozitia dumneavoastra ca sa realizam ceea ce avem de realizat." (Blaxxunromania)

Breviar de personalitati.

Status:
Înregistrat pe:
10 Jun 2007 22:08:36
Vârsta: ? ani

Postat la 31 May 2008 14:46:19    Subiect: < fara subiect >
Dragos info:   [banned]

Dragos:

O sa vezi ca o sa duc o crudiada impotriva infidelilor.

Parerea mea e atat de valorasa incat nu trebuie ceruta.

Speak english or die! ... Desi n-are legatura.

Status:
Înregistrat pe:
01 Nov 2007 15:11:56
Vârsta: 22 ani
Programator

Postat la 09 Jun 2008 15:24:42    Subiect: < fara subiect >
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

Uh... what's up doc? Ce tot vorbiti acolo voi ma? Va rog terminati cu off-topicul si postati critici CONSTRUCTIVE referitoare la jocul lui, daca aveti. Daca nu, deschideti un topic la Discutii Generale si lasati omul in pace. M-am cam plictisit ca multe din topicuri sa devieze de la subiect doar pentru ca unii simt ca a vorbi e mai inteligent decat sa taci cand nu ai nimic de zis referitor la un subiect.

Revenind la topic... Eu n-am jucat Portal, nu am placa video pentru HL2, asa ca o sa te rog Cosmine sa-mi explici putin cum se joaca ce ai facut tu ca nu m-am prins. Si chiar te sfatuiesc sa termini ce ai inceput pentru ca e foarte important. Niciodata sa nu lesi lucrurile neterminate. Te hotarasti mai tarziu daca vrei sa portezi jocul pe C++, acum ai de invatat presupun.

Status:
Înregistrat pe:
21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 09 Jun 2008 17:32:01    Subiect: < fara subiect >
Dragos info:   [banned]

Dragos:

Critici n-avem.

A fost vreodata vorba de inteligenta?

Status:
Înregistrat pe:
01 Nov 2007 15:11:56
Vârsta: 22 ani
Programator

Postat la 11 Jun 2008 17:12:51    Subiect: < fara subiect >
KosmynC64 info:

KosmynC64:

Pentru a juca folosestii mouse-ul si tastatura.Ca si in jocul original trebuie sa iei PortalGun-ul,acesta fiind situat pe platforma din dreapta acolo langa o chestie ce se invarte.Dupa ce ai luat PortalGun-ul poti creea portale pe pereti folosind cele doua clickuri(dreapta si stanga).Desi am lucrat mult la joc are mici bug-uri,cum ar fi chestia ca daca stai langa un perete poti trece cu mana prin perete,ca urmare poti face un portal dupa perete.Mai am de lucrat la chestia cu mingile de foc,prindere ca la GravityGun si poate alte bug-uri care nu le-am vazut pana acum.

Daca folosesc ++i si nu i++ nu inseamna ca stiu prea mult C++

Status:
Înregistrat pe:
19 Apr 2008 22:03:16
Vârsta: 19 ani
Programator

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Server time: 02:07:58 24.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved