Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Proiecte » Anunţuri proiecte » Portal2D WARNING GM dar totusi bun

Pagina 1 din 2 [ 1 | 2 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 20 Apr 2008 19:59:40    Subiect: Portal2D WARNING GM dar totusi bun
KosmynC64 info:

KosmynC64:

Poate al 1.000.000.000-lea joc facut dupa Portal dar macar e frumushel(parerea mea).Jocul dispune de un engine fizic 2D.Este facut in GameMaker total din scripturi.
Daca apare vreun update doar verificatzi linkul urmator:
Download:
Aici pt. DOWNLOAD
Poze:

Ultima editare efectuată de KosmynC64 pe 27 Apr 2008 19:06:07; 5 editări în total

Daca folosesc ++i si nu i++ nu inseamna ca stiu prea mult C++

Status:
Înregistrat pe:
19 Apr 2008 22:03:16
Vârsta: 18 ani
Programator

Postat la 30 May 2008 13:16:22    Subiect: < fara subiect >
KosmynC64 info:

KosmynC64:

Vad ca primesc viewuri si downloaduri.Poate nu primesc feedback pt. ca nimeni nu stie sa joace.
Pai intai va duceti-va in dreapta pe platforma unde este o chestie ce se invarte,pt. a lua portal gun-ul.si in rest doar cu sagetile si mousul.
Sper ca ati inteles ce am zis si as vrea si un mesaj daca chiar cititi pe aici.

Status:
Înregistrat pe:
Programator

Postat la 30 May 2008 14:12:05    Subiect: Re:
boboS info:

boboS:

KosmynC64 a scris:

Vad ca primesc viewuri si downloaduri.Poate nu primesc feedback pt. ca nimeni nu stie sa joace.
Pai intai va duceti-va in dreapta pe platforma unde este o chestie ce se invarte,pt. a lua portal gun-ul.si in rest doar cu sagetile si mousul.
Sper ca ati inteles ce am zis si as vrea si un mesaj daca chiar cititi pe aici.

Pana la urma tu ai facut jocu? Ca nu ai scris nicaieri asta..

"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 25 ani
Programator

Postat la 30 May 2008 15:19:29    Subiect: < fara subiect >
KosmynC64 info:

KosmynC64:

Poi jocu ii facut in GM si am sursa daca chiar doresti sa vezi.
Mie rusine un pic cu el in primu rind ca e in GM si e incet la incarcare.

Status:
Înregistrat pe:
Programator

Postat la 30 May 2008 15:32:46    Subiect: < fara subiect >
boboS info:

boboS:

Deci tu l-ai facut. Mi se pare destul de bun chiar daca e in GM. Adica tot ce am vazut eu in game maker pana acum nu prea depasea stadiul de maxim 2 omuleti care trageau cu gloante. Chiar daca conceptul de portaluri e deja fumat jocul e ok. Imi place si cum e facuta apa si turetele alea is destul de reale. Ideea e ca ai facut ceva nu ai stat degeaba, chiar daca e in GM.
Felicitari.. Mr. Green

"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 25 ani
Programator

Postat la 30 May 2008 15:43:58    Subiect: < fara subiect >
KosmynC64 info:

KosmynC64:

poi apa si restul obiectelor sunt bazate pe engine fizic 2D,cea mai mare problema este atunci cand un glont trece prin portal si inca nu am treminat posibilitatea de a ridica obiectele.Desi e GM vrea sa il termin

Status:
Înregistrat pe:
Programator

Postat la 30 May 2008 19:46:12    Subiect: < fara subiect >
Dragos info:   [banned]

Dragos:

Tu ia si invata C++, nu mai bate campii cu GM. Crezi ca firmele in domeniu opereaza cu Authoring tools? Sau crezi ca Authoring Tools-urile is intradevar capabile de proiecte complexe de succes? Te inseli.

Ultima editare efectuată de Dragos pe 30 May 2008 19:47:06; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
01 Nov 2007 15:11:56
Vârsta: 21 ani
Programator

Postat la 30 May 2008 20:04:07    Subiect: < fara subiect >
MithY info:

MithY:

Ce-mi place mie ca scrie la profilul lui Game Making no GameMaker si face jocuri in game maker.

Buna initiativa de a face un joc insa program ales prost, idee super folosita si nici prea multa experienta nu ai castigat pentru ca l-ai facut in gm.
Parca te apucasei de C++.. nu te lasa de el daca vrei sa faci jocuri calumea.

In rest jocul e ok, doar ca se comporta cam ciudat portalurile alea.
Cat despre ideea de a continua lucrul la el e cam aiurea din punctul meu de vedere, doar daca vrei sa-l transpui in c++ Razz

gamedev for life

Status:
Înregistrat pe:
25 Feb 2007 20:12:02
Programator
Digital Void Entertainment

Postat la 30 May 2008 20:15:21    Subiect: < fara subiect >
jos8cal info:

jos8cal:

Nu pot sa nu remarc aparitia noilor apostoli C++ in postura celor care inca nu prea stiu ce e ala si ce poate. Dragos si Mithy, de ce l-ati indemnat cu atita siguranta in voce spre C++ si nu spre ANSI C de exemplu?

Dragos, pai de ce bate cimpii? El si-a prezentat un joc cap-coada aici asa cum s-a priceput mai bine. Desi nu s-a inteles de la inceput ca l-ar fi facut el sau nu, este ceva la care sa te joci. Cimpii ii bat altii pe forumul asta. El are ceva palpabil, chit ca e imprumutat de ici de colo.

Poate virsta de sub nume nu este cea reala, dar modul sau de abordare arata ca are o virsta frageda si mai are timp pina cind va intra in cimpul muncii. El este in momentul in care s-a prins ca GM este incet, deci undeva in viitorul apropiat se va produce trecerea catre C si poate C++.

Ultima editare efectuată de jos8cal pe 30 May 2008 20:56:45; 3 editări în total

"Sunt la dispozitia dumneavoastra ca sa realizam ceea ce avem de realizat." (Blaxxunromania)

Breviar de personalitati.

Status:
Înregistrat pe:
10 Jun 2007 22:08:36
Vârsta: ? ani

Postat la 30 May 2008 21:31:07    Subiect: < fara subiect >
KosmynC64 info:

KosmynC64:

Adevarul este ca nu am calculator pt. a juca(da a juca),intai pt. a putea programa ar trebui sa si poti juca.
Cand voi primi calculatorul(cica peste 2 sapt)voi pune VisualC++ si nu ma voi chinui cu DevC++,am incercat sa compilez o aplicatie pe DevC++ care initializeaza o fereastra(indentic cu am facut la primul meu joc C++) si initializeaza DirectX-ul(device-ul parca),da eroare in ambele cazuri,si la fereastra cat si la DX.
Asa ca incerc sa invat teorie,sa stiu ce este un vertex buffer,cum se adauga un model etc.(nu este nevoie sa raspundeti la cele de sus) apoi cand voi avea VC++ voi putea incepe munca.
Sunt la sfarsit de clasa 8-a si astept clasa 9-a si restul pt. a invata ce imi lipseste:vectorii(orice ce or fii aia) si matricile(stiu ce sunt dar de obiceii io le folosesc in alte feluri Laughing )

Status:
Înregistrat pe:
Programator

Postat la 31 May 2008 02:26:08    Subiect: Re:
MithY info:

MithY:

jos8cal a scris:

Nu pot sa nu remarc aparitia noilor apostoli C++ in postura celor care inca nu prea stiu ce e ala si ce poate. Dragos si Mithy, de ce l-ati indemnat cu atita siguranta in voce spre C++ si nu spre ANSI C de exemplu?

Pentru ca asta facem la scoala si pentru ca asta stim cel mai bine. Din partea mea poate sa faca jocurile in orice, eu i-am spus o parere personala. Este adevarat ca am spus in multe posturi despre c++, nu neg acest fapt, dar daca ai tu o solutie mai buna pentru tanarul cosmin s-o auzim.

Am remarcat si la tine faza cu acel ceva sau acel ceva palpabil.. da, cred ca nu te poti exprima liber pe acest forum daca nu ai asa ceva in spate. Daca tu crezi ca eu bat campii sa-mi spui, ca am batut multi campi la viata mea si cu numele echipei si altele.

Scuze cosmin daca ti-am busit threadul sau daca am fost prea acid, dar am venit suparat azi la calculator si nu m-am putut abtine cand am citit acest post.

PS: de unde stii tu ca nu stiu ce-i ala c++ si nu stiu ce poate ? nu sunt expert dar nu ma subestima.

gamedev for life

Status:
Înregistrat pe:
25 Feb 2007 20:12:02
Programator

Postat la 31 May 2008 04:26:51    Subiect: < fara subiect >
jos8cal info:

jos8cal:

Of.

Pentru ca asta facem la scoala si pentru ca asta stim cel mai bine. Din partea mea poate sa faca jocurile in orice, eu i-am spus o parere personala. Este adevarat ca am spus in multe posturi despre c++, nu neg acest fapt, dar daca ai tu o solutie mai buna pentru tanarul cosmin s-o auzim.

In caz ca nu ai observat, el nu era in cautarea unei solutii ci dorea feedback la jocul lui. Nu observ sa-si fi pus vreo intrebare existentiala sau legata de viitorul lui in programare. A mai spus ca doreste sa termine ce a inceput sa faca, la care ai simtit nevoia sa-i comunici maxima ta, cum ca daca nu-l traduce in C++ este total aiurea. Poate ne traduci si noua acest silogism cu parfum de telenovela.

In coltul albastru insa, Dragos este cu mult peste adversarul sau. El are intrebari si raspunsuri profund fenomenologice. Cu o eschiva demna de un ideolog de servici, reuseste sa stringa esenta gamedev-ului in doua intrebari retorice la care, evident, poseda o parere sub forma de raspuns corect. Singura problema este ca a gresit thread-ul, dar ce mai conteaza cind problema "proiectelor complexe de success" a fost solutionata, acum si aici, 30 Mai 2008.

Am remarcat si la tine faza cu acel ceva sau acel ceva palpabil.. da, cred ca nu te poti exprima liber pe acest forum daca nu ai asa ceva in spate. Daca tu crezi ca eu bat campii sa-mi spui, ca am batut multi campi la viata mea si cu numele echipei si altele.

Cred ca ti-ai intrat in mina cu remarcile gresite. Incepi sa vezi intrebari acolo unde nu sint, si oferi raspunsuri celor care nu le cer. Libera exprimare pe acest forum nu este constrinsa de constiinta de a avea ceva in spate, ci de bunul simt al fiecaruia de a reusi sa vorbeasca la obiect si pe ce se cere. Faptul ca tu sau Dragos oferiti raspunsuri acolo unde nu e cazul nu inseamna ca nu va puteti exprima (din moment ce tocmai v-ati exprimat), ci eventual ca aberati putin, nu mult. Btw, sint foarte curios pe baza caror argumente sau studii fac eu parte din grupul oamenilor care cer "ceva-ul". As miza pe ideea ca ai citit asta undeva asta si desi n-ai inteles-o ti s-a parut misto, drept pentru care ai pastrat-o in tine precum urina in vezica, numarind zilele pina cind cineva va beneficia de pe urma eliberarii tale. Astept cu nerabdare atit explicatii mai profunde pe marginea idei tale cit si argumentele in ce priveste aportul meu la descarcarea ta. Presimt ca un episod comic va urma.

PS: de unde stii tu ca nu stiu ce-i ala c++ si nu stiu ce poate ? nu sunt expert dar nu ma subestima.

Din modul in care ai pus problema. C++ nu este o solutie in cazul de fata, iar faptul ca tu-l oferi ca solutie denota ca ori nu cunosti ce face C++-ul, ori nu cunosti cind trebuie folosit, ori ambele.

In alta ordine de idei, avem un om care a facut un joc in GM si intr-un mod cit se poate de decent si de normal a cerut si niste feedback si si-a exprimat dorinta de a-l termina. Putem sa facem alt thread cu intrebari fundamentale si solutii exhaustive in si despre gamedev si sa-l lasam pe Cosmin in thread-ul asta la problema care-l doare? Si anume jocul in GM.

PS. MithY: In caz ca te ajuta cu ceva, nu faci parte din fanteziile mele cu oamenii care abereaza pe forumul asta.

Ultima editare efectuată de jos8cal pe 31 May 2008 04:41:23; 3 editări în total

"Sunt la dispozitia dumneavoastra ca sa realizam ceea ce avem de realizat." (Blaxxunromania)

Breviar de personalitati.

Status:
Înregistrat pe:
10 Jun 2007 22:08:36
Vârsta: ? ani

Postat la 31 May 2008 14:15:05    Subiect: < fara subiect >

Dragos:

Omule, C++ e viitorul. Te invit in secta mea de C++.

Oricum mai bine doua replici scurte decat sa bat campii de-aiurea ca tine. In orice caz, ai impresia ca stii, iti zic eu, nu stii nimica. Doar urmand calea Cepepeului te vei ilumina.

Da 5 mii si intri in secta.

Status:
Înregistrat pe:
Programator

Postat la 31 May 2008 14:20:34    Subiect: STOP
evoX info:

evoX:

Ok eu zic sa terminati .
Nu conteaza cine a inceput si de ce. Ideea de baza era ca se cerea feedback si nu ajutor in alegerea limbajului de programare.
Spuneti-va parerea despre joc sau ciocu mic si gata , nu mai debitati atat despre nimic.

Status:
Înregistrat pe:
10 Nov 2007 20:34:51
Programator

Postat la 31 May 2008 14:22:31    Subiect: < fara subiect >

Dragos:

Uite ce e, evoX. Tu il cunosti pe Adrian, iti fac o reducere la intrare. Ma poti contacta la cortul unde trebuie rezolvata o problema si exista o solutie de pe str. Independentei.

Ultima editare efectuată de Dragos pe 31 May 2008 14:24:52; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
Programator

Pagina 1 din 2 [ 1 | 2 ]

Server time: 15:38:10 10.02.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2011 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved