Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Sunet / Muzica » Efecte sonore » Editor de sunet

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 20 Apr 2008 19:33:21    Subiect: Editor de sunet
KosmynC64 info:

KosmynC64:

De fapt mai multe
Exista multe editorare de sunnt care scot chestii faine dar suunt pe bani
aici am selectat cele mai bune editorare care sunt shi free oricum sunt putzine de succes
CoagulaLight
Cu acest mic program Coagula putezi desena(la propriu) sunete shi este de mare succes din pacate nu putetzi alege intre formele de unda de sunet(sine,square,saw etc.)

Aici va putetzi pierde vremea cu cele mai buune editoare audio(WavePad).Wavepad deshi este trial comenzile cele mai importante raman active shi putezti retusha sunetele dvs.

FlStudio cel mai bun demo de creat muzica nu va putetzi salva proiectele dar putetzi sa salvatzi muzica dvs in diferite formate WAV,MP3,MID,OGG etc.

Daca folosesc ++i si nu i++ nu inseamna ca stiu prea mult C++

Status:
Înregistrat pe:
19 Apr 2008 22:03:16
Vârsta: 18 ani
Programator

Postat la 27 Apr 2008 20:33:53    Subiect: Editor de efecte sonore si mixat muzica
GameGodN info:

GameGodN:

E si o varianta free(Gnu) a unui program de effecte sonore.
Se numeste Buzz Machines si e unul foarte bun similar cu FL - Studio. FL - Studio e facut cu Buzz Machines dar e mult mai avansat fata de varianata free
E performant pentru ca se poate face muzica de la zero fara sunete inregistrate. Are si cateva template-ri cara arata cum se face muzica.
, de la zero (fara sunete inregistrate). Se poate mixa muzica, adauga efecte, generatoare de sunet, ... . Exista documentaie online, tutoriale pe Youtube, si cred ca si in pachetul de instalare.
Mai multe detalii pe site-ul: www.buzzmachines.com

Design game for all to have funn and play them with addiction. Do not bore them and give all what they want if you cann.

Status:
Înregistrat pe:
16 Oct 2007 12:47:38
Vârsta: 27 ani
Game designer

Postat la 12 Dec 2008 10:12:07    Subiect: < fara subiect >
AndreiD info:

AndreiD:

Eu folosesc Mackie Tracktion cand vreau sa fac ceva mai complex.
In rest, daca esti incepator si vrei un program usor de folosit, sugerez Audio Edit Magic, este un editor audio foarte simplu care face treaba buna daca nu vrei sa faci treburi prea avansate.

Status:
Înregistrat pe:
12 Dec 2008 09:37:44
Vârsta: 24 ani
Game designer

Postat la 19 Feb 2009 15:48:15    Subiect: < fara subiect >
CosminMarza info:

CosminMarza:

dar toti ati sarit peste Sound Forge Smile mi se pare printre cele mai bune editoare de sunet si specializat in directia asta...sau cine vrea unul free care mi se pare ok Audacity

compozitor & sound designer
http://www.cosminmirza.com

Status:
Înregistrat pe:
26 Mar 2008 14:04:20
Vârsta: 28 ani
Sunetist/Muzician

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 15:35:37 11.02.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2011 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved