Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Proiecte » Anunţuri proiecte » Illyrium - MMO

Pagina 8 din 8 [ 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 21 Apr 2008 22:03:39    Subiect: < fara subiect >
nekitu info:

nekitu:

ok, deja e record, o sa fac un hall of fame, defapt most active topics, sau cu cele mai multe pagini...
Dark, de data asta ma dezamagesti, sincer, ori ai fost beat in procesul de postare, ori ai luat-o pe aratura, deja esti copil, in multe posturi de pe acest thread, eu zic sa o termini, iar domnul add2005 trebuie sa stie si acum stie cum e domnul Dark, e o gaura neagra careia cu cat ii dai material cu atat e mai nesatioasa, asa ca gata, v-ati jucat, n-as vrea sa inchid topicul, insa probabil asa se va intampla, nush, e useless, pointless, tineti-o strict in limitele bunului simt si cat mai tehnic, nu cu romanisme, incaodata Dark, ti-ai castigat respectul meu in materie de technical issues, insa pe bune, te porti nasol/copilaros pentru varsta (?) ta.

Make games not flamewar.

SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate

Status:
Înregistrat pe:
29 Sep 2006 11:33:12
Vârsta: 32 ani
Programator
7thFACTOR Entertainment Studios

Postat la 21 Apr 2008 22:13:20    Subiect: < fara subiect >
Dark info:

Dark:

Sintem "pe net" unde toti sint barbati cu gagici si brandu' mare, care in teorie abia asteapta sa-si intilneasca interlocutorul ca sa-l "ataseze pe forum". In concluzie nimic nu-i opreste pe unii sa injure ca la usa cortului lor construit rapid in Delphi. Ca sa poti sa comunici cu asemenea cercopiteci, trebuie ori sa te cobori la nivelul lor, ori sa le inchizi gura (topicul) cind incep sa le spuna celorlalti ca-s prosti. Cum numai unul dintre noi are drepturi de moderare pe-aci, mi-am facut datoria morala de a cobori in mocirla si a vorbi cu el pe limba lui.

Si nu poti sa spui ca n-au existat momente amuzante.

"Am crezut ca esti ceva mai avansat" - Nekitu, 2008 A.D.
Autobaza

Status:
Înregistrat pe:
12 May 2007 20:12:30
Vârsta: ? ani

Postat la 21 Apr 2008 22:16:20    Subiect: < fara subiect >
add2005 info:

add2005:

Victorie !! Smile
Am format echipa. Ne-am apucat deja de lucru. Iar primele rezultate au inceput sa apara.

Pe la sfarsitul saptamanii vom veni cu rezultate si screenshoot-uri noi.

Prima versiune o dedicam lui Dark Smile

Multumesc tuturor pentru suport.

Eu o sa revin pe forum joi, sau cel tarziu vineri Smile
Trebuie sa plec la Cluj Napoca, sa mai rezolv una alta pe la faculta. Si nu o sa am vreme de forum.

Multumesc inca o data Smile

Illyrium Software
www.illyrium.eu

Status:
Înregistrat pe:
20 Apr 2008 16:42:08
Vârsta: 26 ani
Programator
Illyrium Software

Postat la 21 Apr 2008 22:19:25    Subiect: < fara subiect >
Dark info:

Dark:

Cale batuta. Sa stii ca toata suflarea gameristica a planetei asteapta cu nerabdare noi "screenshoot-uri" de la voi, asa ca te imploram ca primul lucru cind revii vineri sa ne tii la curent cu progresul capodoperei. Eu as vrea chiar sa fac preorder la jocu' vostru, e disponibil pe amazon?

modificat de nekitu. Dark, deja esti prea "bucurestean" si nu imi place, sincer, las-o balta, ca mi se urca la creier (ala mic si negru).

Ultima editare efectuată de nekitu pe 21 Apr 2008 22:21:54; 1 editări în total

Autobaza

Status:
Înregistrat pe:

Postat la 21 Apr 2008 22:26:29    Subiect: < fara subiect >
Dark info:

Dark:

Toate ca toate, da' tu nu ma faci pe mine "bucurestean", da? Adica ok, Adelu Bistriteanu aici de fata n-are decit sa spumege cit vrea si sa-mi spuna ca-s prost, ca n-am gagica, ca n-am curaj sa ma vad cu el, ca-si baga cenzuratu' in gura mea, da' de la el n-am pretentii, ca nu e administratorul forumului. El e un mic gunoi care a fost la Galaciuc si a ramas cu impresia ca-i buricul planetei. De la fondatorul comunitatii ma astept totusi la mai mult.

Autobaza

Status:
Înregistrat pe:

Postat la 21 Apr 2008 22:36:01    Subiect: Re:
nekitu info:

nekitu:

Dark a scris:

Toate ca toate, da' tu nu ma faci pe mine "bucurestean", da? Adica ok, Adelu Bistriteanu aici de fata n-are decit sa spumege cit vrea si sa-mi spuna ca-s prost, ca n-am gagica, ca n-am curaj sa ma vad cu el, ca-si baga cenzuratu' in gura mea, da' de la el n-am pretentii, ca nu e administratorul forumului. El e un mic gunoi care a fost la Galaciuc si a ramas cu impresia ca-i buricul planetei. De la fondatorul comunitatii ma astept totusi la mai mult.

nu-ti convine, pleaca, am mai intalnit ca tine, flegmatic asa si "omnipotent", serios, credeam ca totusi ai o limita, stop it. gata, end of story.

Ultima editare efectuată de nekitu pe 21 Apr 2008 22:37:07; 1 editări în total

SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate

Status:
Înregistrat pe:
29 Sep 2006 11:33:12
Vârsta: 32 ani
Programator
7thFACTOR Entertainment Studios

Pagina 8 din 8 [ 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ]

Server time: 02:07:12 24.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved