| Mesaj |
Info autor |
Postat la 10 Apr 2008 17:22:25 Subiect: StemCell - un nou game engine pe piata romaneasca
|
|
|
eugen info:
|
eugen:
StemCell engine este un nou game engine pe piata romaneasca Mai multe detalii gasiti la adresa : http://www.devcellsoftware.comUrmeaza si cateva screenshoturi pentru cei care nu au timp sa intre pe site:
Ultima editare efectuată de eugen pe 10 Apr 2008 17:24:09; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 14 Apr 2007 09:25:00
Vârsta: ? ani
|
| |
Postat la 10 Apr 2008 18:21:16 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
boboS info:
|
boboS:
Screenshoturile arata misto dar mi-ar fi placut sa vad cum merge. Ca sa fac rost de evaluation kit imi trebuie mail care sa nu fie free."We do not respond to requests listing Hotmail, Yahoo Mail, GMail email addresses."  N-ai vreun demo interactiv ceva sa postezi ?
"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 26 ani
Programator
|
| |
Postat la 10 Apr 2008 18:31:45 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
Dau la downloads si la Demos. Ciuciu download link, desi scrie mareee Outpost Demo si se lauda juma de pagina  . Dupaia zice ca evaluation nu da la toata lumea. Mai pe scurt "marsh bah d'aci, cine esti tu ma amaratule, de vrei sa ne cumperi motorul?". Mda, foarte user friendly, sunt sigur ca atrag potentialii cumparatori la fel cum magnetul atrage lemnul. Oricum, e misto ca e romanesc, arata impresionant din sshoate (ca si alte motoare), lista de feature-uri e ok (iara, ca si la alte motoare) dar marketingul este facut in stil romanesc. Ceea ce nu e bine, pentru ca ei trebuia sa dea demouri si kituri de evaluare in stanga si in dreapta, sa afle toata lumea de ei, sa-si faca un nume si abia apoi sa incaseze banii. Politica lor merge daca te numesti Epic si enginul e Unreal, dar altfel e anti-ce-le-trebuie-lor-ca-startup. Nevertheless, le urez succes si sper sa fie un hit in industrie. Poate iesim si noi in evidenta odata 
If at first you don't succeed, you fail.
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Programator
|
| |
Postat la 10 Apr 2008 18:36:19 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
eugen info:
|
eugen:
Lipsa mai multor informatii se datoreaza faptului ca este beta si ca inca sunt lucruri importante de rezolvat film din engine si demo vor fi in curand pe site, am sa updatez threadul de aici atunci cand apare ceva nou Cat despre adresele de mail mi se pare normal din pct de vedere business (binenteles ca nu e ok pentru toata lumea), dealtfel idea e sa filtram cat mai multi oameni care nu vor neaparat enginul si sa obtinem enquireuri de la firme/persoane care vor sa il foloseasca cu adevarat. Multumim pentru feedbackuri.
Ultima editare efectuată de eugen pe 10 Apr 2008 18:39:18; 1 editări în total
|
Status:
|
| |
Postat la 10 Apr 2008 18:37:12 Subiect: Re:
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
eugen a scris: Lipsa mai multor informatii se datoreaza faptului ca este beta si ca inca sunt lucruri importante de rezolvat film din engine si demo vor fi in curand pe site, am sa updatez threadul de aici atunci cand apare ceva nou Aaa, faci parte din echipa de dev? Sa stiu daca pe tine putem sa te tragem de ureche  ?
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 10 Apr 2008 21:00:42 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
raicuandi info:
|
raicuandi:
Acelasi Eugen de pe forumurile Ogre3D? 
Method 2: Move Your Mouse Pointer If you move your mouse pointer continuously while the data is being returned to Microsoft Excel, the query may not fail. Do not stop moving the mouse until all the data has been returned to Microsoft Excel.
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 21:02:40
Vârsta: 22 ani
Programator
|
| |
Postat la 10 Apr 2008 22:21:58 Subiect: Re: StemCell - un nou game engine pe piata romaneasca
|
|
|
cippyboy info:
|
cippyboy:
eugen a scris: StemCell engine este un nou game engine pe piata romaneasca Daca target-u e piata romaneasca e grav, FOARTE grav...
|
Status:
Înregistrat pe: 04 Dec 2006 17:14:23
Vârsta: 25 ani
Programator
Relative Team
|
| |
Postat la 10 Apr 2008 22:39:01 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
c0mas info:
|
c0mas:
Eh, ma scuzi Eugen, dar vad o posibila mare problema cu planul vostru, si anume ca nu ofera suport pentru consolele moderne  ca acuma cam de pe acolo vine banu' gros cum ar spune unii O alta potentiala problema ar putea fi legata de nume, ca seamana destul de mult cu ceva de pe la PS3 ... si s-ar putea sa se sesizeze aia ... dar asta daca ajungeti destul de cunoscuti.
Do what you love, money will follow!
|
Status:
Înregistrat pe: 19 Apr 2007 13:41:50
Vârsta: 35 ani
Programator
Dream Builder Studios
|
| |
Postat la 11 Apr 2008 11:48:20 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Scarpelius info:
|
Scarpelius:
Daca targetu' era piata romaneasca atunci site-ul era gazduit in Romania si scris in lb. Romana. Doi: Treaba asta cu grosul banilor din console poate o fi adevarata. Dar asta nu inseamna ca jocurile pe PC sint moarte sau ca nu mai aduc bani. Doar ca modelul promovat de industria americana cu publisher la un cap si developer la celalalt nu cred ca mai e de actualitate acuma. In plus de asta jocurile single player pe calculator si-au cam trait traiul. Asta datorita in mare parte pirateriei, lipsei de interactivitate sociala intre playeri, modelului de bisnitz existent  samd. BRB, tre sa plec acuma, o sa revin cu mai multe idei 
Ultima editare efectuată de Scarpelius pe 11 Apr 2008 11:49:15; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 01 May 2007 10:43:47
Game designer
gamingo.ro
|
| |
Postat la 11 Apr 2008 16:14:15 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
Bai doamne ce interesant, tot aceia care nu l-ar cumpara aceia au pretentii de marketing si povesti. Am sa citesc features sa vad si eu despre ce e vorba, din screen-uri arata bine. Din primele randuri pare ca tinde spre un fel de middleware, sau asa mi se pare ? Laude developerilor ! EDIT : corectati daca doriti acolo la detaliul tehnic "pluggable system" in descriere, probabil din rapiditatea cu care a scris redactorul a gresit cuvantul environments scriind environ aments  , asta daca doriti
Ultima editare efectuată de OViNET pe 11 Apr 2008 16:18:21; 3 editări în total
|
|
| |
Postat la 11 Apr 2008 17:22:59 Subiect: Re:
|
|
|
Dark info:
|
Dark:
OViNET a scris: Din primele randuri pare ca tinde spre un fel de middleware, sau asa mi se pare ? Asa off-topic da' din curiozitatea mea netarmuita, spre ce altceva ar mai putea tinde un engine?
"Am crezut ca esti ceva mai avansat" - Nekitu, 2008 A.D. Autobaza
|
Status:
Înregistrat pe: 12 May 2007 20:12:30
|
| |
Postat la 11 Apr 2008 18:41:10 Subiect: Re:
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
OViNET a scris: Bai doamne ce interesant, tot aceia care nu l-ar cumpara aceia au pretentii de marketing si povesti. Si de ce nu am avea, ma rog? In plus, nu am zis nimic cu rautate, doar ce am crezut EU, personal. Si de unde stii ca in viitor nu voi cumpara o licenta si eu?
Ultima editare efectuată de Rimio pe 11 Apr 2008 18:41:33; 1 editări în total
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 11 Apr 2008 18:44:54 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
Ca tot veni vorba de licente, cum se face de obicei la motoare comerciale pe big money: licentele la 3rd party stuff ca FMOD sunt incluse in pret sau trebuie cumparate si alea?
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 11 Apr 2008 19:31:26 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Dark info:
|
Dark:
In general motoarele pe bani grei nu au nevoie de biblioteci 3rd party ca sa mearga. Se poate sa suporte integrarea cu biblioteci 3rd party, cum ar fi SpeedTree, iar in cazul ala trebuie sa-ti cumperi SpeedTree separat daca vrei sa-l folosesti.
In cazul bibliotecilor (engine-urilor) care suporta playback de diverse formate pe bani, licenta bibliotecii nu include si licenta pentru format. De exemplu Miles poate sa cinte mp3, dar daca vrei sa folosesti mp3-uri in joc trebuie sa-i dai niste bani lu' Fraunhofer in plus fata de banii pe care-i dai lu' RAD pe Miles.
"Am crezut ca esti ceva mai avansat" - Nekitu, 2008 A.D. Autobaza
|
Status:
Înregistrat pe: 12 May 2007 20:12:30
|
| |
Postat la 11 Apr 2008 19:34:31 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
eugen info:
|
eugen:
Multumim pentru aprecieri! Licenta de engine va fi un pret unic care include orice alta licenta de la produsele third party folosite. Cat despre console este adevarat. Industria jocurilor pe PC nu este moarta insa s-a luat in calcul o portare pe xbox 360 in viitorul apropiat Multumim deasemenea celor care au avut timp si curiozitatea de a accesa situl.
|
Status:
|
| |