Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 08 Apr 2008 22:59:09    Subiect: < fara subiect >
night_hawk info:

night_hawk:

Pot sa pun pariu ca stie mai bine decat tine de ce e nevoie Very Happy But that's just my opinion.

Oricum, on-topic, muzica compusa de el e dementiala. Cateva piese antrenante, bine structurate si care suna bine urechii. Eh, din nou, opinia mea. Nice!

Status:
Înregistrat pe:
25 Mar 2007 22:01:13
Vârsta: 21 ani
Programator junior
Esotheria

Postat la 09 Apr 2008 09:13:53    Subiect: Re:
CosminMarza info:

CosminMarza:

GameGodN a scris:

Stilul tau de a compune e bun, dar nu intodeauna se potriveste cu proiectul jocului la care lucreaza un game designer.
Aici depinde si de ce tip de joc e vorba. Daca e ceva intresant ca WIII(undead orck si alte creaturi relel). Nu stiu daca ai vazut filmuletul din credits in care Artas ia o chitara de gheata in mana si canta rock nebuneste. Imi place la nebunie scena.
Ar putea depinde si de actori daca sunt negativi sau pozitivi, pt ca nu se potriveste o muzica simfonica la niste personaje negative care inspira calm si seninatate. Mai bine se potriveste Rock hard metal sau death metal(mai sunt o gramada de stiluri) pentru ca e mai antrenat, infiorator, energic, alert ....
Sper ca ai intles idea!?

da te inteleg, de ex cum ai spus tu pt a evidentia un caracter negativ se poate si asa rock guitar etc...dar am ascultat multa muzica de film si am vazut multe documentare si interviuri si am citit multe despre muzica de film si se poate si orchestral foarte bine evidentia un caracter negativ, sunt atatea filme la care caracterul negativ are o tema proprie orchestrala (ceea ce se fol tot mai mult) acum poate tu ai viziunea ta despre ce vrei sa auzi asta e altceva...fiecare are stilul sau, eu de ex nu m-as baga la partea de rock pt ca nu fac si nu o simt in felul asta dar exista si colaborari...si nu o sa incerc sa cuprind toate sferele...eu mi-am afisat muzica pt a fi ascultata pt a sti lumea cam pe unde ma invart..cine crede ca l-as putea ajuta ma va cauta poate, cine nu nu...nu i nimic...o zi buna...

Ultima editare efectuată de CosminMarza pe 09 Apr 2008 09:41:00; 2 editări în total

compozitor & sound designer
http://www.cosminmirza.com

Status:
Înregistrat pe:
26 Mar 2008 14:04:20
Vârsta: 28 ani
Sunetist/Muzician

Postat la 09 Apr 2008 12:00:49    Subiect: < fara subiect >
GameGodN info:

GameGodN:

Muzica ta e buna nu te contrazic dar depinde de fieceare ce vrea de la jocul sau. Ce tip de gamer ect. Fiecare are viziunea lui.
Ai dreptate ca se poate si cu orchestara dar depinde de ce te astepti de la joc sa devina

Design game for all to have funn and play them with addiction. Do not bore them and give all what they want if you cann.

Status:
Înregistrat pe:
16 Oct 2007 12:47:38
Vârsta: 27 ani
Game designer

Postat la 09 Apr 2008 13:10:42    Subiect: Re:
Rimio info:

Rimio:

GameGodN a scris:

Ai dreptate ca se poate si cu orchestara dar depinde de ce te astepti de la joc sa devina

1. Iar ai zis ect. Incep sa cred ca ai creierul corupt.
2. Explica mai bine ce am quotat aici. In incercarea ta de a fi filozofico-tehnic ai devenit penibil.

If at first you don't succeed, you fail.

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Programator

Postat la 18 Apr 2008 11:55:51    Subiect: < fara subiect >
CosminMarza info:

CosminMarza:

nah nu mai face nimeni jocuri ? Mr. Green

Status:
Înregistrat pe:
Sunetist/Muzician

Postat la 03 Nov 2009 20:16:38    Subiect: < fara subiect >
CosminMarza info:

CosminMarza:

se pare ca am ramas cam singur pe aici Wink
anyway pt cine vede mesajul am postat material nou pe siteul meu...
http://myspace.com/cosminmirza

thank you Mr. Green

Ultima editare efectuată de CosminMarza pe 03 Nov 2009 20:18:16; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
Sunetist/Muzician

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Server time: 02:00:01 24.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved