GameGodN a scris:
Stilul tau de a compune e bun, dar nu intodeauna se potriveste cu proiectul jocului la care lucreaza un game designer.
Aici depinde si de ce tip de joc e vorba. Daca e ceva intresant ca WIII(undead orck si alte creaturi relel). Nu stiu daca ai vazut filmuletul din credits in care Artas ia o chitara de gheata in mana si canta rock nebuneste. Imi place la nebunie scena.
Ar putea depinde si de actori daca sunt negativi sau pozitivi, pt ca nu se potriveste o muzica simfonica la niste personaje negative care inspira calm si seninatate. Mai bine se potriveste Rock hard metal sau death metal(mai sunt o gramada de stiluri) pentru ca e mai antrenat, infiorator, energic, alert ....
Sper ca ai intles idea!?
da te inteleg, de ex cum ai spus tu pt a evidentia un caracter negativ se poate si asa rock guitar etc...dar am ascultat multa muzica de film si am vazut multe documentare si interviuri si am citit multe despre muzica de film si se poate si orchestral foarte bine evidentia un caracter negativ, sunt atatea filme la care caracterul negativ are o tema proprie orchestrala (ceea ce se fol tot mai mult) acum poate tu ai viziunea ta despre ce vrei sa auzi asta e altceva...fiecare are stilul sau, eu de ex nu m-as baga la partea de rock pt ca nu fac si nu o simt in felul asta dar exista si colaborari...si nu o sa incerc sa cuprind toate sferele...eu mi-am afisat muzica pt a fi ascultata pt a sti lumea cam pe unde ma invart..cine crede ca l-as putea ajuta ma va cauta poate, cine nu nu...nu i nimic...o zi buna...