| Mesaj |
Info autor |
Postat la 15 Jan 2008 19:35:22 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
@GENERAL PUBLIC: Da, pana la urma un principiu de game design nu trebuie sa fie original, dar un concept trebuie. Si el a zis ca asta e conceptul lui, asa ca am ignorat faptul ca desi el vorbeste de concepte a postat la principii (si concept nu e acelasi lucru cu principiu), ca sa-i indic ca ala nu este un concept. De fapt este, dar nu ii apartine... @DARK: No comment... exceptand ca jocul ala il aveam si eu in minte si ca, daca nu observi, partea cu NFS era pusa intre "BB code-ul" [irony][/irony].  @DARK_GUY: Ideea nu (mai) este buna de pus in practica pentru un joc comercial. Insa daca o evoluezi in ceva inovator... aia-i alta poveste.
Ultima editare efectuată de Jinx pe 15 Jan 2008 19:35:58; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer
|
| |
Postat la 15 Jan 2008 20:11:18 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
World Executor info:
|
World Executor:
Ce tot va agitati atata? Idea ar putea fi folosita in scop educativ, daca e dezvoltata, pentru copii pana in clasa a IV-a. Trebuie oleak de brainstorming. Da eu nu inteleg de ce tot va luati de oameni si nu-i lasati sa faca ceva?! And speaking in English in Romanian forum is plain stupid, get it to your head! Si nu mai repetati!!
The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 04:23:24
Vârsta: 132 ani
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)
|
| |
Postat la 16 Jan 2008 12:14:53 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
PleaseDeleteMe info:
|
PleaseDeleteMe:
vorbiti in engleza ... de ce? de impresie? cocalarilor
mi-as schimba username-ul, dar mi-e lene sa dau email administratorului
|
Status:
Înregistrat pe: 16 Mar 2007 03:57:46
Vârsta: ? ani
|
| |
Postat la 16 Jan 2008 12:56:53 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Black_Knight info:
|
Black_Knight:
looooooooool interesant concept... desi cred k in joace nu vreau sa am foi de mate   
|
Status:
Înregistrat pe: 07 May 2007 19:49:43
Vârsta: 29 ani
Programator
|
| |
Postat la 16 Jan 2008 20:48:51 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Dark_Guy info:
|
Dark_Guy:
Conceptul continua cu o noua idee de data asta testată in Java. Ideea e ca unităţile sa influenţeze zona in care se afla. De exemplu daca se prăbuşeşte un avion, si cade peste un tanc, atunci tancul sa ia damage si sa fie aruncat mai încolo de forţa impactului. La fel ar fi interesant daca la explozii in aer, traiectoria avioanelor inamice sa fie influenţate, si chiar sa fie posibile si coliziunile intre inamici, care de altfel ar urma un simplu pattern pre-stabilit. In video se vede o implementare a unităţilor in phys2D, o librărie gratuita de fizica pt. java. Avioanele sunt de fapt o extensie a clasei Box, iar valorile de bounce sunt exagerate, dar este luat in calcul si masa(greutatea) obiectelor. http://youtube.com/watch?v=yIQMBj8Abak
|
Status:
Înregistrat pe: 19 Sep 2007 22:36:12
Vârsta: 27 ani
Programator
|
| |
Postat la 31 Jan 2008 22:31:37 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
kergeten info:
|
kergeten:
Puteai sa foloseti tema cu hartie pentru a aplica diferite mecanici, decat sa fie o clona 1942, cum ar fi vaporase de hartie sau bosi care sunt probleme de matematica si trebuie sa lovesti numerle corspunzatoare ca sa bati boss-ul si numai spun de powerupuri si diferite avioane de hartie deasemnea, ca sa perpetuezi tema, sau in general mecanici de joc care sa aiba mobilul hartie, decat sa foloseti acest still grafic doar ca jocul sa arate diferit fata de original.
|
Status:
Înregistrat pe: 31 Jan 2008 17:49:07
Vârsta: 25 ani
Gamer / Beta tester / QA
|
| |
Postat la 06 Feb 2008 17:41:45 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
GameGodN info:
|
GameGodN:
Intresant joculetu. Cat ti-a luat sa-l termini in Game Maker
Design game for all to have funn and play them with addiction. Do not bore them and give all what they want if you cann.
|
Status:
Înregistrat pe: 16 Oct 2007 12:47:38
Vârsta: 27 ani
Game designer
|
| |
Postat la 20 Apr 2008 01:15:56 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
KosmynC64 info:
|
KosmynC64:
Ok frumos joculetz dar totushi nu e facut de tn.Pt. ca sunt user advansat GM shi jtiu shi GML shi jtiu ca asta e un joc de la exemple putzin modificat.Ca sa te ridici la un nivel aceptabil tre sa faci un joc de la zero pana atunci ejti sub nivelul de n00b
Ultima editare efectuată de KosmynC64 pe 20 Apr 2008 01:23:21; 3 editări în total
Daca folosesc ++i si nu i++ nu inseamna ca stiu prea mult C++
|
Status:
Înregistrat pe: 19 Apr 2008 22:03:16
Vârsta: 19 ani
Programator
|
| |
Postat la 20 Apr 2008 01:23:05 Subiect: Re:
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
KosmynC64 a scris: Ok frumos joculetz dar totushi nu e facut de tn.Pt. ca sunt user advansat GM shi jtiu shi GML shi jtiu ca asta e un joc de la exemple putzin modificat.Ca sa te ridici la un nivel aceptabil tre sa faci un joc de la zero pana atunci ejti sub nivelul de n00b Grozav ... Inca un gm freak  . Welcome, dar mai bine nu  PS: Esti mai noob ca dark guy  PPS: Damn beer. Nu voiam sa zic ca darkguy e noob. Scuzi.
Ultima editare efectuată de Rimio pe 20 Apr 2008 01:38:00; 2 editări în total
If at first you don't succeed, you fail.
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Programator
|
| |
Postat la 20 Apr 2008 01:24:45 Subiect: Re: Re:
|
|
|
KosmynC64 info:
|
KosmynC64:
Rimio a scris: KosmynC64 a scris: Ok frumos joculetz dar totushi nu e facut de tn.Pt. ca sunt user advansat GM shi jtiu shi GML shi jtiu ca asta e un joc de la exemple putzin modificat.Ca sa te ridici la un nivel aceptabil tre sa faci un joc de la zero pana atunci ejti sub nivelul de n00b Grozav ... Inca un gm freak  . Welcome, dar mai bine nu  PS: Esti mai noob ca dark guy  intrun fel da intrun fel nu vrea sa abandonez GM shi sa ma apuc de D3D shi C++(am cunoshtintze de C++)dar nu jtiu unde sa iau C++ shi fishierele Dll cu alea *.h sau...
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 20 Apr 2008 08:45:43 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
raicuandi info:
|
raicuandi:
Tutorial DX cat-decat: http://www.directxtutorial.com/SDKul DX: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=572BE8A6-263A-4424-A7FE-69CFF1A5B180&displaylang=en(vezi ca e mare, vre-o 400MB) Si nu in ultimul rand, VC++ 2008 Express: http://www.microsoft.com/express/download/(NU iti trebuie PlatformSDK pt 2008 ) Cred ca e mai usor sa incepi C++ cu o bestie mai mica decat DX, ceva gen http://www.libsdl.org/ (pt jocuri 2D)
Ultima editare efectuată de raicuandi pe 20 Apr 2008 08:46:06; 1 editări în total
Method 2: Move Your Mouse Pointer If you move your mouse pointer continuously while the data is being returned to Microsoft Excel, the query may not fail. Do not stop moving the mouse until all the data has been returned to Microsoft Excel.
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 21:02:40
Vârsta: 22 ani
Programator
|
| |
Postat la 26 Apr 2008 15:43:45 Subiect: Re:
|
|
|
KosmynC64 info:
|
KosmynC64:
multzumesc frumos de pagini shi da D3D is a beast. Incepem sa fim putzin off topic.Acu am intzeles ca DarkGuy nu vroia sa faca un joc in GM numa teme de joc  (se pare ca sunt un n00b,de fact chiar sunt  )
|
Status:
Programator
|
| |