Am vrut printra 5a sa scriu un programel care imi inlocuieste cuvintele cheie pascal dintr-u n fisier sursa, ceva de genul, imi inlocuieste "inceput" cu "begin", "pentru" cu "for" etc., si dupaia cheama compilatorul... probabil de aici si toata "trauma'

(insa cred ca fix pe atunci am scris primul joc, in text mode, in pascal, tot jocul fiin un loop gigantic in "main"*, nici o functie nimic, si de atunci mi-am vazut cam numa de asta)
* = aka intre begin-ul si end-ul principal, dar ai prins idea
Oricum postu a avut mai mult legatura cu cristy, cara daca ii inlaturi prostia... ei bine, nu mai ramane nimic, dar daca inlaturi prostia SI te uiti la actiunile lui dintr-un punct de vedere OBIECTIV (nu subiectiv - legat de faptul ca e dobitoc), ramai -cel putin eu- putin.. socat.
Am invatat cateva chestii de pe urma lu cristy care acum le-as inrama cu aur... cu asta in minte, si cu cateva sfaturi practice de la Rimio (multumesc din nou!

), am creat designul pt jocul pe N95 -inainte complet incert pt mine- in cate ore pe la 3 dimineata, si multe detalii tehnice despre cum sa fac respectivele efecte care le doresc in fixed-function/opengl. (neavand shadere pe acest hardware; sper sa-mi iasa bine totusi

)