| Mesaj |
Info autor |
Postat la 08 Dec 2007 22:10:18 Subiect: Project Opal
|
|
|
Vladalf info:
|
Vladalf:
Gen: Shoot-em-up Poveste: In joc player-ul ia rolul lui Ryan Cole un rebel care lupta contra guvernul Angliei. In anul 2013 pe glob razboaiele si revolutiile au inceput sa distruga totul. Londra este singurul loc sigur pentru ca la putere este un guvern militar condus de o armata de soldati fara mila care tin poporul in teroare. Ryan si mai multi oameni au intrat intr-o organizatie aparuta de cativa ani care are ca obiective sa distruga guvernul. Am lucrat la acest proiect cu Bogdan mai toata vara si saptamaniile astea am rezolvat toate buguriile pe care le stiam. Probabil ca vor urma noi versiuni in care vom imbunatatii aspect-ul dar momentan vrem niste pareri. Puteti gasi download link-ul la: http://aninoasaproductions.frih.net/index_creations.htm . Have fun!
Ultima editare efectuată de Vladalf pe 15 Dec 2007 19:00:02; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 29 Sep 2006 19:04:37
Vârsta: ? ani
|
| |
Postat la 09 Dec 2007 22:43:31 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Vladalf info:
|
Vladalf:
Hmmm... is it that bad?  Ati putea sa ne si injurati daca vreti, numai sa scrieti ceva.
|
Status:
|
| |
Postat la 09 Dec 2007 22:54:38 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
night_hawk info:
|
night_hawk:
E chiar fun  Simplu, dar distractiv. Si cam scurt 
|
Status:
Înregistrat pe: 25 Mar 2007 22:01:13
Vârsta: 21 ani
Programator junior
Esotheria
|
| |
Postat la 10 Dec 2007 08:37:46 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Vladalf info:
|
Vladalf:
Am inlocuit fisier-ul cu o versiune mai noua la care am corectat un bug major si niste probleme cu sistem-ul de muzica. Salvariile de la versiunea veche merg fara nici o problema.
|
Status:
|
| |
Postat la 10 Dec 2007 11:09:16 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Pintea info:
|
Pintea:
Pe mine m-a stresat faza ca trage prea lent, ori puneti un progress bar ca sa stiu cand pot trage din nou ori scoateti de tot timpul asta si sa poti trage la fiecare click, ar fi mult mai fun, asa e doar stresant. Toata placerea la genul asta de jocuri e sa clickuiesti cat mai mult si sa ciuruiesti peretii.
Inca o chestie ce ar trebui modificata e secventa de tragere a inamicilor, nu e deloc aleatoare, trag dupa acelasi timp de fiecare data si apar la fel, makes it too easy.
|
Status:
Înregistrat pe: 05 May 2007 14:50:45
Vârsta: 29 ani
|
| |
Postat la 10 Dec 2007 11:39:41 Subiect: Re:
|
|
|
Vladalf info:
|
Vladalf:
Pintea a scris: Pe mine m-a stresat faza ca trage prea lent, ori puneti un progress bar ca sa stiu cand pot trage din nou ori scoateti de tot timpul asta si sa poti trage la fiecare click, ar fi mult mai fun, asa e doar stresant. Toata placerea la genul asta de jocuri e sa clickuiesti cat mai mult si sa ciuruiesti peretii. Inca o chestie ce ar trebui modificata e secventa de tragere a inamicilor, nu e deloc aleatoare, trag dupa acelasi timp de fiecare data si apar la fel, makes it too easy. Pe la mijlocul jocului primesti arme noi care trag repede, doar fii atent la ce are Ryan in mana. Referitor la secventa de tragere eu tin minte sa fii randomizat fiecare enemy la toate misiuniile. Poti sa imi spui unde ai intalnit problema?
Ultima editare efectuată de Vladalf pe 10 Dec 2007 11:40:33; 1 editări în total
|
Status:
|
| |
Postat la 10 Dec 2007 14:54:09 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Pintea info:
|
Pintea:
Nu am ajuns pana la arme noi, am murit pe la lvl 2 fiindca scoteam capul asteptandu-ma ca pistolul sa traga... Treaba cu inamicii mi s-a parut peste tot la fel, poate sunt eu mai diferit, dar apar, stau vreo 1.5-2 secunde fara sa miste, trag, baga capu inapoi. Asa ca eu ieseam, incercam sa trag, la naiba cu delayul, incercam sa trag din nou, daca nu reuseam in 2 secunde bagam capul la loc si aia ramaneau perplecsi. Cam asa ceva, o sa mai incerc deseara, poate se schimba treaba cu armele noi 
|
Status:
Înregistrat pe: 05 May 2007 14:50:45
Vârsta: 29 ani
|
| |
Postat la 10 Dec 2007 18:43:43 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
pin46 info:
[banned]
|
pin46:
Iteresant. Daca imbunatatesti grafica poate iesi ceva. Poti pune pe caractere fete de politicieni. Cu cat inaintezi in nivele cu atat mai barosani. La sfarsit te bati cu Basescu. Daca ti-l ia vre-un site poate faci si ceva bani.
Ultima editare efectuată de pin46 pe 10 Dec 2007 18:44:12; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 06 Aug 2007 23:02:05
PR & Marketing
|
| |
Postat la 10 Dec 2007 18:59:45 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Bogdxnuuu info:
|
Bogdxnuuu:
Desi ar putea deveni chiar sado-amuzant pentru unii frustrati de politicienii din romania, nu cred ca s-ar potrivi cu ceea ce incercam noi sa facem, si nu cred ca ar da cineva bani pe asa ceva (nu ca am cauta profit din asta).
|
Status:
Înregistrat pe: 11 Jan 2007 08:45:20
Vârsta: 18 ani
Programator
Aninoasa Productions
|
| |
Postat la 10 Dec 2007 19:16:05 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
pin46 info:
[banned]
|
pin46:
//nu cred ca s-ar potrivi cu ceea ce incercam noi sa facem
De ce? Cand esti la inceput si poti face bani nu cred ca esti in postura sa fii prea pretentios in 'alegerea meniului'. Nu trebuie sa fie neaparat "violent". Poti pune rosii/pepeni/oua in loc de gloante. Si mai poti schimba detalii.
Daca crezi ca poti avea succes cu ceia ce faci si altfel e ok. Eu iti dadeam idei.
|
Status:
Înregistrat pe: 06 Aug 2007 23:02:05
PR & Marketing
|
| |
Postat la 10 Dec 2007 20:33:56 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Bogdxnuuu info:
|
Bogdxnuuu:
De ce? Cand esti la inceput si poti face bani nu cred ca esti in postura sa fii prea pretentios in 'alegerea meniului'. Intocmai, cu un joculet de genul astuia (fie el asa cum e acum, cu pepeni, oua, rosii, banane, presedinti, priministrii, ministrii si toata 'natia') nu cred ca poti face profit. Cand o sa ajungem sa facem ceva mai serios, o sa ne gandim si la bani... deocamdata facem asta ca un hobby.
Ultima editare efectuată de Bogdxnuuu pe 10 Dec 2007 20:34:38; 1 editări în total
|
Status:
Programator
Aninoasa Productions
|
| |
Postat la 10 Dec 2007 20:34:24 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
boboS info:
|
boboS:
E misto ca jocul are o poveste. Cu politicieni nu prea cred ca e o idee buna. Adica sunt zeci de jocuri si filmulete. Lasa ca jocul asta sa fie original.
Nici eu nu am ajuns prea departe ca nu sunt asa de rapid sa misc mouseul.. Mai aveati voi un proiect RPG parca cu vedere de sus. La ala mai lucrati ?
"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 26 ani
Programator
|
| |
Postat la 10 Dec 2007 20:41:25 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Bogdxnuuu info:
|
Bogdxnuuu:
La ala mai lucrati ? In timp ce faceam Midlernania, RPG-ul topdown, ne-a venit ideea Opal-ului, asa ca am 'suspendat' proiectul, pe de o parte si din lipsa de inspiratie pentru el. Acum, ca am reusit sa-l terminam, speram sa ne intoarcem la RPG, dupa care sa ne indreptam catre ceva mai serios.
|
Status:
Programator
Aninoasa Productions
|
| |
Postat la 10 Dec 2007 20:44:50 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
krazilec info:
|
krazilec:
Foarte frumos baieti. Cred ca ar fi timpul sa cam incepeti sa invatati si niste programare. Nu puteti sa tineti cu GM la nesfarsit. In fine foarte misto.
|
Status:
Înregistrat pe: 05 Feb 2007 15:07:51
Vârsta: 24 ani
Game designer
Liquid Petrified Studios
|
| |
Postat la 28 Dec 2007 22:03:54 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Vladalf info:
|
Vladalf:
A mai incercat cineva jocul? Any comments?
|
Status:
|
| |