Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 30 Nov 2007 21:41:50    Subiect: < fara subiect >
DSH info:

DSH:

deci afla mai intai ce este JIT adus de C# si pe urma sa comentezi...

Daca aveti nevoie de un Sound Engineer bun (editari audio & FX + SoundTracks ) sau de un programator C#, add me pe yM

Status:
Înregistrat pe:
29 Nov 2007 22:38:47
Vârsta: 23 ani
Programator

Postat la 30 Nov 2007 21:51:38    Subiect: < fara subiect >
MithY info:

MithY:

Sigur ai id-ul trecut bine la profil ? Daca da intra pe mess, daca nu da-mi tu add.

gamedev for life

Status:
Înregistrat pe:
25 Feb 2007 20:12:02
Vârsta: 22 ani
Programator
Digital Void Entertainment

Postat la 30 Nov 2007 22:34:25    Subiect: Re:
SpOOky info:

SpOOky:

DSH a scris:

deci afla mai intai ce este JIT adus de C# si pe urma sa comentezi...

Now play nice, ca sincer m-am saturat sa sterg topicuri.

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 20:48:46
Vârsta: 24 ani
Modelator 3D
elohimSoft

Postat la 01 Dec 2007 07:29:11    Subiect: < fara subiect >
DSH info:

DSH:

back to the main topic:

ce am observat este ca majoritatea codurilor de tic-tac-toe in C# sunt cu mult mai lungi decat cele C++ Rolling Eyes , dar rezultatul este acelasi.

cat despre doom 3 am sa incerc sa gasesc iar articolele respective si le postez aici Very Happy

Daca aveti nevoie de un Sound Engineer bun (editari audio & FX + SoundTracks ) sau de un programator C#, add me pe yM

Status:
Înregistrat pe:
29 Nov 2007 22:38:47
Programator

Postat la 01 Dec 2007 08:53:41    Subiect: Re:
Raul info:

Raul:

DSH a scris:

back to the main topic:

ce am observat este ca majoritatea codurilor de tic-tac-toe in C# sunt cu mult mai lungi decat cele C++ Rolling Eyes , dar rezultatul este acelasi.

cat despre doom 3 am sa incerc sa gasesc iar articolele respective si le postez aici Very Happy

da man dar jocurile nu ocupa GIGA din cauza codului ci din cauza texturilor/modelelor/hartilor, etc..

.NET Programmer
TV3D Licensed Programmer

Status:
Înregistrat pe:
31 May 2007 14:55:15
Vârsta: 25 ani
Programator
Buasi Games

Postat la 01 Dec 2007 09:44:57    Subiect: < fara subiect >
Moş Crăciun info:

Moş Crăciun:

DSH a scris:

Nu are cum! ori iti aduci aminte gresit, ori era un articol scris de cristy10best Smile. Codul sursa doom3 e in C++

Santa Claus is real!

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2007 09:53:02
Vârsta: 122 ani
Programator

Postat la 01 Dec 2007 11:24:07    Subiect: Re:
Dark info:

Dark:

DSH a scris:

back to the main topic:

Gogule, fii atent ca azi, de ziua nationala a natiunii, ma simt generos si fac un pustiu de bine explicindu-ti chestii. Promit ca nu se va mai repeta.

1. Cauta pe google "doom 3 sdk". Inauntru se afla game code-ul lui Doom 3. Downloadeaza si vezi daca gasesti C# p-acolea. Iti promit solemn ca daca in gamecode nu-i C#, nici in render n-o sa gasesti.

2. JIT nu e "adus de C#". Esti sigur ca stii ce-i ala JIT?

3. In C# nu economisesti RAM. Dimpotriva, footprint-ul unui sistem care foloseste garbage collection o sa fie mai mare decit intr-un sistem unde faci memory management manual, pentru ca obiectele orfane ramin alocate un timp pina sa se sinchiseasca GC-ul sa le duca la gunoi. Probabil n-ai inteles nimic din ce-am zis pina aici, dar asta ar trebui sa fie un indiciu ca mai bine taci decit sa vorbesti in necunostinta de cauza.

4. Nu exista jocuri AAA facute in C# sau alte prostii asemanatoare. Exista firme de jocuri care folosesc C# pentru tool-uri (editoare, chestiuni), dar nimeni care are toate tiglele pe casa nu implica limbaje "managed" in jocul propriu-zis.

5. Nu mai crede tot ce citesti pe internet. Totusi, daca gasesti "articolul" unde scrie ca Doom 3, HL2 si "multe altele" sint facute in C#, da-l, sa ridem si noi de prostia altora.

6. C# nu merge decit pe PC (XNA nu se pune din motive pe care oricum nu le-ai intelege, crede-ma pe cuvint). Pe scurt, din jocurile de PC nu prea se scot bani, deci consolele dicteaza in mare masura ce limbaj se foloseste in programarea de jocuri. Adica C++.

7. Daca pina si tie ti-e clar ca nu stii despre ce vorbesti, nu mai vorbi. Experienta ta in domeniul asta e nula, iar din cite bag de seama experienta in programare in general e tot pe-acolo. Nu poti sa ascunzi nestiinta folosind acronime gen JIT; aia care stiu despre ce e vorba vor ride si mai tare de tine. Ramii deocamdata la X si 0 al tau si nu te mai arunca la discutii de principiu despre lucruri care te depasesc.

8. La multi ani.

"Am crezut ca esti ceva mai avansat" - Nekitu, 2008 A.D.
Autobaza

Status:
Înregistrat pe:
12 May 2007 20:12:30
Vârsta: ? ani

Postat la 01 Dec 2007 16:23:09    Subiect: < fara subiect >
info:

:

A game written in C# ? Remedy's Alan Wake Wink . And Tetris Mr. Green

Ultima editare efectuată de pe 01 Dec 2007 16:25:20; 4 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
01 Jan 1970 02:00:00
Vârsta: 2012 ani

Postat la 14 Jul 2009 12:16:40    Subiect: < fara subiect >
Claudiu info:

Claudiu:

Doom3 in C# Rolling Eyes

Referitor la X si 0 in C#, de ce nu iei un exemplu in C++? Restul e doar sintaxa, sau asa ar trebui ... (Nu stiu C#, nici nu vreau sa invat...)

Status:
Înregistrat pe:
13 Jul 2009 14:06:15

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Server time: 00:59:05 24.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved