Imaginea zilei:
» New Nytro Game Engine Screens
Postat de
nekitu pe 27 Nov 2007 10:04:50 |
Galeria "Imaginea Zilei"
Cateva screen-uri relativ noi din nytro engine, huge terrain system, more coming soon.
Teren:
- LOD based, brute force, patch-uri cu LOD baked in
- vertical si distance fog blended
- usual normal maps and stuff
- un pic de fresnel pt fake radiosity/color bleeding
- frustum culling
- and some water...
- and some GUI system, UIConsole, cu un UIEditBox (select cu keyboard, cu mouseul, case cu Shift, emulare aproape 100% a editbox-ului din windows), UNICODE text rendering, localization files, etc.
soon: sky / clouds system, day-night cycle, LODed vegetation, trees & bushes, grass. etc.
cateva filmulete:
http://www.youtube.com/watch?v=EO2LV4WnC-E http://www.youtube.com/watch?v=0kKwd9cVCIE http://www.youtube.com/watch?v=0TRHfnxqbWI
| Mesaj |
Info autor |
Postat la 27 Nov 2007 10:30:31 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
HeatPlay info:
|
HeatPlay:
Niiiice  Am inteles ca ai muncit multi ani la acest engine ... dar chiar singur In alta ordine de idei , cum as putea procura o licenta ?  ( ma refer la preturi - stiu ca o pot castiga , dar in ritmul in care lucrez.....de-asta te intreb de pret ) .
|
Status:
Înregistrat pe: 20 Nov 2007 19:42:52
Vârsta: ? ani
HeatPlay
|
| |
Postat la 27 Nov 2007 10:36:32 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
nu este stabilit un tabel de preturi inca, acum lucrez daily la engine si pana pe 1 ianuarie sa am beta la core engine, apoi continui anul viitor pana in iunie la editor.
SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate
|
|
| |
Postat la 27 Nov 2007 10:41:36 Subiect: Re:
|
|
|
HeatPlay info:
|
HeatPlay:
nekitu a scris: nu este stabilit un tabel de preturi inca, acum lucrez daily la engine si pana pe 1 ianuarie sa am beta la core engine, apoi continui anul viitor pana in iunie la editor. Da chiar singur ai lucrat ? Adica , acum sincer , nu innebunesti de unul singur ? ( Cel putin ma gandesc la inceput , cand lucrezi atat fara nimic palpabil trebuie sa ai rabdare si vointa de fier ca sa poti continua ) . Oricum te felicit ! ( si pana la urma , ai lucrat singur , dar profitul si meritele tot singur le obtii  ) . Succes in continuare !
|
Status:
HeatPlay
|
| |
Postat la 27 Nov 2007 10:51:40 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
krazilec info:
|
krazilec:
Nekitu a mai ridicat si gamdev.ro singur, si a mai organizat si GDRO Con tot singur. El e zeu. Btw nice pics 
|
Status:
Înregistrat pe: 05 Feb 2007 15:07:51
Vârsta: 24 ani
Game designer
Liquid Petrified Studios
|
| |
Postat la 27 Nov 2007 10:54:44 Subiect: Re:
|
|
|
HeatPlay info:
|
HeatPlay:
krazilec a scris: Nekitu a mai ridicat si gamdev.ro singur, si a mai organizat si GDRO Con tot singur. El e zeu. Btw nice pics  Am auzit de GDROCon . Sper ca anul asta va fi mai multa lume , mai ales ca deja e destul de cunoscut Gamedev.ro . Si in plus pana la vara cred ca vor fi gata multe proiecte ( printre care si Nytro Engine  la care vor fi multe de spus ) .
|
Status:
HeatPlay
|
| |
Postat la 27 Nov 2007 11:02:21 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Raul info:
|
Raul:
e usor sa lucrezi singur ca nu te incurca nimeni.. tot codul il stii numai tu, etc... partea nasoala e ca nu ai cu cine sa te consulti, etc.. trebuie sa te multumesti doar cu samples si tutoriale..
.NET Programmer TV3D Licensed Programmer
|
Status:
Înregistrat pe: 31 May 2007 14:55:15
Vârsta: 25 ani
Programator
Buasi Games
|
| |
Postat la 27 Nov 2007 11:34:18 Subiect: Re: Re:
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
HeatPlay a scris: nekitu a scris: nu este stabilit un tabel de preturi inca, acum lucrez daily la engine si pana pe 1 ianuarie sa am beta la core engine, apoi continui anul viitor pana in iunie la editor. Da chiar singur ai lucrat ? Adica , acum sincer , nu innebunesti de unul singur ? ( Cel putin ma gandesc la inceput , cand lucrezi atat fara nimic palpabil trebuie sa ai rabdare si vointa de fier ca sa poti continua ) . Oricum te felicit ! ( si pana la urma , ai lucrat singur , dar profitul si meritele tot singur le obtii  ) . Succes in continuare ! da, singur, a fost un proces de invatare, pe parcursul multor ani, research, incercari, hobby, pana in septembrie, can am decis ca nu mai pot lucra php si am zis sa incerc odata in viata sa fac ce imi place, demisionat, si acum lucrez la engine full, ce-o iesi o iesi...  . Trebuie sa ai rabdare si sa ai pasiune, sa iti place f mult, altfel nu reusesti, te lasi rapid.
|
|
| |
Postat la 27 Nov 2007 12:14:57 Subiect: Re: Re: Re:
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
nekitu a scris: HeatPlay a scris: nekitu a scris: nu este stabilit un tabel de preturi inca, acum lucrez daily la engine si pana pe 1 ianuarie sa am beta la core engine, apoi continui anul viitor pana in iunie la editor. Da chiar singur ai lucrat ? Adica , acum sincer , nu innebunesti de unul singur ? ( Cel putin ma gandesc la inceput , cand lucrezi atat fara nimic palpabil trebuie sa ai rabdare si vointa de fier ca sa poti continua ) . Oricum te felicit ! ( si pana la urma , ai lucrat singur , dar profitul si meritele tot singur le obtii  ) . Succes in continuare ! da, singur, a fost un proces de invatare, pe parcursul multor ani, research, incercari, hobby, pana in septembrie, can am decis ca nu mai pot lucra php si am zis sa incerc odata in viata sa fac ce imi place, demisionat, si acum lucrez la engine full, ce-o iesi o iesi...  . Trebuie sa ai rabdare si sa ai pasiune, sa iti place f mult, altfel nu reusesti, te lasi rapid. JSPELL: placa  (na ca te-am prins).
Ultima editare efectuată de Jinx pe 27 Nov 2007 12:15:12; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer
|
| |
Postat la 27 Nov 2007 12:16:18 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
JSPELL: placa Laughing (na ca te-am prins). nu si daca sunt rrom. 
|
|
| |
Postat la 27 Nov 2007 12:24:57 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
boboS info:
|
boboS:
Trebea sa pui si ala cu apa ca era super fain.
"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 26 ani
Programator
|
| |
Postat la 27 Nov 2007 12:32:42 Subiect: Re:
|
|
|
Raul info:
|
Raul:
boboS a scris: Trebea sa pui si ala cu apa ca era super fain. la aia e misto sa vezi filmuletu 
.NET Programmer TV3D Licensed Programmer
|
Status:
Înregistrat pe: 31 May 2007 14:55:15
Vârsta: 25 ani
Programator
Buasi Games
|
| |
Postat la 27 Nov 2007 12:48:41 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
am pus si filmulete, pe youtube
|
|
| |
Postat la 27 Nov 2007 14:51:46 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
info:
|
:
Ma nekitu , ce pot sa spun , e FENOMENAL daca la-i facut de unul singur. Sfatul meu : sa iti faci o companie si sa te apuci de jocuri comerciale , pt. ca engineul poate . mult succes in continuare
|
Status:
Înregistrat pe: 01 Jan 1970 02:00:00
Vârsta: 2012 ani
|
| |
Postat la 27 Nov 2007 15:31:35 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
World Executor info:
|
World Executor:
Apa arata foarte realist, terenul intins cu ceata e superb. Felicitarile mele si multa disciplina sa termini ce ti-ai propus.
The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 04:23:24
Vârsta: 132 ani
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)
|
| |
Postat la 27 Nov 2007 16:22:18 Subiect: < fara subiect >
|
|
|