Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Proiecte » Devlogs » 3d modeler/animator caut de lucru

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 14 Nov 2007 10:29:22    Subiect: 3d modeler/animator caut de lucru
VladDracu info:

VladDracu:

Ma plictisesc nu am ce sa fac, sefu nu imi da de lucru ,a m prea mult timp liber daca are cineva nevoie in vreo echipa de mine, ma stiu bine bine in max modelare (organica/arhitecturala etc ) /animatie (de la frame to frame pana la charcter animation)/texturare (urasca partea asta dar ma descurc/ iluminare/ cam tot ce stie 3ds max minus partea de scirpting de care inca nu mam atins ca nu am dat de chesti ce sa nu le pot face.

Status:
Înregistrat pe:
13 Nov 2007 15:52:45
Vârsta: 28 ani
Modelator 3D

Postat la 14 Nov 2007 10:31:19    Subiect: < fara subiect >
night_hawk info:

night_hawk:

Contact me: YM: mih_night_hawk / Skype: mih_night_hawk.

Status:
Înregistrat pe:
25 Mar 2007 22:01:13
Vârsta: 20 ani
Programator junior
Esotheria

Postat la 25 Nov 2007 13:12:39    Subiect: Incerc sa fac o echipa Game devolopmentdesign
GameGodN info:

GameGodN:

Si eu am nevoie multa de omaeni talentati, incerc sa fac jocuri dar echipa nu exista si astept sa srng oamenii pt. ca sa o pun la punct. Contactazama la adrs. dukenf2006@yahoo.com sau pe id de mes dukenf2006 . Am tentative vechi de a face jocurii dar nu am avt pana acum echipa cu care sa termin proiectele. Sper sa gasesc si niste programatrii care sa colaboreze cu mine. Wink

Design game for all to have funn and play them with addiction. Do not bore them and give all what they want if you cann.

Status:
Înregistrat pe:
16 Oct 2007 12:47:38
Vârsta: 27 ani
Game designer

Postat la 05 Dec 2007 20:50:47    Subiect: Inca o propunere
GameGodN info:

GameGodN:

Daca vrei poti sa intri in echipa mea. As vrea sa-mi arati cateva modele 3d realizate de tine si ce program de modelare folosesti.

Am deja doi membrii in echipa (programatrii) si mai am nevoie de modelatorii, sper ca e de ajuns sa ne ducem la capt proiectul. Te astept cu interes.

Inca ceva , eu doresc sa participam cu jocul terminat la concursul Level "Tu faci Jocurile". Daca de intereseaza contacteazama. Wink

Design game for all to have funn and play them with addiction. Do not bore them and give all what they want if you cann.

Status:
Înregistrat pe:
16 Oct 2007 12:47:38
Vârsta: 27 ani
Game designer

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 00:42:28 09.02.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2011 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved