Competiţie:

Winter Snow Storm Wars
Iniţiator:
nekitu, pe 11 Nov 2007 19:50:18
COMPETIŢIE ÎNCHEIATĂ
Perioada: 11 Nov 2007 19:00:00 - 20 Dec 2007 23:00:00
TEMA:Ca sa fim in ton cu sarbatorile, propunem o noua competitie, de iarna, un joc cu un singur nivel (sau mai multe daca se doreste asta) care sa aiba drept elemente principale : furtuna/viscol de zapada si FPS (first person shooter)
REGULI/SPECIFICATII:- jocul sa contina furtuna de zapada, cat mai multa zapada
- jocul sa aiba cel putin un nivel
- zapada si vizibilitatea redusa sa fie folosite in gameplay
- se pot folosi orice engine-uri, insa nu authoring tools (GameMaker, etc.)
- jocul e un first person shooter cu tema aleasa de participanti, insa cu elementele mai sus mentionate
- pentru inspiratie : Lost Planet game
- idei: snowmen's riot, snow bugs (care ies de sub zapada), topirea zapezii cu arme cu heat pentru gameplay, etc., se gasesc multe chestii de facut.
PREMII:Loc I:
- O placa video ATI HD2600 Pro compatibila DirectX10 (ShaderModel 4.0)
- Nytro Game Engine (1 commercial game) license
Loc II:
- 2 bannere pe GDRO, pentru 1 saptamani fiecare
- Nytro Game Engine (1 commercial game) license
Loc III:
- un banner pe GDRO, pentru 1 saptamana
- Nytro Game Engine (non-commercial game) license
Participanţii şi producţiile lor:
| Mesaj |
Info autor |
Postat la 27 Dec 2007 20:23:59 Subiect: Intrebarea care ma macina
|
|
|
GameGodN info:
|
GameGodN:
De ceva timp am aflat si eu de un motor grafic nou de facut jocuri numit "NeoAxis Engine" care are si o licenta necomerciala si l-am incercat. Nustiu ce parere aveti daca ati auzit de el si il testati dar mie mi se pare ca seama prea mult cu un soft gen Gamemaker. Doar o diferenta am observat ca trebuie sa il compilezi ca sa faci jocu sa mewarga. Nu am postat acest mesaj in locul nepotrivit dar chiar jocurile care au participat la concurs cred ca uni au folosit "NeoAxis" la jocuri. Cel care a luat premiul 1 "Deadly Snow", are chiar si Gui din NeoAxis
Design game for all to have funn and play them with addiction. Do not bore them and give all what they want if you cann.
|
Status:
Înregistrat pe: 16 Oct 2007 12:47:38
Vârsta: 27 ani
Game designer
|
| |
Postat la 27 Dec 2007 21:38:06 Subiect: Re: Intrebarea care ma macina
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
a scris: Nu am postat acest mesaj in locul nepotrivit dar chiar jocurile care au participat la concurs cred ca uni au folosit "NeoAxis" la jocuri. Cel care a luat premiul 1 "Deadly Snow", are chiar si Gui din NeoAxis Ai avut o saptamana sa zici ceva si te-ai trezit fix acum, dupa ce s-au stabilit castigatorii. Asta e, nimeni nu a observat, si daca chiar a fost "cheating" nu ii poti acuza de nimic din moment ce au precizat motorul care il folosesc. So STFU  .
If at first you don't succeed, you fail.
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Programator
|
| |
Postat la 27 Dec 2007 22:50:13 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
boboS info:
|
boboS:
Odata ce s-au respectat regulile nu cred ca mai e cazul sa tot discutam.
"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 25 ani
Programator
|
| |
Postat la 28 Dec 2007 01:36:46 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
korbul info:
|
korbul:
Vad ca va ofticati si muriti pe un amarat de premiu.Sa stiti ca mie nu-mi pasa de placa respectiva sau de locul pe care l-am luat , ci sa fiu apreciat pt munca pe care am depus-o.Ca e sau nu e usor de folosit neoaxis , eu m-am chinuit destul sa-l inteleg , sa-l modific cat de cat , si sa fac un joc cu el.
The best day of your life will begin with a morning ...
|
Status:
Înregistrat pe: 26 Nov 2007 21:53:37
Vârsta: 22 ani
Modelator 3D
Esotheria
|
| |
Postat la 28 Dec 2007 12:27:36 Subiect: Nu acuz de nimik
|
|
|
GameGodN info:
|
GameGodN:
Nu ma oftic de premiu, si nu acuz pe nimeni de nimik inafara de lipsa de creativitate. NeoAxis e putin asemanator cu un GameMaker da totusi nu e. Ce nu imi place la cel care a castigat e ca a luat majoritatea resurselor din NeAxis, ma resfer in special la Gui si la sunete, chiar si medelele armelor. Are si mari probleme cu controlu caracterului care abia raspunde la comenzi. Mie mi se pare ca cel putin de bun simt sa folseasca alte resurse nu cele gata facute Din NeoAxis. (e vorba de castigatrul premiunlui 1) Si ce s-a facut nu prea seamana a joc, ci mai mult la un experiment, de incepator. Nu sunt ofticat pe cei care au castigat ci doar mi-am spus parerea de cea ce s-a facut. Eu nu cred ca game design nu inseamna sa faci o harta/nivel si sa spui ca ai facut un joc. Si nici macar sa nu iti faci resurse personaliate pt joc. Ce s-a facut e doar editare de harti + putina programare. (Vorbesc in special de Gui si sunete, dar si cateva modele: armele, care trebuiau sa fie mai originale ca sa spui ca ai facut un joccu game design). Ce sa mai spun ca unele nici macar nu functioneaza sau abia pot fi jucate. Au prea multe bugg-uri ca sa te joci si numai din distractie. Am testat cateva si merg greu sau deloc( adica imi blocheaza sistemu).
Design game for all to have funn and play them with addiction. Do not bore them and give all what they want if you cann.
|
Status:
Înregistrat pe: 16 Oct 2007 12:47:38
Vârsta: 27 ani
Game designer
|
| |
Postat la 28 Dec 2007 12:48:03 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
Stii ce ma oftica la romania? Ca sunt multi dastia ca tine, GameGod. Iti mai reamintesc odata, ai avut o saptamana in care ai putut testa toate joculetele si ai putut semnala eventualele nereguli. Daca veneai cu argumentele astea in timpul alocat, era cu totul alta poveste: erau luate in seama si, daca era nevoie, productia era descalificata. Ce vrei acum? Le vrei premiul inapoi? Vrei sa-i crucuficam? Nu pricep ce vrei sa realizezi cu comentariile tale de bataus care si-a luat-o peste ochi. Daca nu-ti convine regulamentul, esti liber sa pleci, nimeni nu te obliga sa vizitezi GDRO. PS: Exact acelasi tip de discutie a aparut dupa fiecare concurs. Chiar nu aveti o farama de personalitate, voi, astia de nu va convine nimic? Faceti voi ceva mai tare, daca va credeti asa buni. PPS: Cu ocazia asta le urez felicitari castigatorilor, avand in vedere ca nu am facut-o pana acum. Felicitari  !
If at first you don't succeed, you fail.
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Programator
|
| |
Postat la 28 Dec 2007 13:14:17 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Raul info:
|
Raul:
nici eu nu am fost de acord cu castigatorul (asta pt ca eu am votat alfel) dar daca aveam ceva de zis o faceam inainte de a se desemna. se poate citi clar parerea mea despre fiecare proiect. pana la urma astea sunt rezultatele. fiecare dintre noi avea dreptul sa comenteze ce dorea timp de o saptama in perioada votarii. acuma este de prisos. regulile NU au fost incalcate in nici un fel.  poate ca au folosit o parte din resursele acelui engine/tool sau ce o fi, dar nimeni nu a zis ca acest lucru este interzis. aici nu a fost ca la competita cu templul in care trebuia macar un obiect (TEMPLUL) sa fie original. scorul ati vazut si voi ca este foarte strans si asta dovedeste ca a fost un concurs cinstit zic eu  data viitoare daca mai vedeti astfel de nereguli spuneti in perioada votarii. sunt sigur ca [virgula] castigatorii nu ar fi negat acest lucru. nu aveau motiv. Pana la urma noi am votat produsul final. Acest produs final este rezultatul muncii a unui programator (sau mai multi) + ceva designeri/modelatori. P.S. A si cei care cauta greseli de scriere sau de exprimare in postul meu (pt ca numai eu am gasit 2 acuma in timp ce il revizuiam) sa se abtina  Multumesc frumos
Ultima editare efectuată de Raul pe 28 Dec 2007 13:17:48; 1 editări în total
.NET Programmer TV3D Licensed Programmer
|
Status:
Înregistrat pe: 31 May 2007 14:55:15
Programator
Buasi Games
|
| |
Postat la 28 Dec 2007 13:16:20 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
Felicitari Castigatorilor ! Si interesante frustrari ale lui GameGod..
|
|
| |
Postat la 28 Dec 2007 13:20:08 Subiect: Re:
|
|
|
Raul info:
|
Raul:
OViNET a scris: Felicitari Castigatorilor ! Si interesante frustrari ale lui GameGod.. nu cred ca ar treb sa le numim frustari. idei diferite nu inseamna conflicte.  este foarte bine ca avem pareri diferite despre realizarile naostre si le impartim. de aceea suntem o comunitate. NU cred ca discutita aceasta degenerat in vreun fel, cum de alfel NU cred ca ar fi bine ca toti sa avem aceeiasi parere pentru ca alfel nu ar mai fi progres. La urmatorul concurs or sa fie proiecte si mai bune (chiar daca numai 1 sau 2  ) si cu totii avem numai de castigat. Repet: Idei diferite NU inseamna automat conflicte  Bafta 
.NET Programmer TV3D Licensed Programmer
|
Status:
Înregistrat pe: 31 May 2007 14:55:15
Programator
Buasi Games
|
| |
Postat la 28 Dec 2007 15:08:03 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
korbul info:
|
korbul:
GameGod tu macar ai jucat jocul meu si cel demonstrativ de la neoaxis?Ce tot vorbesti daca nici nu stii despre ce vorbesti? Asta este una ditre cele doua arme care vine cu engineul: http://www.neoaxisgroup.com/screenshots/fpsdemo2.jpg si asta e arma mea , facuta de mine , texturata de mine: http://www.picoodle.com/view.php?img=/5/12/28/f_arma1m_92d9c31.jpg&srv=img03 Aceasta este a doua arma care vine cu engineul (un shotgun): http://www.picoodle.com/view.php?img=/5/12/28/f_shotgunm_d7fc642.png&srv=img26 iar acesta este Rocket Launcher facut si texturat de mine : http://www.picoodle.com/view.php?img=/5/12/28/f_rocketm_ccde7c9.jpg&srv=img34 Daca ati jucat jocul meu atunci ati vazut ca nu am folosit armele engineului Cat despre GUI , a fost modificat.Nu am modificat textura la el , lucru usor de facut ,fiindca nu am mai avut timp, dar a fost modificat pt jocul meu.Facand acest lucru a trebuit sa modific si codul sursa a engineului.Si nu a fost singura data cand am modificat codul sursa.Demoul lor nici nu include un flamethrower sau rocket launcher sunetele pt acestea nici nu exista in demoul lor.Dupa cum am mai spus singurele modele de la ei sunt copacii si casa de la inceput , acestea pot sa le fac in 30 de min. Eu am demonstrat ca jocul e facut de mine si ca nici nu se apropie de fps creator (nu am folosit niciodata dar dak e destul de usor de folosit si pentru cristy10best atunci nici nu-l voi folosi).GameGod de acum daca mai afirmi vreo ceva te rog vino si cu dovezi.
The best day of your life will begin with a morning ...
|
Status:
Înregistrat pe: 26 Nov 2007 21:53:37
Vârsta: 22 ani
Modelator 3D
Esotheria
|
| |
Postat la 28 Dec 2007 15:18:14 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
night_hawk info:
|
night_hawk:
Easy there mate, easy there! 
|
Status:
Înregistrat pe: 25 Mar 2007 22:01:13
Vârsta: 20 ani
Programator junior
Esotheria
|
| |
Postat la 28 Dec 2007 17:25:27 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
boboS info:
|
boboS:
korbul, te agiti degeaba pentru cine nu merita.
Ultima editare efectuată de boboS pe 28 Dec 2007 17:29:52; 1 editări în total
"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 15:53:21
Programator
|
| |
Postat la 28 Dec 2007 22:04:20 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
gata copii, chill, am zis mai sus end of subject, dar cum era "normal" trebuia sa ia foc  , sterg posturile care se mai refera la subiectul de mai sus.
SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate
|
|
| |
Postat la 29 Dec 2007 12:50:57 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
pin46 info:
[banned]
|
pin46:
Felicitari corbule! Se vede ca ai habar de NeoAxis un pic. Daca ai liber vre-o 5 - 10 minute, nu ai vrea sa pui o scurta descriere a motorului (ce editoare are si ce fac, cat de usor e de folosit, etc. ) aici: http://www.gamedev.ro/forum/topic/122 =] Eu am l-am downloadat de vre-o doua ori dar nu am avut rabdarea sa petrec timp cu el sa ma dezmeticesc.
Ultima editare efectuată de pin46 pe 29 Dec 2007 12:53:35; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 06 Aug 2007 23:02:05
Vârsta: ? ani
PR & Marketing
|
| |
Postat la 01 Jan 2008 23:18:11 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Overburn info:
|
Overburn:
neoaxis gives me the spooks... unoptimized it is...
|
Status:
Înregistrat pe: 06 Mar 2007 07:36:21
Vârsta: 21 ani
|
| |