Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Comunitate » Imaginea zilei » Marble Arena

Imaginea zilei:
» Marble Arena
Postat de Mihai Gabriel pe 29 Oct 2007 21:14:49 | Galeria "Imaginea Zilei"
Iaca si ultima noastra realizare. Sariti cu laudele Razz. Acuma serios vorbind, va asteptam pe toti. Jocul e gratuit. Planul e sa facem o sesiune online organizata in curand. O sa va tin la curent si o sa-i asteptam pe toti cei interesati sa participe.

Comentarii pentru aceste imagini:

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 10 Jan 2008 20:34:14    Subiect: < fara subiect >
GameGodN info:

GameGodN:

Puteati sa alegeti o muzica tematica mai inspirata. E totusi plictisitor sa aduni stelute. Si nu am jucat prea mult jocu vostru ca m-am plictisit rapid. Si am facut-o dar sa vad ce se face in game develop-mentu romanesc.
Puteati pune un power up la nivelu 1. Si cel mai nasol nu am inteles din prima cum se termina un nivel si ce trebuie sa faci.
Oricum mie imi plac jocurile mai action ca vechile arcade sau shooterele Fps. Dar mi-a placut si un joc de windows care semana cu Aqunoid. Cat despre design nu stiu ce sa propun deoarece nu eu am inventat genul.
Hmm!!! Am dowlodat si un pachet de jocuri vechi si am vazut un joc asemanator cu jocul facut de voi. Sper ca nu faceti clone, nu ??? Wink Laughing

Ultima editare efectuată de GameGodN pe 02 Mar 2008 18:36:14; 1 editări în total

Design game for all to have funn and play them with addiction. Do not bore them and give all what they want if you cann.

Status:
Înregistrat pe:
16 Oct 2007 12:47:38
Vârsta: 27 ani
Game designer

Postat la 28 Feb 2008 01:21:33    Subiect: < fara subiect >
World Executor info:

World Executor:

Hahaha, ce amuzant! Si nici nu da exemple, stie doar sa critice. Si ai aflat ma "ce se face in game develop-mentu romanesc"?

Ignorand comentariile userului nostru zelos, cred ca jocul este o incercare reusita, atat cat se poate accepta la un joc gandit de doi oameni care nu o fac pe bani. Serios vorbind, mi-a placut intotdeauna designul vostru. E... curat, clar. Chiar daca grafica nu e foarte diversificata, in schimb designul nivelelor m-a multumit. Aveti nivele, aveti si muzica funny! Sunt destule nivele; m-am blocat la ala cu spikes... ouch that gotta hurt sau nush cum se cheama. Cum trec de ala?

Pot sa zic ca am jucat cu placere si daca as avea un copil in mod sigur i-as da sa joace MA Smile Voi faceti o treaba buna aici baieti si va urmaresc cu interes, am vrut sa stiti asta. Transmite-i felicitarile mele colegului tau, aveti toata admiratia mea! Sper doar ca nu veti renunta intre timp si ca veti gasi intotdeauna puterea de a o lua de la capat cu ceva nou, posibil comercial pe viitor. Bafta!

The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 04:23:24
Vârsta: 132 ani
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 28 Feb 2008 04:01:59    Subiect: < fara subiect >
raicuandi info:

raicuandi:

Salut Mihai!

Nu am jucat jocul, dar mi-a sarit o chestie in ochi de la screenshot-ul mare. Ca jocul arata misto Smile dar la cele mai apropiate 2 stelute albastre, sub ele se vede o singura umbra...

Method 2: Move Your Mouse Pointer
If you move your mouse pointer continuously while the data is being returned to Microsoft Excel, the query may not fail. Do not stop moving the mouse until all the data has been returned to Microsoft Excel.

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 21:02:40
Vârsta: 22 ani
Programator

Postat la 28 Feb 2008 07:38:38    Subiect: Re:
Rimio info:

Rimio:

raicuandi a scris:

dar la cele mai apropiate 2 stelute albastre, sub ele se vede o singura umbra...

Cred ca e de la LOD.

If at first you don't succeed, you fail.

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Programator

Postat la 29 Feb 2008 01:13:32    Subiect: < fara subiect >
Jinx info:

Jinx:

Exista vreo sansa sa apara o versiune pentru Linux? Smile

Status:
Înregistrat pe:
03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer

Postat la 29 Feb 2008 03:57:26    Subiect: Re: Re:
raicuandi info:

raicuandi:

Rimio a scris:

raicuandi a scris:

dar la cele mai apropiate 2 stelute albastre, sub ele se vede o singura umbra...

Cred ca e de la LOD.

Cele mai apropiate 2 stelute de camera

Method 2: Move Your Mouse Pointer
If you move your mouse pointer continuously while the data is being returned to Microsoft Excel, the query may not fail. Do not stop moving the mouse until all the data has been returned to Microsoft Excel.

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 21:02:40
Vârsta: 22 ani
Programator

Postat la 29 Feb 2008 07:23:13    Subiect: < fara subiect >
Rimio info:

Rimio:

Oh, I see.

Status:
Înregistrat pe:
Programator

Postat la 29 Feb 2008 12:51:33    Subiect: < fara subiect >
Moş Crăciun info:

Moş Crăciun:

raicuandi a scris:

This reminds me of this

Santa Claus is real!

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2007 09:53:02
Vârsta: 122 ani
Programator

Postat la 29 Feb 2008 13:39:27    Subiect: Re:
Rimio info:

Rimio:

Moş Crăciun a scris:

raicuandi a scris:

This reminds me of this

Whooping crane.

Whoop! Whoop! Whoop! Whoop!

Status:
Înregistrat pe:
Programator

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Server time: 00:31:44 24.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved