| Mesaj |
Info autor |
Postat la 11 Jan 2007 23:06:44 Subiect: Manualul Jocului
|
|
|
Vladalf info:
|
Vladalf:
Pentru cei care nu stiu manualul jocului este un fisier (in cazul de fata) care-ti spune ideea jocului, controale-le, modul de instalare etc. Am avut probleme cand a trebuit sa aleg formatul pentru manulalul la joc pentru ca a trebuit sa aleg un format care poate fi citit de 80-90% dintre jucatori. Niste Posibilitati ar fi:
.txt (Notepad) +Toata lumea poate sa-l foloseasca. +In general fisierul are dimensiuni mici. -Nu e bun pentru manualele mari. -Arata dezordonat uneori. -Nu se pot adauga poze.
.doc (Word) +Design curat. +Se pot adauga poze. +E bun pentru manuale mari. +Se pot folosi multe fonturi si marimi (pentru scris). -Unele persoane nu au Word. -Fisierele pot ajunge la dimensiuni mari.
.pdf (Adobe) +Se pot adauga poze. +Arata Profesional. +E bun pentru manuale mari. +Se pot folosi multe fonturi si marimi (pentru scris). +Se pot adauga butoane pentru a ajunge la o anumita sectiune mai repede. -Costa multi bani. -Nu prea multe persoane au Adobe Reader. -Tine ceva pana se incarca.
.html (HTML) +Toata lumea poate sa-l vada. +E bun pentru manuale mari. +Se pot adauga poze. +Se pot folosi multe fonturi si marimi (pentru scris). +Se pot adauga butoane pentru a ajunge la o anumita sectiune mai repede. -E nevoie de mai multe fisiere pentru a face pagini. -Multe fisiere rezulta dimensiuni mari. -Trebuie sa stii HTML. -Cateodata e nevoie de un SubFolder.
.chm (Compiled HTML Help File) +Arata profesional. +Se pot adauga poze. +Se pot adauga butoane pentru a ajunge la o anumita sectiune mai repede.
-Vladalf
|
Status:
Înregistrat pe: 29 Sep 2006 19:04:37
Vârsta: ? ani
|
| |
Postat la 03 Mar 2007 08:45:47 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
+inca un plus la CHM, se pare ca e cross, xCHM reader pe Linux si altele
SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate
|
|
| |
Postat la 03 Mar 2007 10:27:01 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
MithY info:
|
MithY:
se pare ca va trebui sa folosim chm de acum in colo  )
gamedev for life
|
|
| |
Postat la 06 Mar 2007 07:56:30 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Overburn info:
|
Overburn:
cel mai bine e sa il faci in c++ ia mult timp si e relativ greu de programat, dar ai flexibilitate..
desigur... chm e cel mai bun din ce e enumerat
|
Status:
Înregistrat pe: 06 Mar 2007 07:36:21
Vârsta: 21 ani
|
| |
Postat la 06 Mar 2007 11:55:25 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
cum adica sa il faci in C++ ? te referi la ceva gen doxygen sau ce ? sau sa iti faci tu propriul tau sistem de help ?
SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate
|
|
| |
Postat la 16 Mar 2007 04:03:51 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
PleaseDeleteMe info:
|
PleaseDeleteMe:
.pdf (Adobe) +Se pot adauga poze. +Arata Profesional. +E bun pentru manuale mari. +Se pot folosi multe fonturi si marimi (pentru scris). +Se pot adauga butoane pentru a ajunge la o anumita sectiune mai repede. -Costa multi bani. -Nu prea multe persoane au Adobe Reader. -Tine ceva pana se incarca.
din start se pot anula minusurile: exista Foxit Reader ( http://www.foxitsoftware.com/pdf/rd_intro.php ), program free, ultra rapid de vizualizat .pdf-uri. personal eu pe asta il folosesc si sunt mai mult decat multumit
mi-as schimba username-ul, dar mi-e lene sa dau email administratorului
|
Status:
Înregistrat pe: 16 Mar 2007 03:57:46
|
| |
Postat la 25 Mar 2007 15:47:38 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
Nu m-am gandit la CHM pana acu. Thx de idee 
If at first you don't succeed, you fail.
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Programator
|
| |
Postat la 26 Mar 2007 01:41:16 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
raicuandi info:
|
raicuandi:
OpenOffice este o suita office gratuita si open source, care poate exporta in formatul PDF (ca si cum ai scrie echivalentul unui .doc, si l-ai exporta in .pdf; principala mea ocupatie intr-o suita office...  )
Method 2: Move Your Mouse Pointer If you move your mouse pointer continuously while the data is being returned to Microsoft Excel, the query may not fail. Do not stop moving the mouse until all the data has been returned to Microsoft Excel.
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 21:02:40
Vârsta: 22 ani
Programator
|
| |
Postat la 01 May 2007 10:58:37 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Scarpelius info:
|
Scarpelius:
HTML clar. E de departe cel mai raspindit si accesibil.
|
Status:
Înregistrat pe: 01 May 2007 10:43:47
Game designer
gamingo.ro
|
| |
Postat la 01 May 2007 13:16:46 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
SpOOky info:
|
SpOOky:
eu votez pt CHM, are toata puterea html`ului, si e practic ca un pdf. in plus e si cross platform asa ca mai are o bulina rosie
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 20:48:46
Vârsta: 24 ani
Modelator 3D
elohimSoft
|
| |