| Mesaj |
Info autor |
Postat la 18 Oct 2007 19:12:07 Subiect: Ce tool ati vrea ?
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
As vrea sa incerc ceva nou, o unealta pentru programatori sau artisti. Este doar o idee, insa vreau sa vad cam ce v-ar place voua sa aveti pentru organizarea lucrului si boost-uirea productivitati. So let the ideeas flowing.
If at first you don't succeed, you fail.
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Programator
|
| |
Postat la 18 Oct 2007 19:20:00 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
pin46 info:
[banned]
|
pin46:
Eu vreau un program care sa-i zic ca sa faca si el sa-mi dea jocul gata facut. Ar fi nice daca ar fi cu voice recognition ca sa nu mai chinui sa-i scriu ce-mi trebe.
|
Status:
Înregistrat pe: 06 Aug 2007 23:02:05
Vârsta: ? ani
PR & Marketing
|
| |
Postat la 18 Oct 2007 19:27:00 Subiect: Re:
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
pin46 a scris: Eu vreau un program care sa-i zic ca sa faca si el sa-mi dea jocul gata facut. Ar fi nice daca ar fi cu voice recognition ca sa nu mai chinui sa-i scriu ce-mi trebe. Google it, se cheama "being a fatass director at a large game company". Acum la bune, cred ca partea cu voice recognition e buna.
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 18 Oct 2007 20:26:18 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
SpOOky info:
|
SpOOky:
Fa un mapeditor in care sa poti importa geometrie, sa fixezi relatiile de fizica, particule etc. si sa exporteze un format propriu. Complimenteaza asta cu un SDK sa poti incorpora intr-un motor grafic si ai un middleware de toata frumusetea 
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 20:48:46
Vârsta: 24 ani
Modelator 3D
elohimSoft
|
| |
Postat la 18 Oct 2007 23:42:33 Subiect: Re:
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
SpOOky a scris: Fa un mapeditor in care sa poti importa geometrie, sa fixezi relatiile de fizica, particule etc. si sa exporteze un format propriu. Complimenteaza asta cu un SDK sa poti incorpora intr-un motor grafic si ai un middleware de toata frumusetea  Exact ca la SpOOky, dar spre deosebire de alte programe, sa poata oferii dinamicitate (cred ca asta e cuvantul  ) hartii: - triggere simple de tip buton - triggere care sa necesite o anume parola (poate fii fol. intr-un joc in care castigi parola dupa ce faci misiuni etc.) - scari - franghii (majoritatea editoarelor nu au suport pentru asa ceva, adica eu unu nu stiu niciunul care are. diferenta intre franghie si scara nu ar fi mare, insa ajuta in timul jocului la animatia modelului, sau poate fi climbing de tip ladder, rope, wire, sticky wall... dupa cum am spus, pentru a ajuta jocul sa stie ce animatie trebuie sa aiba modelul omului care se urga pe obiectul respectiv) - roti (care pot fi 'puse' oriunde). Pana la urma ideea mea e sa faci un level editor care sa integreze unele functionalitati din Garry's mod.
|
Status:
Înregistrat pe: 03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer
|
| |
Postat la 19 Oct 2007 09:41:31 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
c0mas info:
|
c0mas:
Ia uite ce mi-ar placea mie sa am: - Un sdk de speech, care sa poata sa genereze voice acting dupa un text (cred ca sunt unele dar sunt foarte scurte)
- Un lipsync generator (care sa spuna care este forma gurii/fetei unui caracter in functie de pozitia in speech)
Do what you love, money will follow!
|
Status:
Înregistrat pe: 19 Apr 2007 13:41:50
Vârsta: 35 ani
Programator
Dream Builder Studios
|
| |
Postat la 19 Oct 2007 12:59:49 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Black_Knight info:
|
Black_Knight:
hmmmmmmmmmmm niste editoare de caractere, vegetatie, teren etc etc rapide si care sa ma scuteasca pe mine ca programator sa ma chinui sa fac / caut chestiile astea  momentan alta idee nu-mi vine te anunt daca-mi mai bese ceva mintea PS: si o librarie de model loaders (Openxxx) ar fi misto... adica chiar nu am vazut dastea pe net
Ultima editare efectuată de Black_Knight pe 19 Oct 2007 13:00:53; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 07 May 2007 19:49:43
Vârsta: 29 ani
Programator
|
| |
Postat la 10 Feb 2008 13:47:18 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Overburn info:
|
Overburn:
Un game studio:
-Modeller -Map editor -Level editor -Script editor etc etc etc .. adica... un blender mult mai evoluat
|
Status:
Înregistrat pe: 06 Mar 2007 07:36:21
Vârsta: 21 ani
|
| |
Postat la 10 Feb 2008 14:48:52 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
Half a year too late, din pacate 
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 27 Apr 2008 21:41:59 Subiect: Re:
|
|
|
KosmynC64 info:
|
KosmynC64:
Overburn a scris: Un game studio: -Modeller -Map editor -Level editor -Script editor etc etc etc .. adica... un blender mult mai evoluat parca ai vorbi de Lite-C io as vrea ceva gen GameMaker dar mult mai flexibil si sa fie 3D, sa aiba physics si tot tacamul SAU un modeler automat de ex vrei om primesti om(niciododata la fel) ,copac etc.
Daca folosesc ++i si nu i++ nu inseamna ca stiu prea mult C++
|
Status:
Înregistrat pe: 19 Apr 2008 22:03:16
Vârsta: 19 ani
Programator
|
| |
Postat la 28 Apr 2008 19:47:58 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Raul info:
|
Raul:
deja ati dat-o in SF uri  )
.NET Programmer TV3D Licensed Programmer
|
Status:
Înregistrat pe: 31 May 2007 14:55:15
Vârsta: 25 ani
Programator
Buasi Games
|
| |
Postat la 28 Apr 2008 20:28:20 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
KosmynC64 info:
|
KosmynC64:
mda SF sa stii dar ceva super ar fi un tool sa aiba cod ca urmatorul exemplu: Cod sursă:
#include "VreuUnJocRapid.h"
const JOC game=fain;
const GEN type=FPS;
const MOD mode=SinglePlayer;
const NIVEL level=harta_mare;
const int levels=213;
GAME create_game(JOC x,GEN y,MOD z,NIVEL t,int n)
{
GAME newgame;
make_an_EXE(x,y,z,get_size_on_bytes(t)*n);
make_a_game_with_out_any_sources_that_kicks_ass(x,y,z,t,n)
newgame=save_EXE();
return newgame;
}
void Main()
{
GAME joc;
joc=create_game(x,y,z,t,n);
play_game(joc);
}
trebe doar sa includeti VreuUnJocRapid.h(VREU) care are 2Kb sau ceva cu senzor de sunet,bati din plame primesti joc MMORPG,pocnesti degetele primesti cel mai tare FPS s.a.m.d. Poate peste 30 de milenii o sa fie asa. BTW nu mai stiu la ce joc Heroes of Might and Magic 3 avea un editor de harti aleatoriu care creea harti super
Ultima editare efectuată de KosmynC64 pe 28 Apr 2008 23:05:51; 2 editări în total
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 28 Apr 2008 22:35:13 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Dragos info:
[banned]
|
Dragos:
Ce-ar fi sa avem un tool care sa-ti citeasca gandurile si sa faca un joc de la sine, si in 10 min sa ai un kit complet gata de instalare?
Apropo, sincer, cel mai bun editor de la un joc pe care l-am intalnit eu pana acum mi se pare World Editorul de la Warcraft 3. Adica practic poti face orice cu el, are si un limbaj propriu de scripting numit JASS, habar n-am ce inseamna, probabil Java bites ASS, sau ceva de genul, oricum e fain.
Ultima editare efectuată de Dragos pe 28 Apr 2008 22:37:30; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 01 Nov 2007 15:11:56
Vârsta: 22 ani
Programator
|
| |
Postat la 15 May 2008 18:19:12 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
KosmynC64 info:
|
KosmynC64:
A despre editorul din Heroes 3 ,level editorul e un editor procedural(m-am interesat)si face nivel pe time tick super ca nu numai primesti harta dar si textul din timpul jocului,misiunea din joc etc.
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 15 May 2008 19:34:52 Subiect: Re:
|
|
|
Raul info:
|
Raul:
KosmynC64 a scris: A despre editorul din Heroes 3 ,level editorul e un editor procedural(m-am interesat)si face nivel pe time tick super ca nu numai primesti harta dar si textul din timpul jocului,misiunea din joc etc. frate tu citesti ce scrii? daca da, intelegi?
.NET Programmer TV3D Licensed Programmer
|
Status:
Înregistrat pe: 31 May 2007 14:55:15
Vârsta: 25 ani
Programator
Buasi Games
|
| |