Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Proiecte » Devlogs » Game designer Caut echipa

Pagina 2 din 5 [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 02 Dec 2007 13:16:15    Subiect: Replica
GameGodN info:

GameGodN:

Apropo de cati am 23 si mersi la toti cu sprijin la caterinca. Poate incep si eu sa-mi incer norocu cu un proiect sa vad daca ma luati in serios pe bune. Deocamdata se pare ca sunt ocupat cu alceva. Wink (Gaming) CA sa fiu sigur ca am sa scot ceva original si nu copiez o idee de game design.

Sa vad ce parere o sa aveti voi de proiectele mele!

Incerc si eu sa gasesc un team de apsionati ca cu banii nu stau prea bine. Sa facem toti ceva din pasiune pe cu programe free.

Acum dowlodez la greu tot felu de softuri, carti si alte tolls pt game design, Prograre si tot tacamu.

Din pacate recunosc ca nu pot sa le fac singur pe toate. Si ma rezum la Game design. Laughing Shocked Confused Idea

Ultima editare efectuată de GameGodN pe 02 Dec 2007 13:16:51; 1 editări în total

Design game for all to have funn and play them with addiction. Do not bore them and give all what they want if you cann.

Status:
Înregistrat pe:
16 Oct 2007 12:47:38
Vârsta: 27 ani
Game designer

Postat la 02 Dec 2007 13:47:22    Subiect: Re: Replica
boboS info:

boboS:

a scris:

Apropo de cati am 23 si mersi la toti cu sprijin la caterinca.

Ce ti s-a parut caterinca in posturile anterioare era pt Crysti10Best si pt forumul level unde sunt multi n00bi gata sa isi bata joc numa de dragul de a posta.

Ai zis ca ai artwok-uri, aratale. Poate daca is bune atunci te va contacta cineva sa te bage in echipa.

"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 25 ani
Programator

Postat la 02 Dec 2007 16:00:37    Subiect: Talck
GameGodN info:

GameGodN:

DA am niste artworck-uri dar sunt pentru niste jocuri gandite de mine la vremea cand inca incercam sa crez jocuri storcandu-mi mintile de tot felu de idei. Nu stiam prea multe despre programare sau cum se face un joc de la A la Z dar incercam. Am si inca ma mai gandesc la un tip de MMO care sa combine un Rpg un Fps si un joc de strategie. Ideea de baza e ca incepi la inceput din perspectiva unui mic erou exact ca in wow si dupa niste nivele superioare ajungi sa controlezi un castel, un mic Regat sau chiar niste continente. Mie mi se pare interesanta idea pt ca jocul va avea schimbari dinamice si asfel voi reusi sa fac o lume virtuala cu multe elemente de realism preluate din lumea reala.

Am incercat de toate de la mici jocuri arcade pana la cele mai actuale Care sunt mult mai complexe decat batanele arcade. Dar si foarte intersante. Am vazut si cateva jocuri de prin anii 90 care aau ceva elemente in comun cu cele actuale, si sunt captivante. Eu nu sunt un artist talentat, am doar idei de game design si ceva imiaginatie cum sa arate o lume virtuala. Idea

Design game for all to have funn and play them with addiction. Do not bore them and give all what they want if you cann.

Status:
Înregistrat pe:
Game designer

Postat la 02 Dec 2007 16:08:45    Subiect: Mesaj pt toti care vor sa ma contacteze.
GameGodN info:

GameGodN:

As prefera ca inainte sa imi dai req pe yahoo mesenger, mai intai sa imi trimiteti niste mailurii pe adresa mea de mail dukenf2006@yahoo.com
Si sa imi spuneti cam ce var interesa din colaborarea noasta , ce stiti sa faceti ect. E un mail neoficial(nu va asteptati sa dati de mine ca nu am pus datele reale) SmileWink Twisted Evil

Atentie nu acept persoane care dau requesturi inainte sa imi trimita un mail.
Dupa acea ori va contactez eu ori voi si vorbim.

Cool Wink Idea Exclamation Twisted Evil

Pai ca sa stiu cine suntet,i nu de alceva si ce interese aveti.
Mi s-a parut ciudata faza si prima oara cand m-a contactat nechitu.
Pana la urma am aflat cine era de fapt. Question Neutral

Ultima editare efectuată de GameGodN pe 04 Dec 2007 15:00:32; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
Game designer

Postat la 02 Dec 2007 16:25:08    Subiect: Re: Mesaj pt toti care vor sa ma contacteze.
World Executor info:

World Executor:

a scris:

As prefera ca inainte sa imi dai req pe yahoo mesenger, mai intai sa imi trimiteti niste mailurii...

mda... Zi-le tu la aia de la Blizzard ca ai prefera ca inainte sa te contacteze sa iti trimita un mail Laughing

"E un mail neoficial(nu va asteptati sa dati de mine ca nu am pus datele reale) " - Are you kidding me? Ma, parca ai fi urmarit de CIA! Wow cata securitate dom'le. k, good luck with your projects then...

PS. Asta a fost katerinca pe bune Wink Grow up!

The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 04:23:24
Vârsta: 132 ani
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 02 Dec 2007 16:35:22    Subiect: < fara subiect >
adrianmoon info:

adrianmoon:

poi mai bine cauta pe level Laughing acolo o sa te contacteze in felul asta...

Please close all "svchost.exe" processes :/ 59SecondsMind Entertainment

Status:
Înregistrat pe:
08 Nov 2007 02:22:08
Vârsta: 29 ani
Programator

Postat la 04 Dec 2007 14:46:21    Subiect: Reply
GameGodN info:

GameGodN:

Nu e vorba ca tre sa fie neaparat din Sibiu echipa sau de siteul Level care are mai multi oameni inscrisi pe site. Eu vreau sa supraveghez munca celor cu care fac proiectele. Asa lucrand impreuna comunicam mai usor si facem proiectele mai bune. E mai rapid schimbul de idei , mai direct, mai instant si mai usor.

Si aveti drepate trebuie sa-mi expun proiectele undeva, pe un site ca forumul asta nu cred ca gazduieste prea multe imagini ect. Sa ma apuc sa scanez artwock-urile de pe hartie. Sunt tentat sa fac ceva cu niste programe de modelare 3d ca sa aveti o ideie despre ce propun. Aici inca mai invat si apoi fac totul. Exclamation Idea Shocked

Ei site-ul Level e plin de proiecte mai multe ca pe gamedev.ro, nu din alt motiv. Aici sunteti cam putini. Confused
Poate ca nu e prea popular site-ul Question Neutral

Status:
Înregistrat pe:
Game designer

Postat la 04 Dec 2007 14:57:46    Subiect: Apropo de Messenger
GameGodN info:

GameGodN:

Am chat-uit pe Mirc si unu pe bune a inceput sa-mi hack-uiasca calculatoru.!
Asa ca m-am invatat minte sa fiu mult mai precaut. Nu stiu cum a reusit sa-mi lase niste troieni prin calculator. Sau chiar unele site-uri desi ma indoiesc.
Pe orcine il suspectez ca face de asfel de Chestii nu il las sa se intre in contact cu calculatoru meu. E prea plictisitor sa reinstalez OS de cate ori ma trezesc cu niste virusi si alte programe de genu asta care imi fac varza calculatoru.
Nu am chef sa reinstalez Win la 1 saptamana sau mai rau la 2 zile din cauza acestor virusi care fac zdob windowsu.

Evil or Very Mad Crying or Very sad

Status:
Înregistrat pe:
Game designer

Postat la 04 Dec 2007 15:04:54    Subiect: < fara subiect >
krazilec info:

krazilec:

Instaleaza un antivirus Neutral Si un anti-hacker program. Neutral

Status:
Înregistrat pe:
05 Feb 2007 15:07:51
Vârsta: 24 ani
Game designer
Liquid Petrified Studios

Postat la 04 Dec 2007 15:08:05    Subiect: Cred ca o sa-mi fac singur jocu.
GameGodN info:

GameGodN:

Ei da de ce sa nu incerc sa fac un joc de unu singur, De la acap la coada. Cu programare, grafica, nivele, story. Sa vad atunci ce mai carcotiti Cool

Dupaia probabil ca o sa fiu luat mai in serios de voi. Si cine stie poate o sa fiu primul om di lume care a reusit sa faca primul joc 3d de unu singur fara nici o echipa. Asta da provocare. Eu nu cred ca incearca unu din voi sa faca un joc full fara chestii de genu Game editor, Si nu un singur nivel sau harta la joc. Wink Idea Mr. Green Question

Ultima editare efectuată de GameGodN pe 04 Dec 2007 15:22:11; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
Game designer

Postat la 04 Dec 2007 15:18:26    Subiect: Re: Cred ca o sa-mi fac singur jocu.
MithY info:

MithY:

a scris:

Ei da de ce sa nu incerc sa fac un joc de unu singur, De la acap la coada. Cu programare, grafica, nivele, story. Sa vad atunci ce mai carcotiti Cool

Dupaia probabil ca o sa fiu luat mai in serios de voi. Si cine stie poate o sa fiu primul om di lume care a reusit sa faca primul joc 3d de unu singur fara nici o echipa. Asta da provocare. Eu nu cred ca incearca unu din voi sa faca un joc fuul fara chestii de genu Game editor, Si nu un singur nivel sau harta la joc. Wink Idea Mr. Green Question

Defapt sunt multi oameni in ro care lucreaza "one-man-army" si chiar au reusit, deci nu ai fi primul. (intr-adevar, proiecte mici dar nu cred ca vei putea sa faci un proiect mediu-mare de unul singur)

Krazilec iti spunea ce ar trebui sa faci sa scapi de virusi. Daca vrei nu-l asculta si ramai mereu cu frica de virusi care inevitabil vor intra la tine in calculator odata cu internetul oricat de mult te-ai feri tu.

Defapt ce vrei tu ? Vrei sa faci un joc.. baietii ti-au cerut artwork-uri ceva, tu nu ai pus nimic. Vrei colaborare si vrei sa te contacteze altii ? Uita-te pe gamedev, fa-ti o parere despre echipe si contacteaza-i tu asa vei avea mai multe sanse.

gamedev for life

Status:
Înregistrat pe:
25 Feb 2007 20:12:02
Vârsta: 21 ani
Programator
Digital Void Entertainment

Postat la 04 Dec 2007 15:19:10    Subiect: < fara subiect >
DanielOizo info:

DanielOizo:

Sincer sa fiu n-am prea inteles ce cauti, ce oameni si pt ce. Ai zis ca vrei sa faci un joc. Arata-ne si tu ceva o schita o poza, spune-ne ce vrei exact, cu ce contribui tu, ca asa e simplu sa zici vreau oameni care sa faca totul ca eu nu pot, dar fac si eu ceva, ce pot, asta putem zice toti... Daca nu alatura-te tu unei echipe si fa acolo ce poti mai bine(nu stiu ce).
bafta!

Have a nice Day Smile
www.d3d.ro
DreamsTime

Status:
Înregistrat pe:
25 Apr 2007 09:44:57
Vârsta: 1883 ani
Modelator 3D

Postat la 04 Dec 2007 15:19:37    Subiect: < fara subiect >
Moş Crăciun info:

Moş Crăciun:

Nu o sa fii primu om care a facut un joc de unul singur din lume...ti-a luat-o altu inainte Very Happy
http://www.mwdgames.com/

Santa Claus is real!

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2007 09:53:02
Vârsta: 121 ani
Programator

Postat la 04 Dec 2007 15:31:39    Subiect: Apropo de ce oameni caut?
GameGodN info:

GameGodN:

Eu in principiu vreau sa ma ocup de game design, story, level editing, si game testing. Si e de intales ca nu am prea gasit oameni care sa se ocupe de restu. Nu stiu daca cineva de la mine din oras a inceput sa faca un joc sau a participat la vre-un concurs. In principiu pasionati.
Deci am nevoie de programatrii, 3d Modeleri, Artworck-eri, si fx artist( sa faca niste sunete.)
Nu e nevoie de multi oameni numai sa aiba pasiune. probabil ca daca jocul va fi de suces vom face ceva comercial. In prima faza facem ceva cu programe free si open sorce. Idea

Status:
Înregistrat pe:
Game designer

Postat la 04 Dec 2007 15:34:40    Subiect: Re:
Jinx info:

Jinx:

a scris:

Nu o sa fii primu om care a facut un joc de unul singur din lume...ti-a luat-o altu inainte Very Happy
http://www.mwdgames.com/

Daca doar asta i-a luat-o inainte, inseamna ca nekitu ori nu e om, ori al lui "Eternal: The Legacy" nu e joc (chiar daca nu e inca terminat, dar e pe vine) Razz. Si nu numai el. Mai sunt multi altii care si-au facut de unii singuri engine-urile si apoi jocuri pe baza lor. Rolling Eyes

Status:
Înregistrat pe:
03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer

Pagina 2 din 5 [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ]

Server time: 16:53:42 10.02.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2011 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved