| Mesaj |
Info autor |
Postat la 29 Sep 2006 19:14:38 Subiect: The Times Reporter
|
|
|
Vladalf info:
|
Vladalf:
Gen: Side Scroller Description: In joc esti un reporter de la The Times. Ca sa termini o misiune trebuie sa ajungi la aparatul foto. Controls: Up, Down, Left, Right <-- Pentru a misca reporterul F5 <-- Save Game F6 <-- Load Game Download Link: Aici
|
Status:
Înregistrat pe: 29 Sep 2006 19:04:37
Vârsta: ? ani
|
| |
Postat la 29 Sep 2006 20:58:32 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
pentru o echipa atat de tanara sunt destul de remarcabile proiectele, la mai mare in anii care vor veni, gdevul romanesc ( carele va veni, ca nu e  ) are nevoie de talente noi..
SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate
|
|
| |
Postat la 01 Oct 2006 22:49:16 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Talinu info:
|
Talinu:
Asta mi-a placut cel mai mult, dar e crima cand mergi un nivel intreg si la capat dai peste o chestie de aia de foc sau iarba otravita sau ce o fi (terenul care daca il atingi mori). Oricum, mi-a placut, chiar am salvat sa continui de unde am ramas. Super tare bucata aia de carne cand mori Chiar, ce varste aveti? Si in ce lucrati, ca imi pare tare cunoscut?
|
Status:
Înregistrat pe: 29 Sep 2006 22:13:57
| |
Postat la 03 Oct 2006 09:09:51 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Vladalf info:
|
Vladalf:
Ma bucur ca ti-a placut  Chiar, ce varste aveti? Si in ce lucrati, ca imi pare tare cunoscut? Amandoi suntem de 12 ani  si lucram in Game Maker.
|
Status:
Înregistrat pe: 29 Sep 2006 19:04:37
|
| |
Postat la 03 Oct 2006 11:06:28 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Talinu info:
|
Talinu:
Intre timp am vazut si eu siteul vostru. Felicitari pentru munca depusa, mai ales la varsta asta. Nu va zic sa o tineti tot asa, ci sa mergeti din ce in ce mai bine. Si sa nu uitati sa creati jocuri de placere si fara gandul la bani. Si eu fac jocuri fara sa ma gandesc la bani, in primul rand la jucatori, vreau ca lumea sa se distreze cu jocurile. Daca vor iesi si bani, foarte bine. Daca pleci din prima cu gandul la bani, ai toate sansele ca ceva sa iasa rau. Deci lucrati din placere! Legat de engine, nu stiu daca ati auzit de concursul Tu faci jocurile de la Level, era un participant care facuse un joc cu masini in GM, ar trebui sa il vedeti, arata bine mai ales pentru GM. Se numeste Cars Underground. E pe forum aici: http://www.level.ro/phpBB2/viewtopic.php?t=31947&postdays=0&postorder=asc&start=240
|
Status:
Înregistrat pe: 29 Sep 2006 22:13:57
| |
Postat la 11 Mar 2007 22:53:59 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
MithY info:
|
MithY:
Un coleg de-al meu a facut un speedrun la TTR : http://youtube.com/watch?v=2bwG1OmlAA0 , enjoy.
gamedev for life
|
|
| |
Postat la 12 Mar 2007 00:19:41 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
World Executor info:
|
World Executor:
Cateva aspecte care trebuiesc corectate in jocul vostru: - la loader lipseste T-ul de la Times; My name is your instructor (?!?) - la inceput caracterul nu pare a se opri din mers si se izbeste in zid; - Textul cu help apare de fiecare data cand 'mori'; - la nivelul 2 prima oara se blocheaza in teren cand dai dreapta, apoi mai este un bug care te lasa sa o iei putin pe aratura  Dati in jos peste padure si vedeti si voi; - okay, prea greu pt. mine, nu sunt obisnuit cu jocuri din astea, reununt  ) Bafta Vlad si la cat mai multe proiecte 
The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 04:23:24
Vârsta: 132 ani
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)
|
| |
Postat la 03 May 2007 22:26:18 Subiect: Re:
|
|
|
nightelf info:
|
nightelf:
Talinu a scris: Intre timp am vazut si eu siteul vostru. Felicitari pentru munca depusa, mai ales la varsta asta. Nu va zic sa o tineti tot asa, ci sa mergeti din ce in ce mai bine. Si sa nu uitati sa creati jocuri de placere si fara gandul la bani. Si eu fac jocuri fara sa ma gandesc la bani, in primul rand la jucatori, vreau ca lumea sa se distreze cu jocurile. Daca vor iesi si bani, foarte bine. Daca pleci din prima cu gandul la bani, ai toate sansele ca ceva sa iasa rau. Deci lucrati din placere! Legat de engine, nu stiu daca ati auzit de concursul Tu faci jocurile de la Level, era un participant care facuse un joc cu masini in GM, ar trebui sa il vedeti, arata bine mai ales pentru GM. Se numeste Cars Underground. E pe forum aici: http://www.level.ro/phpBB2/viewtopic.php?t=31947&postdays=0&postorder=asc&start=240 Salut , eu sunt cel care a facut jocul cu masinile  . Ma bucur ca isi mai aminteste cineva de mine  , varianta este doar demo si daca vreti sa vedeti filmuletul de prezentare : http://youtube.com/watch?v=QkNpZQ4Xsm0 .. se putea si mai bine dar texturile pe care le`am folosit au fost facute de mine ( ca sa indeplinesc regulile concursului ) si de aia arata asa sters ca grafica. Bafta!
Ultima editare efectuată de nightelf pe 03 May 2007 22:44:22; 2 editări în total
n`am fost eu!
|
Status:
Înregistrat pe: 10 Mar 2007 23:57:23
Vârsta: 25 ani
Modelator 3D
|
| |
Postat la 03 May 2007 22:51:45 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Bogdxnuuu info:
|
Bogdxnuuu:
Scuza-ma nightelf... dar nu stiu cine esti... cine isi aduce aminte de tine?!
Aici e topicul cu jocul facut de Vladalf si de mine, nu esti pomenit pe nicaieri... nu cumva ai gresit locul?
edit:
Am citit mai bine postul lui Talinu, si am vazut "Legat de engine, nu stiu daca ati auzit de concursul Tu faci jocurile de la Level, era un participant care facuse un joc cu masini in GM, ar trebui sa il vedeti, arata bine mai ales pentru GM. Se numeste Cars Underground."
Imi cer scuze ca m-am luat de tine, dar daca vrei sa-ti promovezi jocul, fa un topic special despre el, nu posta in alte topicuri.
Ultima editare efectuată de Bogdxnuuu pe 03 May 2007 22:57:15; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 11 Jan 2007 08:45:20
Vârsta: 18 ani
Programator
Aninoasa Productions
|
| |
Postat la 04 May 2007 00:22:49 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Stefan info:
|
Stefan:
Mi-a plăcut. M-a prins.. ca să zic aşa. Drept urmare l-am terminat. Ultimul nivel mi s-a părut un pic exagerat ca şi level design pentru că nu erau sincronizate bine elementele de la început.
Ultima editare efectuată de Stefan pe 04 May 2007 00:23:12; 1 editări în total
The concept of progress acts as a protective mechanism to shield us from the terrors of the future.
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 19:15:31
Vârsta: 24 ani
Programator junior
|
| |
Postat la 04 May 2007 18:51:50 Subiect: Re:
|
|
|
nightelf info:
|
nightelf:
Bogdxnuuu a scris: Scuza-ma nightelf... dar nu stiu cine esti... cine isi aduce aminte de tine?! Aici e topicul cu jocul facut de Vladalf si de mine, nu esti pomenit pe nicaieri... nu cumva ai gresit locul? edit: Am citit mai bine postul lui Talinu, si am vazut "Legat de engine, nu stiu daca ati auzit de concursul Tu faci jocurile de la Level, era un participant care facuse un joc cu masini in GM, ar trebui sa il vedeti, arata bine mai ales pentru GM. Se numeste Cars Underground." Imi cer scuze ca m-am luat de tine, dar daca vrei sa-ti promovezi jocul, fa un topic special despre el, nu posta in alte topicuri. Stai omule calm! nu vreau sa promovez nimic , daca te superi asa tare ca m-am bagat in topicul tau imi cer scuze si o sa-mi sterg postul , ca sa te simti tu bine.
n`am fost eu!
|
Status:
Înregistrat pe: 10 Mar 2007 23:57:23
Vârsta: 25 ani
Modelator 3D
|
| |
Postat la 05 May 2007 11:09:40 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Bogdxnuuu info:
|
Bogdxnuuu:
Deh, scuza-ma ca am sarit asa pe tine... prea mult timp pe forumul level uite ce-ti face  ...
|
Status:
Înregistrat pe: 11 Jan 2007 08:45:20
Vârsta: 18 ani
Programator
Aninoasa Productions
|
| |
Postat la 05 May 2007 11:34:43 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
SpOOky info:
|
SpOOky:
ca veni vorba d level, cn a castigat la "tu faci jocurile"?
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 20:48:46
Vârsta: 24 ani
Modelator 3D
elohimSoft
|
| |
Postat la 06 May 2007 00:49:00 Subiect: < fara subiect >
|
|
|