Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Comunitate » Discuţii generale » Revista Gamedev.ro

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 04 May 2009 16:12:19    Subiect: < fara subiect >
Strawberry info:

Strawberry:

Dupa cum s-a spus,pentru inceput ar fi bine un pdf.
Daca e vorba de ceva "pe foaie",eu zic ca poate cineva vorbi cu cei de la level.
Poate pun la sfarsit 2-3 pagini cu gamedev.
Daca nici asa nu se poate..ei bine,o revista speciala pentru gamedev pare prea mult,cel putin in acest moment.

Cand un individ cu experienta se intalneste cu un altul cu bani,cel cu experienta ramane cu banii si cel cu banii ramane cu experienta.

Status:
Înregistrat pe:
27 Mar 2009 18:26:56
Vârsta: 17 ani
Gamer / Beta tester / QA

Postat la 04 May 2009 18:15:06    Subiect: < fara subiect >
BacioiuC info:

BacioiuC:

Intrebarea care ar trebui pusa este urmatoarea:

Avem destule persoane pregatite sa scrie sufieciente articole pe care sa le cuprindem in revista?

Status:
Înregistrat pe:
14 Mar 2009 23:58:07
Vârsta: 21 ani
Game designer
Freelancer

Postat la 04 May 2009 23:22:57    Subiect: < fara subiect >
GamersZone info:

GamersZone:

Bacioiu, nu stiu cum sa iti zic, dar eu cred ca tu esti printre primii care ar trebui sa scrie in revista. Am vazut ce poti si sunt convins ca ai putea sa faci ceva bun si de calitate

Be The Best! Fuck The Rest!

Status:
Înregistrat pe:
29 Apr 2009 21:01:47

Postat la 05 May 2009 18:38:54    Subiect: < fara subiect >
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

Da asa e, se pricepe la scris, chestia e sa aiba resurse, adica indivizi dornici sa contribuie cu chestiile tehnice de care Ciprian nu are timp sa se ocupe, adica sa faca cercetare, cum s-ar zice.

Dar nush de ce vorbim noi aici... Revista? Pai sa posteze articole pe forum cei care se stiu bazati. La ce bun o revista cand nu sunt destui interesati sa o cumpere, chiar si la un pret modest? Ca doar hartia la imprimanta nu e gratis. Plus ca exista sute de resurse sub forma de ebooks pe Internet si alte forumuri de specialitate.

Status:
Înregistrat pe:
21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 06 May 2009 11:27:34    Subiect: < fara subiect >
GamersZone info:

GamersZone:

eu personal nu am zis de o revista reala. Am zis de o revista online sub format .pdf care sa li se trimita membrilor

Status:
Înregistrat pe:

Postat la 06 May 2009 15:06:29    Subiect: < fara subiect >
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

OK, dar tot trebuie sa se implice mai multe persoane si sa faca asta in fiecare luna. Si stim cat de ocupati sunt membrii GDRO. Razz

Eu sunt pentru, nu zic ca nu; atata timp cat revista contine si chestii de grafica si de game design, ca sa nu ma uit ca prostul la codurile voastre. Dar nu cred ca o sa se intample prea curand, pentru simplu motiv pentru care nu apar nici jocuri noi pe forum.

Status:
Înregistrat pe:
21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 06 May 2009 16:58:54    Subiect: < fara subiect >
Black_Knight info:

Black_Knight:

eu cred ca se poate...
daca se implica lumea se poate...
oricum poate fi scoasa odata la 2-3-6 luni nu trebuie neaaparat luna de luna (asta in caz in care nu se gasesc sificienti oameni)

PS: daca faci o revista incerci sa o distribui la cat mai multi nu numai la membrii ca pentru membrii exista forum

Status:
Înregistrat pe:
07 May 2007 19:49:43
Vârsta: 29 ani
Programator

Postat la 13 May 2009 15:37:08    Subiect: < fara subiect >
GamersZone info:

GamersZone:

eu nu am zis neaparat lunar. Am zis ca se poate. Si, chiar ar merge de 2 ori pe an sa apara cate un nr al revistei, dar care sa nu contina coduri de ne descifrat; frumos ar fi sa se si explice ceea ce ar trebui sa faca acel fragment de cod, ce reprezinta structurile, etc etc. Adica sa fie ceva si pentru incepatori dar si pentru cei mai avansati.

Status:
Înregistrat pe:

Postat la 13 May 2009 15:37:44    Subiect: < fara subiect >
GamersZone info:

GamersZone:

eu nu am zis neaparat lunar. Am zis ca se poate. Si, chiar ar merge de 2 ori pe an sa apara cate un nr al revistei, dar care sa nu contina coduri de ne descifrat; frumos ar fi sa se si explice ceea ce ar trebui sa faca acel fragment de cod, ce reprezinta structurile, etc etc. Adica sa fie ceva si pentru incepatori dar si pentru cei mai avansati.

Status:
Înregistrat pe:

Postat la 13 May 2009 15:39:42    Subiect: Re:
Black_Knight info:

Black_Knight:

GamersZone a scris:

sunt total de acord...
dar trebuie sa ne strangem mai multi + unu care sa faca efectiv revista (ma refer la design etc).
Oricum revista nu trebuie sa contina numai articole de programare, mai e game desihn, project management, grafica, artwark etc (vezi game developer magazine)

Status:
Înregistrat pe:
Programator

Postat la 19 May 2009 10:06:09    Subiect: < fara subiect >
Black_Knight info:

Black_Knight:

noi chiar vrem sa ne apucam sa facem revista asta.
cine vrea sa se bage sa la ne un mesaj.
stim ca nu va fi usor, dar daca nu vom incerca, nu vom reusi niciodata!

Ultima editare efectuată de Black_Knight pe 19 May 2009 10:06:25; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
Programator

Postat la 20 May 2009 17:18:29    Subiect: < fara subiect >
GamersZone info:

GamersZone:

black are dreptate. Cine vrea sa faca parte din echipa de "development" a acestei reviste, ne poate contacta si vom vedea care si cum facem

Status:
Înregistrat pe:

Postat la 21 May 2009 12:08:52    Subiect: < fara subiect >
pin46 info:   [banned]

pin46:

pai puteţi sa postati cuprinsu/subiectele pe forum, poate are lumea idei si observaţii

Status:
Înregistrat pe:
06 Aug 2007 23:02:05
Vârsta: ? ani
PR & Marketing

Postat la 21 May 2009 14:03:25    Subiect: < fara subiect >
nekitu info:

nekitu:

ideea nu e rea, intr-adevar exista multe resurse pe net, insa o revista de cateva pagini care sa adune totul la un loc ar fi un experiment interesant, chiar si daca s-ar traduce unele articole, oricum, din GDROCon 2007 s-ar fi putut aduna f usor niste articole..hmm, asta e o idee buna, o sa contactez oamenii care au expus prezentari la conferinta poate fac acolo un articol despre ce au zis ei, revista poate sa aiba si 5 pagini, nu e problema.
chiar daca la noi nu prea e mult de vorbit, poate fi un fel de revista blog-articles, scoasa la 6 luni or so.

ok, o sa fac un thread pt GDRO Mag issue #1 / 2009 si acolo fac call de articles, care doreste sa scrie acolo

SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate

Status:
Înregistrat pe:
29 Sep 2006 11:33:12
Vârsta: 32 ani
Programator
7thFACTOR Entertainment Studios

Postat la 25 May 2009 11:00:47    Subiect: < fara subiect >
Tarsonis info:

Tarsonis:

Chiar daca exista destule resurse pe internet eu unul as cumpara o revista romaneasca despre game development. Evident ca pentru inceput varianta online este cea mai ok. Mi-ar face deosebita placere sa existe articole(nu neaparat mari si stufoase) scrise de niste oameni care lucreaza in acest domeniu si nu neaparat chestii traduse de pe internet ci ganduri si impresii ale lor.

Status:
Înregistrat pe:
25 May 2009 10:56:03
Vârsta: ? ani

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Server time: 16:57:52 23.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved