| Mesaj |
Info autor |
Postat la 07 Oct 2007 20:16:34 Subiect: Aha
|
|
|
Killy info:
|
Killy:
Ce ciudata coincidenta ... am vazut numele de Cristy10best da nu stiam , logic , nimic de el . Cu atat mai putin ca are 14 ani . Si totusi , eu nu m-am laudat cu nu-stiu-mai-ce lucruri , ca altfel puteam sa zic ca sunt programator la Ubisoft sau mai stiu eu pe unde  , nu ? Anyway thanks a lot for the warm "Welcome " Edit : Cum ati descoperit ca avea mai multe nickuri ? Le-ati descoperit pe toate ? ( No offense dar inca ma amuza replica " Cristy , tu esti mama ? "  LoL )
Ultima editare efectuată de Killy pe 07 Oct 2007 20:18:37; 1 editări în total
Twiss Interactive . Think Forward . Think Positive .
|
Status:
Înregistrat pe: 07 Oct 2007 13:20:46
Vârsta: ? ani
Programator
Twiss Interactive
|
| |
Postat la 07 Oct 2007 20:19:50 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
night_hawk info:
|
night_hawk:
Atata timp cat nu esti legendarul Cristy, ai un war(m) welcome si din partea mea 
|
Status:
Înregistrat pe: 25 Mar 2007 22:01:13
Vârsta: 21 ani
Programator junior
Esotheria
|
| |
Postat la 07 Oct 2007 20:22:42 Subiect: Mersi
|
|
|
Killy info:
|
Killy:
Multumesc si tie si tuturor . Am o mica intrebare : ce trebuie sa fac ca sa imi apara la rofil ca sunt membrul echipei mele ?  Sau probabil trebuie sa fie infiintata oficial de catre seful ... care o fi el
|
Status:
Programator
Twiss Interactive
|
| |
Postat la 07 Oct 2007 20:23:11 Subiect: Re: Aha
|
|
|
SpOOky info:
|
SpOOky:
Killy a scris: Cum ati descoperit ca avea mai multe nickuri ? Toate posturile aveau puncte comune. Unele care au aparut si in ale tale. De asta ti-am atribuit si tie identitatea lui. Killy a scris: No offense dar inca ma amuza replica " Cristy , tu esti mama ? "  LoL Pai asta era si scopul  Killy a scris: Multumesc si tie si tuturor . Am o mica intrebare : ce trebuie sa fac ca sa imi apara la rofil ca sunt membrul echipei mele ?  Sau probabil trebuie sa fie infiintata oficial de catre seful ... care o fi el Poti sa iti modifici si tu in profil asta. Deocamdata l-am editat eu pentru tine. A, si bine ai venit 
Ultima editare efectuată de SpOOky pe 07 Oct 2007 20:24:57; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 20:48:46
Vârsta: 24 ani
Modelator 3D
elohimSoft
|
| |
Postat la 07 Oct 2007 20:28:18 Subiect: Thanks
|
|
|
Killy info:
|
Killy:
Desi nu e cine stie ce , arata mai bine cu numele echipei la profil . Nu am observat si de-asta am intrebat . Thanks !
|
Status:
Programator
Twiss Interactive
|
| |
Postat la 07 Oct 2007 22:56:29 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Scarpelius info:
|
Scarpelius:
De sinteti ma marlani, ca n-am mai ras de mult asa cum am ras cand a aparut crybest engine  Welcome killy
|
Status:
Înregistrat pe: 01 May 2007 10:43:47
Game designer
gamingo.ro
|
| |
Postat la 08 Oct 2007 10:19:20 Subiect: Hai ca asta e tare :)
|
|
|
Killy info:
|
Killy:
Presupun ca si Crybest Engine e tot o creatie de-a " maestrului "  Ce pacat ca nu am apucat sa vad posturile lui , probabil le-au sters LE : Thanks Scarpelius  Apropos , nu vrei sa intri in echipa mea ? Vad ca esti si din Bucuresti ... maybe iese ceva , ce zici ? ( mai ales ca vadca esti liber de contract  )
Ultima editare efectuată de Killy pe 08 Oct 2007 10:21:23; 2 editări în total
|
Status:
Programator
Twiss Interactive
|
| |
Postat la 08 Oct 2007 14:01:00 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Moş Crăciun info:
|
Moş Crăciun:
Presupun ca si Crybest Engine e tot o creatie de-a " maestrului ". Ce pacat ca nu am apucat sa vad posturile lui , probabil le-au sters Nu chiar.... http://gamedev.ro/forum/topic/516Ai grija sa nu mori de ras 
Santa Claus is real!
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2007 09:53:02
Vârsta: 122 ani
Programator
|
| |
Postat la 08 Oct 2007 14:01:30 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
World Executor info:
|
World Executor:
http://gamedev.ro/forum/topic/516 - posturile alea care ne-au facut sa zambim cu lacrimi 
The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 04:23:24
Vârsta: 132 ani
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)
|
| |
Postat la 08 Oct 2007 18:25:11 Subiect: Oh Doamne
|
|
|
Killy info:
|
Killy:
Mare e gradina Domnului si multi noobi se afla in ea . Oi avea eu tot 14 ani si tot clasa a opta sunt , dar e extrem de arogant baiatul asta . Pana m-a prins ca e prea simplu , si eu eram extrem de entuziast in privinta FPSC ( in cazul asta vreau sa ii spun ca ma un joc facut in FPSC mult mai bun decat ce arata el , si oarecum original in comparatie cu ... mai bine las asta ) . Totusi acum sunt extrem de serios in privinta faptului ca vreau sa fac ceva de la zero , ca se poate ! Stiu ca am de invatat , dar cu putin ajutor cred si sper ca voi reusi CraiBest ingin, cel mai bun ingin de pe piala la ora actuala . Asta a fost penala tare . Si multe altele da parca asta ... Si pe Level am vazut niste comentarii cu numele lui integrat . Am inteles de ce era atat de asemanatoare coincidenta , dar e doar o coincidenta . Auzi , site facut pe Piczo... de la 10 ani nu am mai facut asta @Avatar : Chiar e ziua ta ? Daca da l, iti urez la multi ani si cat mai multe jocuri bune intr-o cariera cat mai lunga !
Ultima editare efectuată de Killy pe 08 Oct 2007 18:30:21; 1 editări în total
|
Status:
Programator
Twiss Interactive
|
| |
Postat la 15 Oct 2007 22:55:55 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
Ma tem de ce e mai rau. Killy eu din cate vad, poate nu esti cristy, dar ai unele din simptomele lui... cum ar fi sa te lauzi cu ce nu e al tau: http://www.flashvillage.com , mai exact http://www.flashvillage.com/templates/Orbital/index.htm . Va pare cunoscut? Nu are site-ul terminat pentru ca nu a stiut sa modifice template-ul. MENTIONEZ ca nu ma deranjeaza faptul ca folosesti un template, ci ca pretinzi ca iti apartine. Cat despre Visual Basic... pe ala il downloadase cristy crezand ca e C++. Alte lucruri care ma fac sa cred ca esti el? Vorbesti la fel ca el. Si oricine are macar o mica diferenta la vorbit/scris, dar intre voi doi nu am vazut niciuna. Daca nu esti cristy, nu ma intelege gresit, doar banuiesc nu sunt sigur. Dar daca esti el... voi afla asta  (nu ca ar conta cine esti pana la urma... spor la treaba oricine ai fi  ).
|
Status:
Înregistrat pe: 03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer
|
| |