Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Proiecte » Game Development Business » cumpar RPG cu 10.000 E

Pagina 5 din 5 [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 06 Oct 2007 12:51:59    Subiect: < fara subiect >
nekitu info:

nekitu:

ovi, nu-s cel mai capabil, sunt multi oameni buni pe acest forum, cu ce te-as putea ajuta e cu engine-ul la care lucrez, insa programarea jocului nush acum, depinde cat mi-ar lua, pentru ca motorul inca nu e gata, si vreau sa ma concentrez 8 ore pe zi pe acel engine.

SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate

Status:
Înregistrat pe:
29 Sep 2006 11:33:12
Vârsta: 32 ani
Programator
7thFACTOR Entertainment Studios

Postat la 06 Oct 2007 13:31:26    Subiect: Re:
pin46 info:   [banned]

pin46:

a scris:

merci. stii face rig-uri ? Surprised Damn, eu am numai idee dar nu prea stuffoasa, si n-am incercat niciodata.

Si atunci rigurile si animatia in seama cui ar cadea?
Ajuta-ma sa inteleg bine. Sa zicem ca Nekitu accepta sa faca enginul jocului, o sa trebuiasca sa astepte dupa voi pana voi invatati rigarea si animatia si terminati modelele? Cine face nivelele? Cine face scripturile din nivele? Cine face questurile? De exepmlu cand te apropii de un NPC ala iti spune ceva. O sa faceti voi scriptarea pt caracterul in cauza? Daca tot Nekitu o sa faca scriptarea inseamna ca trebuie sa astepte dupa voi pana voi aveti grafica gata pentru acel NPC si nivel nu?

Lamureste-ma

Status:
Înregistrat pe:
06 Aug 2007 23:02:05
Vârsta: ? ani
PR & Marketing

Postat la 06 Oct 2007 13:48:31    Subiect: < fara subiect >
nekitu info:

nekitu:

eu am timp 6 luni Smile

Status:
Înregistrat pe:
Programator

Postat la 06 Oct 2007 14:14:24    Subiect: < fara subiect >
OViNET info:

OViNET:

Nekitu, ma intereseaza engine-ul pe care zici ca lucrii. Dupa specificati pare un next-gen si comercial, dar macar cateva features din cate sunt scrise acolo daca le are e convenabil.

Pin 46 - eu fac animatia, daca nu o fac cu rig o fac cu schelet de animatie sau cu blendshapes, sau cu cluster animation. de facut animatie stiu face, o fac cu warp si e ca si cu rig-uri, dar nu stiu face riguri profesionale de aia am intrebat.
Dar ce e cu intrebarile alea toate ? alea mi le-am pus si eu acum 3 ani cand stiam si eu ce e un joc, un bump mapping, si doream sa fac joc. Acele intrebari si raspunsurile la ele te coplesesc pe tine ? De niste probleme nu mai poti tu ? Nu sta sa aflii raspunsurile, ca se poate lucra direct, de aia ne numim romani, sa improvizam (dito la treaba cu animatiiile) si sa facem ceva cu skillul ce il avem.

Nu ar fi nimeni disponibil sa dea bani daca nu ar avea cunostinte de afacerea/treaba in care se baga.

Era un sfat bine gandit : nu te lasa coplesit de bine dar nici cuprins de rau.

Ultima editare efectuată de OViNET pe 06 Oct 2007 14:16:07; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
17 Apr 2007 20:15:29
Vârsta: 21 ani
Modelator 3D
Independent -- pentru cat timp ?

Postat la 06 Oct 2007 14:41:46    Subiect: < fara subiect >
nekitu info:

nekitu:

ovi, vorbim, YahooMsn ID: nekitu

Status:
Înregistrat pe:
Programator

Postat la 06 Oct 2007 18:58:28    Subiect: < fara subiect >
pin46 info:   [banned]

pin46:

Pin 46 - eu fac animatia, daca nu o fac cu rig o fac cu schelet de animatie sau cu blendshapes, sau cu cluster animation. de facut animatie stiu face, o fac cu warp si e ca si cu rig-uri, dar nu stiu face riguri profesionale de aia am intrebat.
Dar ce e cu intrebarile alea toate ? alea mi le-am pus si eu acum 3 ani cand stiam si eu ce e un joc, un bump mapping, si doream sa fac joc. Acele intrebari si raspunsurile la ele te coplesesc pe tine ? De niste probleme nu mai poti tu ? Nu sta sa aflii raspunsurile, ca se poate lucra direct, de aia ne numim romani, sa improvizam (dito la treaba cu animatiiile) si sa facem ceva cu skillul ce il avem.

Nu ar fi nimeni disponibil sa dea bani daca nu ar avea cunostinte de afacerea/treaba in care se baga.

Eu nu sant clarvazator sa stiu ce poti si ce nu. Judecam pe baza volumlului de informatie pe care l-ai oferit (site, sceenshotruri etc)

Depinde. Nu orice animatie merge in orice engine. De exemplu Biped(sau schelet de animatie cum zici tu) nu o sa-ti mearga in Ogre, Irrlicht sau Toque. Fiecare din tehnicilie de animatie isi are avantajele si dezavantajele ei. Majoritatea jocurilor folosesc animatia bone animation pt animarea caracterelor de aia si vorbeam de rig/IK chains.
Daca este sa folosim sa zicem Ogre atunci ar trebui sa folosim bones.

Cam asta a fost punctul meu de plecare in cea ce am zis.

Ultima editare efectuată de pin46 pe 06 Oct 2007 19:03:31; 2 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
06 Aug 2007 23:02:05
PR & Marketing

Postat la 06 Oct 2007 23:53:22    Subiect: < fara subiect >
nekitu info:

nekitu:

Biped e rigging Smile, Biped e din Character Studio, si ala e cu oase, deci merge in orice enginecare suporta bones.

Status:
Înregistrat pe:
Programator

Postat la 07 Oct 2007 09:53:28    Subiect: < fara subiect >
Black_Knight info:

Black_Knight:

nekitu daca iese ceva si mai va trebe programatori sa imi dai si mie un buzz

Status:
Înregistrat pe:
07 May 2007 19:49:43
Vârsta: 29 ani
Programator

Postat la 03 Dec 2007 22:25:57    Subiect: ovinet e omul meu
moonera info:

moonera:

oferta e inca valabila... .
Pe scurt... Deci nu prea stau pe forumuri pt lipsa de timp asa ca o sa raspund la niste intrebari: eu sunt sponsorul in competitia aceea, eu vreau sa cumpar si jocul (daca cineva il va face). Ovinet sa oferit dar il termina putin mai tarziu(abia prin decembrie 200Cool.Conditiile de grafica ar fi mai importante deoarece e foarte greu a face comercial un joc mai in urma.
Unii mi-au bagat in cap si industria de gamedev pe langa ce fac(ocupatia care im aduce bani nu este cea de pe site). Deci in concluzie sunt pentru a sprijinii gamedev-ul romanesc, sper sa reusiti a duce la indeplinire proiecte cat mai mari. Daca va fii pentru ce, stau la dispozitie pentru a ajuta in comercializare. Nu prea voi fi pe forum din lipsa de timp asa ca id Ymess: moonerateam daca doriti detalii in plus..Mult succes!

Status:
Înregistrat pe:
02 Dec 2007 23:23:02
PR & Marketing
Moonera Entertainment

Postat la 04 Dec 2007 00:00:06    Subiect: < fara subiect >
World Executor info:

World Executor:

Daca facem contract ne bagam noi sa iti facem RPG-ul ala, dar trebuie sa ai un design document la el, o poveste si sunete. In rest, ne descurcam, ca doar ziceai ca ai si tu oamenii tai care se ocupa cu grafica. Eu singur nu pot face toata grafica pentru un RPG.

The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 04:23:24
Vârsta: 132 ani
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 04 Dec 2007 17:33:11    Subiect: O mica sugestie
GameGodN info:

GameGodN:

Da daca e vorba de un rpg pe calculator ce ar fi sa cumperi de la un producator care face jocuri Rpg concepute sa le joci cu niste hartii pur si simplu, care au si story, si concept de caractere numai ca nu se joaca pe calculator ci pe niste hartii, Si niste carti pentru story, caractere clanuri ect.

Idea Exemplu "World of Darkness" ... Question Idea

Ultima editare efectuată de GameGodN pe 04 Dec 2007 19:39:38; 2 editări în total

Design game for all to have funn and play them with addiction. Do not bore them and give all what they want if you cann.

Status:
Înregistrat pe:
16 Oct 2007 12:47:38
Vârsta: 27 ani
Game designer

Postat la 04 Dec 2007 19:23:38    Subiect: Re: O mica sugestie
krazilec info:

krazilec:

a scris:

Idea Exemplu "World of Darcknes" Sau "Deathleand" Exclamation Neutral

Darkness.....Deathland Neutral

Status: