| Mesaj |
Info autor |
Postat la 03 Oct 2007 18:16:00 Subiect: cumpar RPG cu 10.000 E
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
stiu ca nu e mare pretz, dar dupa cum spune topicul, caut o echipa capabila sa duca un proiect pana la capat, si membrii care ar vrea sa participe la chestia asta.
Ma refer la dreptul de autor cand zic ca il cumpar.
Va rog lasati intrebari.
Multumim
Ultima editare efectuată de OViNET pe 03 Oct 2007 22:46:51; 1 editări în total
|
|
| |
Postat la 03 Oct 2007 18:31:58 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
pin46 info:
[banned]
|
pin46:
Si ce tr sa faca RPG-ul? Il vrei 3D, vrei shadere. Cate nivele, personaje. Da mai multe detalii.
|
Status:
Înregistrat pe: 06 Aug 2007 23:02:05
Vârsta: ? ani
PR & Marketing
|
| |
Postat la 03 Oct 2007 19:07:22 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
cippyboy info:
|
cippyboy:
Ce fel de RPG ? Computer RPG or Japanese RPG ? Sau sa nu-mi zici ca vrei si tu un MMORPG ? Si pe langa drepturile de autor presupun ca vreti si cod sursa nu ? 
Ultima editare efectuată de cippyboy pe 03 Oct 2007 19:08:39; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 04 Dec 2006 17:14:23
Vârsta: 25 ani
Programator
Relative Team
|
| |
Postat la 03 Oct 2007 19:23:47 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
pin46 info:
[banned]
|
pin46:
drepturi de autor == cod sursa
|
Status:
PR & Marketing
|
| |
Postat la 03 Oct 2007 19:26:25 Subiect: Re:
|
|
|
MithY info:
|
MithY:
pin46 a scris: drepturi de autor == cod sursa Eu pot sa am codul sursa dar sa nu am drept de autor, e buna conditia dar nu e singura. Ex open source projects 
gamedev for life
|
|
| |
Postat la 03 Oct 2007 19:34:00 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
pin46 info:
[banned]
|
pin46:
A inteles omul ce vrea sa zic. Dreptul de autor inseamna automat cod sursa
|
Status:
PR & Marketing
|
| |
Postat la 03 Oct 2007 19:41:25 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
MithY info:
|
MithY:
Oricum pretul e destul de bun.. 10.000 euro nu se gasesc pe strada. Jocul va implica si multa munca dar pentru primele proiecte finanatate pe gd.ro cred ca este foarte bine.
gamedev for life
|
|
| |
Postat la 03 Oct 2007 19:53:25 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
World Executor info:
|
World Executor:
1. facem contract? 2. cat timp avem la dispozitie? 3. ai graficieni care vrei sa lucreze cu noi? 4. mai multe detali... exista un design document, concepte, orice?!
The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 04:23:24
Vârsta: 132 ani
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)
|
| |
Postat la 03 Oct 2007 20:04:33 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
5) Is this a joke? (No offence dar ceva nu e bine aici, insa nu-mi dau seama ce)
Ultima editare efectuată de Jinx pe 03 Oct 2007 20:05:00; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer
|
| |
Postat la 03 Oct 2007 20:45:12 Subiect: Re:
|
|
|
Black_Knight info:
|
Black_Knight:
a scris: 5) Is this a joke? (No offence dar ceva nu e bine aici, insa nu-mi dau seama ce) da corect... cu alte cuvinte ce garantie avem noi ca e pe bune?
|
Status:
Înregistrat pe: 07 May 2007 19:49:43
Vârsta: 29 ani
Programator
|
| |
Postat la 03 Oct 2007 20:51:04 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
night_hawk info:
|
night_hawk:
Nu stiu daca e chiar o gluma. Site-ul lui are niste chestii foarte interesante si care chiar arata a fi proiecte serioase. Deci poate e si el serios.
|
Status:
Înregistrat pe: 25 Mar 2007 22:01:13
Vârsta: 21 ani
Programator junior
Esotheria
|
| |
Postat la 04 Oct 2007 00:01:21 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
Deci, in primul rand vreau sa va multumesc pentru ca, chiar nu ma asteptam sa fiti sinceri.
@Pin46 - pai daca trebuie atunci o sa dau si detalii, adica daca are rost, nu pot cere mult ca nu e nustiu ce oferta, dar nici nu il pot lasa sa isi bata lumea joc de el. Da, trebuie sa fie 3D, modele 3d + texturi si daca fac si eu; shadere ar fi un lux, stii cum e; sau macar la apa ceva improvizatie.. @cippyboy - 3rd person, 3d (evident), Computer RPG, nu MMO, in niciun caz. cat despre cod sursa nu cerem codul sursa ca esenta, deci nu ne intereseaza atat codul sursa cat echipa cu care am lucrat sa mai stie sa il foloseasca si in eventuala prelungire a contractului. @MithY - multumesc. @SCYON - Da facem contract, ceea ce inseamna ca primiti banii sigur pe produs; din pacate timp putin, am vrea ceva la vara anului viitor (nu bombardati pls ca stiu ce inseamna), am 2 graficieni, si unul care poate lucra aproape non-stop (artist 2d, 3d, si animatii daca nu avem mai buni); Da! exista concept, si design si half a project, design document primeste echipa ce v-a lucra, dar mai rezumat o sa postez in caz ca ajungem sa fie sanse de a se ofere cineva. Jinx - Nu vad un motiv sa fac glume de astea, numai in cazul in care ash vrea sa imi stric reputatia in loc sa mi-o ridic cum cautam fiecare dintre noi, si cred ca asa vezi si tu. Nu prea are ce sa fie necurat la mijloc avand in vedere ca daca nu dam banii nu punem mana pe nimic, deci e 50-50 balanta de superioritate.
Black_Knight - Garantia 1, e ce i-am explicat la Jinx despre reputatie, 2 ce i-am explicat despre partile incluse, 3. cuvantul meu, chiar caut, si de aceea am facut si threadul, si nu am nici multe posturi deci nu prea sunt un forum guy si subanteles nu fac glume de astea, se poate intelege daca doresti, iar daca intrebarea ai pus-o pentru ca ai putea oferi si tu ceva ajutor dar vrei sa fie proiect sigur e si mai bine.
night_hawk - site-ul ala e varza, accept,mii-a zis multa lume, chiar nu am stiut ce sa pun in el, nici nu am sa pun advertising, nici free emoticons sa am mai multi vizitatori, iar scopul site-ului e sa aiva firma un site si sa prezinte produsele, dar inca n-are produse sa fiu sincer. Nici nu am sa fac proiectul pe site, doar de dragul sa arat ca site-ul are 'proiecte serioase'.
multumesc
|
|
| |
Postat la 04 Oct 2007 00:11:51 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
night_hawk info:
|
night_hawk:
Eu la site ziceam mai mult de Art Gallery 
|
Status:
Înregistrat pe: 25 Mar 2007 22:01:13
Vârsta: 21 ani
Programator junior
Esotheria
|
| |
Postat la 04 Oct 2007 00:13:31 Subiect: Re:
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
night_hawk a scris: Eu la site ziceam mai mult de Art Gallery  Iti dai seama ca nu puteau iesi mai bine niste imagini facute cu scopul de a le pune la gallery ca sa fie si galleriul ala cu ceva in el.
|
|
| |
Postat la 04 Oct 2007 00:35:49 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
pin46 info:
[banned]
|
pin46:
@Pin46 - pai daca trebuie atunci o sa dau si detalii, adica daca are rost, nu pot cere mult ca nu e nustiu ce oferta, dar nici nu il pot lasa sa isi bata lumea joc de el. Da, trebuie sa fie 3D, modele 3d + texturi si daca fac si eu; shadere ar fi un lux, stii cum e; sau macar la apa ceva improvizatie.. "cumpar RPG cu 10.000E" e destul de abstract si de aia am intrebat. Nu are aface cat de grandioasa e oferta. Pe rentacoder daca scoti la licitatie un proiect RPG pt 5000 $ o sa ai 20 de oferte. Iti mai pun catevai intrebari care imi vin in minte: Cata caractere vrei (personaje intre care utilizatorul poate sa aleaga) Cate personaje per total in joc vrei (adica monstri, NPC, i.e daca vrei 60 si eu contractez artistul cu 150 E per model automat nu merge ) Cat de mari vrei nivelele Toate nivelele sunt afara sau vrei si nivele de interior Ce preferinte ai pt coloana sonora. Asta-i ce-mi trece acum prin minte
|
Status:
PR & Marketing
|
| |