Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Proiecte » Anunţuri proiecte » Galactic Dream: Rage of War

Pagina 1 din 7 [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 28 Dec 2006 03:32:42    Subiect: Galactic Dream: Rage of War
World Executor info:

World Executor:

Un joc de strategie in spatiu, e 3D si construit pe Irrlicht. Galactic Dream: Rage of War este un RTS ca la carte: aduni resurse, iti construiesti baza, faci unitati, le arunci pe inamici, te extinzi. Jocul se poate lauda cu niscaiva optiuni interesante la capitolul Features: cladiri care pot fi selectate si mutate simultan, care pot prelua ordinele de constructie inca dinainte de a fi construite. La fel, mai multe drone selectate cu shift sau dublu click pot construi accelasi tip de cladiri in acelasi timp.

Perioada in care se desfasoara actiunea este secolul 25. Nu e o perioada tocmai calma, pentru ca umanitatea e impartita in doua factiuni: the Outlands - teritoriile locuite de razvratitii Wraths si Fifteen Colonies - protejate de Space Force.

Acest RTS spatial te pune in pielea unui proaspat capitan in flota stelara. Misiunea ta este aceea de a urma ordine, de a distruge si trage in tot ce supara privirea suspicioasa a mai marilor conducatori. Chiar daca uneori lucrurile iau o intorsatura ciudata, ajungand pana la momentul in care te trezesti aliat cu alienii pe care pana nu demult ii credeai inamici, campania Teranilor se vrea una distractiva, cu mult umor, tradare si mister. Pentru mai multe informatii: www.rageofwar.net

Ultima editare efectuată de World Executor pe 14 Sep 2007 18:13:39; 3 editări în total

The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 04:23:24
Vârsta: 132 ani
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 01 Jan 2007 23:28:08    Subiect: < fara subiect >
pasman info:

pasman:

Arata din ce in ce mai bine Wink Congrats! Ce nu-mi prea place, in sensu ca parca trage in jos, ii minimapu', in rest excelent!

Status:
Înregistrat pe:
04 Oct 2006 10:35:42
Vârsta: 28 ani
Programator

Postat la 04 Jan 2007 06:54:15    Subiect: < fara subiect >
World Executor info:

World Executor:

Mersi. Si jocul vostru arata din ce in ce mai bine. Ni s-a mai spus in legatura cu MiniMap-ul, da se pare ca nimeni nu vrea sa explice ce il deranjeaza la harta Laughing . Poate ne (i)luminezi tu...

Status:
Înregistrat pe:
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 08 Jan 2007 16:03:17    Subiect: < fara subiect >
pasman info:

pasman:

Ok in principiu ce nu-mi prea place mie ii background-u negru.

In jocurile "clasice" problema era rezolvata din start prin reprezentarea terenului, ceea ce evident nu se aplica in cazul vostru, in schimb aveti niste background-uri foarte spectaculoase care poate ar da bine si pe minimap (evident dupa tweak-urile necesare).

Alte variante ar fi sa faci un blend intre minimap si slotul de pe interfata (cum ii in casuta de mai jos - ok suna ciudat) Smile , sa afisezi o harta de influenta (care probabil deja o aveti) cum se vede in Company of Heroes de exemplu, sau sa ai un grid. Oricum numa prin incercari o sa vezi cum arata si daca da bine.

Good luckSmile

Status:
Înregistrat pe:
04 Oct 2006 10:35:42
Vârsta: 28 ani
Programator

Postat la 06 Feb 2007 00:02:39    Subiect: < fara subiect >
World Executor info:

World Executor:

Grozave idei, Pasman. Merci, o sa le luam in consideratie Wink

Status:
Înregistrat pe:
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 25 Feb 2007 20:42:36    Subiect: < fara subiect >
MithY info:

MithY:

Am avut de curand ocazia sa testez ultima versiune de GD, e super mai au niste buguri dar se vor rezolva.

Bafta multa in continuare. Va sustin !!! Very Happy

gamedev for life

Status:
Înregistrat pe:
25 Feb 2007 20:12:02
Vârsta: 22 ani
Programator
Digital Void Entertainment

Postat la 16 Mar 2007 22:34:10    Subiect: < fara subiect >
World Executor info:

World Executor:

Galactic Dream: Rage of War, prima versiune demo pentru public, impreuna cu situl asociat
http://www.rageofwar.net/ au fost lansate.

Screenshot-uri aici:
http://www.rageofwar.net/screens.html

Demo-ul se poate downloada urmand linkul:
http://www.rageofwar.net/files/demo.html

Nu va mai holbati asa la tipa, ce n... Laughing Serios vorbind acuma, lasa-ti si voi o parere, un gand ceva, asta in cazul in care nu sunteti EXTREM de ocupati cu alte lucruri mai importante cum ar fi scoala sau mai stiu eu ce alte lucruri IMPORTANTE care sunt IMPORTANTE si nu lasa loc de un comentariu de 5 minute, fie el bun sau rau.

Hmm, astea fiind spuse, o sa mai adaug ca momentan lucram la liniile de dialog ale unitatilor din joc. Daca vreti sau simtiti nevoia sa contribuiti dati un PM. Aveti grija de voi Wink

Ultima editare efectuată de World Executor pe 26 Sep 2007 14:37:24; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 17 Mar 2007 02:32:46    Subiect: < fara subiect >
nekitu info:

nekitu:

la nave va felicit ca sunt asa detaliate la texturi, un punct care ar veni in plus ar fi niste planete mai hi-res, cu un layer de atmosfera, si mai multe poligonase pe ele, niste layere de nori ...pe acolo... ca se poate , stiu eu Smile, ca e pacat de navele frumoase cu niste bolovani de planeta Smile, spor (unul din jocurile complete romanesti)

SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate

Status:
Înregistrat pe:
29 Sep 2006 11:33:12
Vârsta: 32 ani
Programator
7thFACTOR Entertainment Studios

Postat la 22 Mar 2007 12:37:44    Subiect: < fara subiect >
World Executor info:

World Executor:

Astazi am lansat un gameplay video pentru Galactic Dream: Rage of War. Enjoy!

http://www.xpc.ro/modules.php?name=Articole&skin=0&subtip=stire&tip=jocuri&id_articol=6067

De asemenea, multumim pentru sugestii, Nekitu Wink

Status:
Înregistrat pe:
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 24 Mar 2007 17:26:42    Subiect: < fara subiect >
krazilec info:

krazilec:

Super misto. Exploziile arata cam nerealiste, dar nu sunt naspa.

Status:
Înregistrat pe:
05 Feb 2007 15:07:51
Vârsta: 24 ani
Game designer
Liquid Petrified Studios

Postat la 14 Apr 2007 20:24:41    Subiect: < fara subiect >
SpOOky info:

SpOOky:

si mie mi s`a pus pata p explozii, da atat timp cat fac BOOM eu is fan Wink

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 20:48:46
Vârsta: 24 ani
Modelator 3D
elohimSoft

Postat la 14 Apr 2007 21:30:04    Subiect: < fara subiect >
Rimio info:

Rimio:

M-am uitat pe video si arata fff bine! Din pacate am simtit pe pielea mea lipsa de optimizare (am mai zis de calculatoru' ... pardon, rashnitza mea ... AthlonXP la 1.5 cu GF2). Cred ca ati putea sa-l faceti cu cel putin 50% mai eficient pentru ca polycountul nu e atat de mare si nici efectele extraordinare. Astept o versiune si pentru calcurile mai batrane Wink Very Happy

If at first you don't succeed, you fail.

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Programator

Postat la 15 Apr 2007 00:41:45    Subiect: < fara subiect >
World Executor info:

World Executor:

Rimio, s-a mai lucrat la optimizare. Downloadeaza patch-ul de pe site (chiar daca l-ai mai downloadat odata, pentru ca a fost inlocuit) si joaca din nou. Inainte de a intra intr-un Custom Game, te sfatuiesc sa joci Tutorialele. Si zi-ne daca iti merge calculatorul mai bine acum.

In cazul in care FPSul e tot nesatisfacator, scoate Event Camera de la Optiuni sau uita-te in directorul jocului dupa un fisier sets.xml si modifica maxTextureResolution="1024" cu maxTextureResolution="512". O sa se vada mai naspa, dar o sa-ti mearga perfect si o sa poti juca.

Status:
Înregistrat pe:
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 15 Apr 2007 02:00:50    Subiect: < fara subiect >
Rimio info:

Rimio:

Se pare ca patchul nu a avut nici un efect major, insa am strans din dinti si m-am kinuit prin meniuri si HOPAAAA. Jocul merge perfect Very Happy. Problema e numai in meniuri. Acum ma apuc sa ma joc serios (incepand cu tutorialele of course).
Imi place vocea (ati luato de undeva sau ati avut noroc de o tipa vorbitoare de engleza si pile pe la un studio ? Razz). Minimapu sux (ati mai auzit asta de la multi Smile ). In rest, arata foarte misto si astept cu nerabdare versiunea full.

If at first you don't succeed, you fail.

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Programator

Postat la 16 Apr 2007 04:41:01    Subiect: < fara subiect >
SpOOky info:

SpOOky:

c tare e wallu asta al tau! nice one!

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 20:48:46