Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Comunitate » Echipe dezvoltatoare de jocuri » Moonera Entertainment

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 14 Nov 2008 23:00:40    Subiect: Website Nou
OViNET info:

OViNET:

Am modificat pagina de start a adresei www.moonera.net , intr-una mai simpla cu ceva imagini.

Ultima editare efectuată de OViNET pe 02 Nov 2009 15:07:01; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
17 Apr 2007 20:15:29
Vârsta: 21 ani
Modelator 3D
Independent -- pentru cat timp ?

Postat la 14 Nov 2008 23:47:00    Subiect: < fara subiect >
Jinx info:

Jinx:

Vad ca ai pus pe forum link la nytro. Problema e ca trebuia sa pui link la http://7thfactor.ro/ , ce ai pus tu e la wiki-ul temporar. Wink

Status:
Înregistrat pe:
03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer

Postat la 18 Nov 2008 15:53:09    Subiect: < fara subiect >
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

Niste imagini pe o pagina de index... Copyright © 2005-2008 Moonera Team... Total neinteresant. Ar trebui sa iti schimbi numele "firmei" in Moonera guy.

Jocurile PC au slabe sanse sa devina profitabile si de succes atunci cand sunt facute de
o echipa mica sau fara experienta. De aceea m-am apucat de facut jocuri browser.

Status:
Înregistrat pe:
21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 19 Nov 2008 13:12:18    Subiect: Re:
OViNET info:

OViNET:

pr3dali3n a scris:

Niste imagini pe o pagina de index... Copyright © 2005-2008 Moonera Team... Total neinteresant. Ar trebui sa iti schimbi numele "firmei" in Moonera guy.

Whatever, numai ca n-am zic ca e firma Exclamation

Status:
Înregistrat pe:
Modelator 3D

Postat la 16 Dec 2008 20:10:51    Subiect: < fara subiect >
OViNET info:

OViNET:

Sal, am inceput si eu sa incerc a folosi PHP, inca sunt la stadiul de super-n00b, planuiesc sa imi fac un adminpage din care sa pot adauga item-uri de news pentru pagina, asta pentru ca inca nustiu cat e de greu, poate e prea greu.
Chestiile de baza nu par asa grele, mai folosesc putin din cunostintele din clasa a 10 despre Pascal, doar scripting adaptat la sintaxa de PHP. Inca doar data aia de jos de la tabelul ala cu "Mephisto" e in PHP.

Am sa vad ce mai reusesc sa fac.

Status:
Înregistrat pe:
Modelator 3D

Postat la 20 Apr 2009 18:55:21    Subiect: Re:
pr3dali3n info:

pr3dali3n:

OViNET a scris:

Maya Ragdoll animation - support a fellow developer mate

Sorry ca tot n-avem PM pe forumul asta, asa ca ma vad nevoit sa postez aici indignarea mea. La ce suport te referi tu acolo? Sa te "suport" pierzand cateva secunde din timpul meu (ne)pretios uitandu-ma cum cade un model in curu gol? Macar daca era un tutorial ceva! Inlocuieste si tu cu Maya Ragdoll stupid animation ca sa se inteleaga mai bine. Wink

Jocurile PC au slabe sanse sa devina profitabile si de succes atunci cand sunt facute de
o echipa mica sau fara experienta. De aceea m-am apucat de facut jocuri browser.

Status:
Înregistrat pe:
21 Apr 2008 14:29:14
Vârsta: 129 ani
Artist 2D
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 20 Apr 2009 23:29:49    Subiect: Re: Re:
OViNET info:

OViNET:

pr3dali3n a scris:

Sorry ca tot n-avem PM pe forumul asta, asa ca ma vad nevoit sa postez aici indignarea mea. La ce suport te referi tu acolo? Sa te "suport" pierzand cateva secunde din timpul meu (ne)pretios uitandu-ma cum cade un model in curu gol? Macar daca era un tutorial ceva! Inlocuieste si tu cu Maya Ragdoll stupid animation ca sa se inteleaga mai bine. Wink

Mr. Green , ai dreptate. Nu te stresa si tu pentru niste cuvinte scrise in sig, nici nu esti nevoit sa citesti daca nu ti-e pe plac.

Cat despre video, desi ce ai observat u e fundul modelului, adevarul e ca ii inca odata cantitatea de munca sa aplici animatia proxy-ului pe un model. Probabil pentru tine era mai acceptabil un puppet.

edit: are si tutorial, video-ul era de reclama Razz

Ultima editare efectuată de OViNET pe 20 Apr 2009 23:30:46; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
Modelator 3D

Postat la 02 Nov 2009 15:15:33    Subiect: < fara subiect >
OViNET info:

OViNET:

Am renuntat la domeniu .com pentru pagina web, acuma nu mai avem numai www.moonera.net ceea ce o face mai usor de tinut la punct.

Vreau sa invit toti artistii interesati la o competitie, un mini challenge cum s-ar spune, desi durata de timp pentru lucru e numai pana sambata eu cred ca se poate daca aveti ceva timp liber sau aveti o idee care sunteti siguri ca le va bate pe celelalte desene. Se accepta orice imagine care sa aiba legatura cu conceptul prezentat, fie imaginea facuta in 3D sau 2D. Stiu ca nu e locul cel mai potrivit sa anunt dar macar sa se stie si aici Mr. Green
Adresa catre challenge este pe forum la : http://www.moonera.net/forum/showthread.php?t=821 sau se poate accesa si de pe pagina principala www.moonera.net.

Am modificat putin si pagina principala, mai exact imaginile ce aveau fading effect, precum si modul de vizualizare al lor.

Edit :
Am vrut sa adaug informatii despre noul proiect dupa cum a sugerat Mithy dar m-am gandit ca mai bine lasam pe mai tarziu cand avem ceva mai mult de prezentat

Ultima editare efectuată de OViNET pe 02 Nov 2009 15:18:42; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
Modelator 3D

Postat la 07 Nov 2009 22:51:23    Subiect: < fara subiect >
OViNET info:

OViNET:

Va invit sa votati imaginea care va place mai mult dintre cele doua :
http://www.moonera.net/forum/showthread.php?t=821