Competiţie:

The Temple
Iniţiator:
nekitu, pe 19 Sep 2007 14:29:56
COMPETIŢIE ÎNCHEIATĂ
Perioada: 19 Sep 2007 14:00:00 - 01 Nov 2007 00:00:00
TEMA:Pentru a intari legatura dintre artisti si programatori, propunem un concurs relativ simplu: Templul, un flyby/walkthrough non-interactiv (poate fi si interactiv daca se doreste) printr-un templu oarecare, atmosfera oculta, faclii, efecte magice, steaguri in vant, etc., un fel de demo tehnologic, insa sa se puna in valoare modelul 3D al templului, munca artistului.
REGULI:- templu/flyby-ul poate sa fie ori doar exterior, ori doar interior, sau ambele, la alegerea voastra
- templul nu trebuie sa fie extrem de complex (daca se doreste asta, cu atat mai bine)
- modelul templului trebuie sa fie facut de artistul care lucreaza cu programatorul, nu un model free de pe net ( cele care vor fi banuite vor fi descalificate; in primul rand e vorba de onoare

)
- nu se admit demo-urile facute cu FPS Creator si alt authoring tool de acest gen, doar cele facute cu motoare 3D free sau personale.
PREMII:Loc I:
- un banner pe GDRO, pentru 2 saptamani
- o versiune completa Galactic Dream: Rage of War
- Nytro Game Engine (1 commercial game) license
Loc II:
- un banner pe GDRO, pentru 1 saptamana
- Nytro Game Engine (non-commercial game) license
Loc III:
- un banner pe GDRO, pentru 1 saptamana
SCOP:Un astfel de demo e foarte potrivit pentru CV/portfolio, plus ca se poate castiga experienta din comunicarea intre artist si programator, iar tehnicile de programare care pot fi incercate in acest demo sunt destule.
Participanţii şi producţiile lor:
| Mesaj |
Info autor |
Postat la 01 Nov 2007 17:37:24 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Raul info:
|
Raul:
nu am testat decat YLYTWT restul or sa astep pana ajung acasa... asa imi pare de rau ca nu am putut participa  (
.NET Programmer TV3D Licensed Programmer
|
Status:
Înregistrat pe: 31 May 2007 14:55:15
Vârsta: 25 ani
Programator
Buasi Games
|
| |
Postat la 01 Nov 2007 17:41:18 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
There's always next year!
|
Status:
Înregistrat pe: 03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer
|
| |
Postat la 01 Nov 2007 20:26:04 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
night_hawk info:
|
night_hawk:
Ok, uitati cum fac  Mai pun pe net o versiune cu texturi mai mici. Ar trebui sa scada loading time-ul considerabil. Celora carora nu le merg templele (both Spooky's and mine) e probabil de la placa grafica. Sunt placi mai vechi care nu suporta texturi mai mari de 2048 x 2048.
|
Status:
Înregistrat pe: 25 Mar 2007 22:01:13
Programator junior
Esotheria
|
| |
Postat la 01 Nov 2007 20:32:37 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
Astept link.... pune-l aici.
|
Status:
Înregistrat pe: 03 May 2007 22:45:14
Game designer
|
| |
Postat la 01 Nov 2007 21:02:08 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Raul info:
|
Raul:
in timp ce stau si astept 50 de minute ca sa dwn un singur exemplu stau si ma intreb cum se face ca Au mai rămas: 6 zile din 7 pentru votare desi aceasta este la 14%  si sunt curios daca in afara de aceste 3 temple deja puse a m-ai terminat cineva... consider ca daca restul nu au pus link inseamna ca deja au fost descalificati nuh???
|
Status:
Programator
Buasi Games
|
| |
Postat la 01 Nov 2007 21:05:57 Subiect: Re:
|
|
|
MithY info:
|
MithY:
Raul a scris: si sunt curios daca in afara de aceste 3 temple deja puse a m-ai terminat cineva... consider ca daca restul nu au pus link inseamna ca deja au fost descalificati nuh??? Nu, poti pune pana la final proiectul faza este ca trebuie sa ne grabim pentru ca sunt unii care nu intra decat o data pe site voteaza si noi vom ramane pe dinafara. Oricum templul nostru, Zorah, va merita atentia voastra. Edit: tu ai putea in timpul asta sa incropesti ceva, asa am facut eu tura trecuta cu Galactic Hunt.. cand l-am pus prima data era aiurea rau dar in cateva zile l-am redresat si am castigat competitia. Bafta raul 
Ultima editare efectuată de MithY pe 01 Nov 2007 21:07:03; 1 editări în total
gamedev for life
|
|
| |
Postat la 01 Nov 2007 21:08:00 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Raul info:
|
Raul:
sincer NU am inteles decat ca templu vostru merita atentia naostra  va rog eu punetil pe un host care sa aiba o viteza buna la dwn  EDIT: acu am inteles. sper ca nu te ai suparat nu am vrut sa atac pe nimeni  bafta va urez si eu la toti
Ultima editare efectuată de Raul pe 01 Nov 2007 21:12:20; 1 editări în total
|
Status:
Programator
Buasi Games
|
| |
Postat la 01 Nov 2007 21:09:54 Subiect: Re:
|
|
|
MithY info:
|
MithY:
Raul a scris: sincer NU am inteles decat ca templu vostru merita atentia naostra  va rog eu punetil pe un host care sa aiba o viteza buna la dwn  Momentan inca se mai lucreaza la el, dar sper sa fie gata in seara asta si sa aducem ceva bun competitiei 
gamedev for life
|
|
| |
Postat la 01 Nov 2007 21:10:43 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
Mie imi merg toate fara probleme mai putin unu care are si physics una din aplicatii, aia cu physics nu merge, in rest merg toate. Raul, de acum inainte participam noi, ca vad ca e unde Mithy, si eu sper, am incredere in echipa ta, au mai dovedit odata ceva mana de lucru  (vorbesc serios)
Ultima editare efectuată de OViNET pe 01 Nov 2007 21:12:49; 1 editări în total
|
|
| |
Postat la 01 Nov 2007 21:11:24 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
night_hawk info:
|
night_hawk:
Done. Versiunea initiala is still online ( Aici), si am facut update la competitie cu versiunea noua. Asta ar trebui sa mearga mult mai bine (inclusiv loading time-ul). Il puteti lua si de aici (cea noua): Clicky
|
Status:
Programator junior
Esotheria
|
| |
Postat la 01 Nov 2007 21:13:13 Subiect: Re:
|
|
|
Raul info:
|
Raul:
OViNET a scris: Mie imi merg toate fara probleme mai putin unu care are si physics una din aplicatii, aia cu physics nu merge, in rest merg toate. Raul, de acum inainte participam noi, ca vad ca e unde Mithy, si eu sper, am incredere in echipa ta, au mai dovedit odata ceva mana de lucru  (vorbesc serios) categoric 
|
Status:
Programator
Buasi Games
|
| |
Postat la 01 Nov 2007 21:14:27 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
night_hawk info:
|
night_hawk:
Aaah, si cel cu physx (al meu) are si versiune fara physx. Aka temple_nophysx.exe 
|
Status:
Programator junior
Esotheria
|
| |
Postat la 01 Nov 2007 21:15:47 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
MithY info:
|
MithY:
Ma bucur ca v-am motivat, in fiecare este un potential numai ca trebuie sa-l aratati lumii daca stateati si faceati pentru voi nu castigati nimic decat exp dar exp nu e de ajuns in aceasta societate.
gamedev for life
|
|
| |
Postat la 01 Nov 2007 22:08:17 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Raul info:
|
Raul:
testate toate care au link pana acuma. ma abtin in a face alte comentarii, dar am sa pregtesc un text mare... 
|
Status:
Programator
Buasi Games
|
| |
Postat la 01 Nov 2007 22:08:46 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
EvilWorks info:
|
EvilWorks:
Nu, poti pune pana la final proiectul faza este ca trebuie sa ne grabim pentru ca sunt unii care nu intra decat o data pe site voteaza si noi vom ramane pe dinafara.
Edit: tu ai putea in timpul asta sa incropesti ceva, asa am facut eu tura trecuta cu Galactic Hunt.. cand l-am pus prima data era aiurea rau dar in cateva zile l-am redresat si am castigat competitia. Bafta raul Deci sa inteleg ca daca mai lucrez la proiect nu se supara nimeni ?
$question = to_be() || !to_be();
|
Status:
Înregistrat pe: 29 Sep 2006 20:22:32
Vârsta: 24 ani
Programator
Evil Works
|
| |