Competiţie:

The Temple
Iniţiator:
nekitu, pe 19 Sep 2007 14:29:56
COMPETIŢIE ÎNCHEIATĂ
Perioada: 19 Sep 2007 14:00:00 - 01 Nov 2007 00:00:00
TEMA:Pentru a intari legatura dintre artisti si programatori, propunem un concurs relativ simplu: Templul, un flyby/walkthrough non-interactiv (poate fi si interactiv daca se doreste) printr-un templu oarecare, atmosfera oculta, faclii, efecte magice, steaguri in vant, etc., un fel de demo tehnologic, insa sa se puna in valoare modelul 3D al templului, munca artistului.
REGULI:- templu/flyby-ul poate sa fie ori doar exterior, ori doar interior, sau ambele, la alegerea voastra
- templul nu trebuie sa fie extrem de complex (daca se doreste asta, cu atat mai bine)
- modelul templului trebuie sa fie facut de artistul care lucreaza cu programatorul, nu un model free de pe net ( cele care vor fi banuite vor fi descalificate; in primul rand e vorba de onoare

)
- nu se admit demo-urile facute cu FPS Creator si alt authoring tool de acest gen, doar cele facute cu motoare 3D free sau personale.
PREMII:Loc I:
- un banner pe GDRO, pentru 2 saptamani
- o versiune completa Galactic Dream: Rage of War
- Nytro Game Engine (1 commercial game) license
Loc II:
- un banner pe GDRO, pentru 1 saptamana
- Nytro Game Engine (non-commercial game) license
Loc III:
- un banner pe GDRO, pentru 1 saptamana
SCOP:Un astfel de demo e foarte potrivit pentru CV/portfolio, plus ca se poate castiga experienta din comunicarea intre artist si programator, iar tehnicile de programare care pot fi incercate in acest demo sunt destule.
Participanţii şi producţiile lor:
| Mesaj |
Info autor |
Postat la 11 Nov 2007 14:34:32 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
SpOOky info:
|
SpOOky:
Toata chestia asta parca e scrisa de Caragiale 
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 20:48:46
Vârsta: 23 ani
Modelator 3D
elohimSoft
|
| |
Postat la 11 Nov 2007 14:38:31 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Bogdxnuuu info:
|
Bogdxnuuu:
Subscriu... SpOOky a scris: Toata chestia asta parca e scrisa de Caragiale Suntem un popor de artisti... duh!...
Ultima editare efectuată de Bogdxnuuu pe 11 Nov 2007 14:39:07; 2 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 11 Jan 2007 08:45:20
Vârsta: 17 ani
Programator
Aninoasa Productions
|
| |
Postat la 11 Nov 2007 14:47:50 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
adrianmoon info:
|
adrianmoon:
nu a zis nimeni ca nu e tare, si mie mi sa parut cel mai lucrat si ca merita sa castige, oricum e cel mai tare dintre catzi au facut! Dar lasa sa te voteze altii
Please close all "svchost.exe" processes :/ 59SecondsMind Entertainment
|
Status:
Înregistrat pe: 08 Nov 2007 02:22:08
Vârsta: 29 ani
Programator
|
| |
Postat la 11 Nov 2007 14:53:36 Subiect: Re:
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
adrianmoon a scris: nu a zis nimeni ca nu e tare, si mie mi sa parut cel mai lucrat si ca merita sa castige, oricum e cel mai tare dintre catzi au facut! Dar lasa sa te voteze altii Demonstreaza ca ei au facut 10 conturi sau ca au platit pe cineva sa le faca si sa voteze. Daca nu poti, te rog (frumos?) sa taci dracu din gura, ca dupa tine te pot acuza si eu de posesie de droguri si ar trebui sa ajungi la puscarie. Ca asa zic eu.
If at first you don't succeed, you fail.
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 21:50:44
Programator
|
| |
Postat la 11 Nov 2007 14:56:24 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
Uite ca mi-a venit o idee, nek. Fa o medie a tuturor voturilor, nu o suma. In felul asta o sa faci orice tentativa de frauda de 10x mai grea si in poate vor tace si cry-babies astia de aici.
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 11 Nov 2007 15:01:07 Subiect: Re:
|
|
|
adrianmoon info:
|
adrianmoon:
Rimio a scris: Uite ca mi-a venit o idee, nek. Fa o medie a tuturor voturilor, nu o suma. In felul asta o sa faci orice tentativa de frauda de 10x mai grea si in poate vor tace si cry-babies astia de aici. De aia ai votat pe toatlumea cu 1 ca sa le scada media, asa ai crezut ca e si pana acuma pe medie
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 11 Nov 2007 15:03:31 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
boboS info:
|
boboS:
Pareri despre temple(fara sa ma intereseze cine si cum au votat):
Topul nu o sa fie niciodata pe gustul tuturor avand in vedere ca gusturile nu se discuta. Intr-adevar templul lui DVE si templul lui EvilWorks din punctul meu de vedere au fost muncite fiind complexe arhitectural. Ca la urma urmei despre asta era vorba, despre templu. Acuma depinde ce votam, cat de mult a muncit echipa avand in vedere ca au folosit un engine free, sau cat de bun a iesit produsul final. Eu am incercat sa fiu foarte obiectiv si sa votez cel care arata mai bine din "exterior". Avand in vedere ca pe player nu-l intereseaza detalii din astea. Daca votam din punctul de vedere al unui programator era altfel topu.
Mai este si chestia cu engineul comercial. E clar ca cei care au bani si cumpara un engine comercial au un avantaj destul de mare fata de cei care folosesc unul free. Deci nu vad cum ar putea competitia sa fie corecta si in cazul in care se voteaza corect.
"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 25 ani
Programator
|
| |
Postat la 11 Nov 2007 15:05:16 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
SpOOky info:
|
SpOOky:
Gata de acum. V-a ajuns. Competitie incheiata, topic closed!
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 20:48:46
Modelator 3D
elohimSoft
|
| |
Postat la 11 Nov 2007 15:06:00 Subiect: Re: Re:
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
adrianmoon a scris: De aia ai votat pe toatlumea cu 1 ca sa le scada media, asa ai crezut ca e si pana acuma pe medie Nu vad in ce fel votul meu are vreo legatura cu discutia. Si atata timp cat am votat dupa aceleasi standarde pe toti, nu am avantajat pe nimeni. Pur si simplu mi-am lasat o rezerva pentru cazul in care venea o lucrare deosebita pe care sa o notez cu o nota mai mare (6-7-8 ) sau exceptionala (9-10). Daca dadeam la toti 10, atunci era nedreptate. PS: Daca mai ai vreo problema cu mine, IM me la y!mid vilvoiuvasi. Hai sa incheiem porcaria asta aici.
Ultima editare efectuată de Rimio pe 11 Nov 2007 15:07:59; 1 editări în total
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 11 Nov 2007 15:07:31 Subiect: Re:
|
|
|
adrianmoon info:
|
adrianmoon:
boboS a scris: Pareri despre temple(fara sa ma intereseze cine si cum au votat): Topul nu o sa fie niciodata pe gustul tuturor avand in vedere ca gusturile nu se discuta. Intr-adevar templul lui DVE si templul lui EvilWorks din punctul meu de vedere au fost muncite fiind complexe arhitectural. Ca la urma urmei despre asta era vorba, despre templu. Acuma depinde ce votam, cat de mult a muncit echipa avand in vedere ca au folosit un engine free, sau cat de bun a iesit produsul final. Eu am incercat sa fiu foarte obiectiv si sa votez cel care arata mai bine din "exterior". Avand in vedere ca pe player nu-l intereseaza detalii din astea. Daca votam din punctul de vedere al unui programator era altfel topu. corect!
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 11 Nov 2007 15:36:32 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
Rimio, such a lame, comentezi ca parca e o discutie intre babe, si tu intrii in rolul babei cea mai frustrata si care le are cu vorbitul vulgar in spatii publice. mno... : http://img223.imageshack.us/img223/2048/gdrolistdg5.jpg feast you eyes
Ultima editare efectuată de OViNET pe 11 Nov 2007 15:37:51; 1 editări în total
|
|
| |
Postat la 11 Nov 2007 15:41:00 Subiect: Re:
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
"De aia ai votat pe toatlumea cu 1 ca sa le scada media, asa ai crezut ca e si pana acuma pe medie Shocked". Nu ovi, lame sunt posturile tale si ale partenerului tau. Vezi exemplul de mai sus. Si am zis, daca ai vreo problema cu mine, IM de acum incolo. Eu oricum ma retrag.
|
Status:
Programator
|
| |
Postat la 11 Nov 2007 15:44:59 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Raul info:
|
Raul:
.NET Programmer TV3D Licensed Programmer
|
Status:
Înregistrat pe: 31 May 2007 14:55:15
Vârsta: 25 ani
Programator
Buasi Games
|
| |
Postat la 11 Nov 2007 16:41:32 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
gata, orice post o sa fie sters dupa acesta, topic, flame and contest ended. felicitari participantilor, si pentru toti pregatiti-va, un nou concurs va incepe sapt. viitoare pana pe 25 dec. de craciun, voting va fi la fel + mega vote final din partea mea daca mi se pare suspect, altfel la multi ani!.
Ultima editare efectuată de nekitu pe 11 Nov 2007 16:43:13; 1 editări în total
SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate
|
|
| |
Postat la 11 Nov 2007 16:53:59 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx: