Competiţie:

The Temple
Iniţiator:
nekitu, pe 19 Sep 2007 14:29:56
COMPETIŢIE ÎNCHEIATĂ
Perioada: 19 Sep 2007 14:00:00 - 01 Nov 2007 00:00:00
TEMA:Pentru a intari legatura dintre artisti si programatori, propunem un concurs relativ simplu: Templul, un flyby/walkthrough non-interactiv (poate fi si interactiv daca se doreste) printr-un templu oarecare, atmosfera oculta, faclii, efecte magice, steaguri in vant, etc., un fel de demo tehnologic, insa sa se puna in valoare modelul 3D al templului, munca artistului.
REGULI:- templu/flyby-ul poate sa fie ori doar exterior, ori doar interior, sau ambele, la alegerea voastra
- templul nu trebuie sa fie extrem de complex (daca se doreste asta, cu atat mai bine)
- modelul templului trebuie sa fie facut de artistul care lucreaza cu programatorul, nu un model free de pe net ( cele care vor fi banuite vor fi descalificate; in primul rand e vorba de onoare

)
- nu se admit demo-urile facute cu FPS Creator si alt authoring tool de acest gen, doar cele facute cu motoare 3D free sau personale.
PREMII:Loc I:
- un banner pe GDRO, pentru 2 saptamani
- o versiune completa Galactic Dream: Rage of War
- Nytro Game Engine (1 commercial game) license
Loc II:
- un banner pe GDRO, pentru 1 saptamana
- Nytro Game Engine (non-commercial game) license
Loc III:
- un banner pe GDRO, pentru 1 saptamana
SCOP:Un astfel de demo e foarte potrivit pentru CV/portfolio, plus ca se poate castiga experienta din comunicarea intre artist si programator, iar tehnicile de programare care pot fi incercate in acest demo sunt destule.
Participanţii şi producţiile lor:
| Mesaj |
Info autor |
Postat la 10 Nov 2007 18:43:58 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Bogdxnuuu info:
|
Bogdxnuuu:
E adevarat ca este o diferenta cam mare intre locul I si restul, insa nu cred ca trebuie sa incepem flame pe tema asta.
Cat despre un viitor juriu... nu stiu. Cel putin eu credeam ca e concursul cat de cat fairplay (nu am nici un interes, deoarece nu particip). Totusi, membrii echipelor participante (in cazul ca se ajunge la un mod de votare mai drastic) nu ar trebui sa voteze (desi asta ar reduce numarul de 'votanti' drastic). In afara de asta, sa se desemneze anumiti useri care sa aiba drept de vot, asa incat nu toti userii nou creati sa poata vota.
Felicitari castigatorului, cat si celorlalte echipe participante.
|
Status:
Înregistrat pe: 11 Jan 2007 08:45:20
Vârsta: 17 ani
Programator
Aninoasa Productions
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 18:55:07 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
sdk info:
|
sdk:
A fost frauda. Felicitari tutoror 
|
Status:
Înregistrat pe: 09 Nov 2007 21:51:39
Vârsta: 21 ani
| |
Postat la 10 Nov 2007 19:00:50 Subiect: Re:
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
sdk a scris: A fost frauda. Felicitari tutoror  Stiam eu.  Deci tu cine esti de fapt?
|
Status:
Înregistrat pe: 03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 19:14:14 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
SpOOky info:
|
SpOOky:
Frauda nefrauda asta e. Faptul ca Mithy a castigat detasat nu indica frauda, cu totii stim ca a fost pe departe al lui mai bun si ca restu l-am facut pe fuga. Na acum e inevitabil ca unele ego-uri sa debiteze si d'astea in fata infrangerii dar asta e. Na pe viitor Nek blocheaza inregistrarile in timpul jurizarii sau alegem democratic un juriu. sdk nu stiu dar de ce dar asa imi aduci aminte de pristanda  ) Oricum bine ai venit in comunitate, fa o introducere in topicul din discutii generale sa te cunoastem mai bine.
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 20:48:46
Vârsta: 23 ani
Modelator 3D
elohimSoft
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 19:14:48 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Moş Crăciun info:
|
Moş Crăciun:
Total OFFTOPIC si ca fapt divers: ce nume au astia care siau facut cont de curand (electrondan, gigi, tva..)  prea tari nickurile
Santa Claus is real!
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2007 09:53:02
Vârsta: 121 ani
Programator
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 19:15:28 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Raul info:
|
Raul:
gata cu discutia. va rog nu mai vb despre trisori. eu am zis ce sa fie de acuma incolo.... personal am votat cu nota f mare templu castigator pt ca mi s-a parut f bun. daca nu ar fi iesit el atunci ar fi fost frauda. am zis numai ca ar fi nevoie de un juriu la urmatorul concurs pentru ca stiu despre ce premiu este vorba si ....
.NET Programmer TV3D Licensed Programmer
|
Status:
Înregistrat pe: 31 May 2007 14:55:15
Vârsta: 25 ani
Programator
Buasi Games
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 19:17:34 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
MithY info:
|
MithY:
Am facut un studiu de caz cum romanii gamedeveri or not sunt toti la fel. Toti cand vad ca pierd sau ca nu au ce-si doresc incep sa-i sape pe cei de sus. Sincer ma asteptam la aceasta atitudine din partea unora (nu vreau sa numesc, dar se vor simti respectivii). Vreau sa va spun ca nu am cumparat voturile sau am facut mai multe conturi avand ip dinamic. Jinx a scris: Ia sa vedem ,cati s-au inregistrat in perioada de votare. Raspuns: 18. Nu vi se pare cam ciudat?  Acum serios oameni buni, nekitu mai poti vedea ce au votat #198 - #215 inclusiv? LE: Subiectul despre chestia asta e incheiat, cel putin momentan. Nu mi se pare deloc ciudat, intr-o competitie poate vota oricine. Precizez ca pe perioada votingului pe site-ul nostru a existat un link vote spre competitie. Eu nu am silit/platit pe nimeni sa voteze, am facut doar reclama la site. Daca persoanelor care l-au vizitat le-a placut templul nu vad care e problema in votare. OViNET a scris: si asta poate fi manipulat, ii dau la unu 25RON, ca nu e mare pretz, si ii zic ca intr-o zii intreaga sa tot faca conturi si sa ma voteze cu 10 si la ceilalti cu 0. Singura solutie e cu Juriu, dar mai tarziu. la urmatoarea competitie lasam inca tot asa, ca vreau sa am cu 5000 mai multe puncte decat cel de pe locul 2 numai ca mi se pare lame sa ma premiez pe mine Ms ca ne-ai spus daca asa se va intampla, e clar ce ai facut  Crezi ca juriul bine organizat va salva situatia ? Fals in romania si aceasta poate fi cumparat. Sa stiti ca nu am dat note de 0 la nimeni, am notat exact cat au facut si unii chiar au meritat 10 la anumite aspecte. Totusi sugerez alt lucru de facut : sa se stie exact membrii echipelor participante si acestia sa nu poata vota cu proiectele lor. boboS a scris: Apropo de ce e diferenta asa de mare intre primu si restu. De la ultimu in sus e diferenta de 5-20 puncte iar la locu 1 e diferenta de 100? Nu stiu de ce am impresia ca noi, DVE, suntem vizati in acest aspect. Acum isi arata toti partea intunecata ca nu a iesit cine voiau ei sa iasa. De comentat pot toti chiar nu credeam ca se va ajunge la (asa ceva - in loc de un mod normal de desfasurare a unei competitii, unii au inceput sa ne sape mai mult sau mai putin ). Rimio a scris: Cat de lame poate sa devieze discutia. Acu daca a iesit un castigator vreti sa-i bagati bete in roate ca de, sunteti mai buni ca el. Si daca a trisat, nu conteaza, nu v-ati sesizat la timp de posibilitatea asta deci nici nu ar trebui sa mai comentati. Ce vrei, tipic pentru romani gamedeveri. Si eu cred ca as fi facut la fel daca as fi iesit mai jos as fi inceput sa-i sap pe aia de mai sus ca sa le gasesc ac in carul cu fan. Sau poate m-as fi resemnat, i-as fi felicitat pe castigatori si m-as fi pregatit pentru a fi mai bun la urmatoarea competitie.
gamedev for life
|
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 19:23:14 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
MithY info:
|
MithY:
Inca o parte : Jinx a scris: Ia sa vedem ,cati s-au inregistrat in perioada de votare. Raspuns: 18. Nu vi se pare cam ciudat?  Acum serios oameni buni, nekitu mai poti vedea ce au votat #198 - #215 inclusiv? LE: Subiectul despre chestia asta e incheiat, cel putin momentan. boboS a scris: Apropo de ce e diferenta asa de mare intre primu si restu. De la ultimu in sus e diferenta de 5-20 puncte iar la locu 1 e diferenta de 100? Ia sa vedem, JINX stii sa calculezi 215 - 198 = 17. Crezi ca 17 voturi ar fi influentat diferenta asta colosala intre locul 1 si 2, diferenta mentionata si de bobos. Maybe look again and think. Don't post until you see it.
gamedev for life
|
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 19:26:31 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
Hai sa facem ceva mai simplu... pentru ca am zis inclusiv: #198 #199 #200 #201 #202 #203 #204 #205 #206 #207 #208 #209 #210 #211 #212 #213 #214 #215 deci 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18!!! Si pentru a doua chestie, sa zicem ca iti dau tie 10 puncte iar celorlalti 0. Deja ai 10 puncte in plus. Hai sa facem acum calculul la 18 persoane (nu 17  ) - 180 de puncte.
Ultima editare efectuată de Jinx pe 10 Nov 2007 19:31:20; 2 editări în total
|
Status:
Game designer
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 19:44:01 Subiect: Re:
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
Jinx a scris: Hai sa facem ceva mai simplu... pentru ca am zis inclusiv: #198 #199 #200 #201 #202 #203 #204 #205 #206 #207 #208 #209 #210 #211 #212 #213 #214 #215 deci 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18!!! Si pentru a doua chestie, sa zicem ca iti dau tie 10 puncte iar celorlalti 0. Deja ai 10 puncte in plus. Hai sa facem acum calculul la 18 persoane (nu 17  ) - 180 de puncte. Ho, jinxee, ho. Pe langa faptul ca tu analizezi worst case scenario, nici macar nu ai participat cu vreun proiect. Nu vad ce te agiti atat. Daca vrei dreptate, du-te si fa-o in Italia, ca acolo e nevoie (off: ghiciti cine a fost pus sa rezolve problema asta ... Vadim !  ). Aici cica suntem o comunitate cu un oarecare bun simt. Daca chiar te deranjeaza, fa altceva: vorbeste cu nek sa schimbe sistemul de notare de la urmatoarea competitie incolo. Dar te rog, taci din gura cu acuzatiile, pentru ca nu ai nici informatiile si nici autoritatea necesare ca sa dovedesti ceva.
If at first you don't succeed, you fail.
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Programator
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 19:44:59 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Dragos info:
[banned]
|
Dragos:
Lasand deoparte suspiciunile de frauda speculate in ultimul timp, priviti obiectiv si matur problema, daca aveti pretentii de profesinisti. Daca nu, certati-va ca niste copii.
Chiar nu centeaza cine a castigat, conteaza experienta acumulata, participarea in sine, si asa cum a spus Vlad Manea, cvateva pagini mai in spate, conteaza ca ati dus pana la capat proiectul. Credeti ca viitorilor angajatori o sa le pese ca ati luat locul 1 sau 5? Lor o sa le pese ca aveti experienta in domeniu si aveti un portofolui.
Lasati balta copilariile, fiti profesionisti!
Ultima editare efectuată de Dragos pe 10 Nov 2007 19:46:10; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 01 Nov 2007 15:11:56
Vârsta: 21 ani
Programator
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 19:48:14 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
virlan2004 info:
|
virlan2004:
gata fratilor .. totusi e topicu pt o competitie .. incheiata .. .gata ce atata batut la cap .. cui nui comvine ghinion .. dak o trisat cine o trisat bv lui ... nu vad cei atata tam tam ... oricum o sa fie competitii mia multe ... numi spuneti ca va e teama deacuma ca o sa triseze lumea si o sa pierdeti premiile de la sponsori Nekitu ... vezi imbunatateste ceva .. sunt de acord cu opritu inregistrarilor in timpul votingului .. eventula userii noi care vin odata cu publicitatea pot veni dinainte de a incepe votarea din moment ce advertisingu incepe dinainte de voturi  Sper ca no sa mia fie probleme sa va certati toti intre voi atat Adios
|
Status:
Înregistrat pe: 19 Aug 2007 10:14:42
Vârsta: ? ani
| |
Postat la 10 Nov 2007 19:49:51 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
Nici nu ma intereseaza cine a castigat, ma deranjeaza gestul de a trisa. Ia zi Dragos, ca tu esti primul dintre cei veniti de curand. Cum ai ajuns pe forum?
|
Status:
Game designer
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 19:55:01 Subiect: Re:
|
|
|
MithY info:
|
MithY:
Jinx a scris: Nici nu ma intereseaza cine a castigat, ma deranjeaza gestul de a trisa. Ia zi Dragos, ca tu esti primul dintre cei veniti de curand. Cum ai ajuns pe forum? Defapt Dragos e muult dinaintea ta pe forum. http://gamedev.ro/profile/56 E acelasi doar ca si-a uitat parola presupun.
gamedev for life
|
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 19:56:43 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
mithy, stii ca dintre cate echipe sunt aici tu ai cei mai multi membrii acum hai ca astept cealalta competitie, in care o sa fac ceva mult detasat de celelalte in materie de profesionalsm si work si sa vedeti ca tot nu castig pe 1.
Ultima editare efectuată de OViNET pe 10 Nov 2007 19:57:13; 1 editări în total
|
|
| |