Competiţie:

The Temple
Iniţiator:
nekitu, pe 19 Sep 2007 14:29:56
COMPETIŢIE ÎNCHEIATĂ
Perioada: 19 Sep 2007 14:00:00 - 01 Nov 2007 00:00:00
TEMA:Pentru a intari legatura dintre artisti si programatori, propunem un concurs relativ simplu: Templul, un flyby/walkthrough non-interactiv (poate fi si interactiv daca se doreste) printr-un templu oarecare, atmosfera oculta, faclii, efecte magice, steaguri in vant, etc., un fel de demo tehnologic, insa sa se puna in valoare modelul 3D al templului, munca artistului.
REGULI:- templu/flyby-ul poate sa fie ori doar exterior, ori doar interior, sau ambele, la alegerea voastra
- templul nu trebuie sa fie extrem de complex (daca se doreste asta, cu atat mai bine)
- modelul templului trebuie sa fie facut de artistul care lucreaza cu programatorul, nu un model free de pe net ( cele care vor fi banuite vor fi descalificate; in primul rand e vorba de onoare

)
- nu se admit demo-urile facute cu FPS Creator si alt authoring tool de acest gen, doar cele facute cu motoare 3D free sau personale.
PREMII:Loc I:
- un banner pe GDRO, pentru 2 saptamani
- o versiune completa Galactic Dream: Rage of War
- Nytro Game Engine (1 commercial game) license
Loc II:
- un banner pe GDRO, pentru 1 saptamana
- Nytro Game Engine (non-commercial game) license
Loc III:
- un banner pe GDRO, pentru 1 saptamana
SCOP:Un astfel de demo e foarte potrivit pentru CV/portfolio, plus ca se poate castiga experienta din comunicarea intre artist si programator, iar tehnicile de programare care pot fi incercate in acest demo sunt destule.
Participanţii şi producţiile lor:
| Mesaj |
Info autor |
Postat la 10 Nov 2007 15:00:59 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Thunder info:
|
Thunder:
Felicitari tuturor participantilor la concurs si mai ales lui MythY si echipei lui pentru ca au dovedit inca odata ca sunt cei mai buni,si nu in ultimul rand vreau le multumesc celor care m-au votat, fara ajutorul lor nu as fi reusit sa fiu pe locul II.Sunt foarte bucuros de acest loc tinand cont ca am lucrat singur la proiect si a fost primul meu proiect in limbajul C++ si totodata primul meu proiect in irrlicht. Astept cu nerabdare urmatorul concurs.
2B || !2B this = TheQuestion()
|
Status:
Înregistrat pe: 02 May 2007 20:09:06
Vârsta: 23 ani
Modelator 3D
LightningTeam
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 16:04:14 Subiect: Re:
|
|
|
MithY info:
|
MithY:
Thunder a scris: Felicitari tuturor participantilor la concurs si mai ales lui MythY si echipei lui pentru ca au dovedit inca odata ca sunt cei mai buni,si nu in ultimul rand vreau le multumesc celor care m-au votat, fara ajutorul lor nu as fi reusit sa fiu pe locul II.Sunt foarte bucuros de acest loc tinand cont ca am lucrat singur la proiect si a fost primul meu proiect in limbajul C++ si totodata primul meu proiect in irrlicht. Astept cu nerabdare urmatorul concurs. Multumesc! Felicitari si tie si sper ca pe viitor sa te ajute si coechipierul tau in proiecte. Pentru un prim proiect irrlicht/c++ e foarte bun bafta in continuare.
gamedev for life
|
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 16:04:27 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
Deci cat de curand sper sa se organizeze lucrurile, si sa fie cu Juriu. Inca de data asta lasam pe voturi. Pentru cei ce se asteptau sa fim pe o pozitie mai inalta trebuie sa stie, defapt cred ca stiu deja cat de usor se pot manipula voturile, si de asemeni sa stie ca a noastra echipa (CiGraphics in aceasta competitie) a avut numai 3 persoane care au votat-o deasupra lui celelalte, adica daca tu faci parte din echipa y cu siguranta ca nu ai sa-l votezi pe altul deasupra ta, sau daca x are n prieteni sau m membri in echipa, si toti sunt pe site evident ca vezi o diferenta de 100 de voturi intre echipa lui si a celorlalti. Acum a fost prima data cand particip si eu, de acum stiu cum sta treaba Sper sa faca ceva dificil nekitu si sa se puna accent pe grafica, si in nici un caz ceva cartoonish. Poate facem ca la CGTalk, great challenge, asta ar putea fi un great challenge, sau Year's Competition tinand cont ca nu mai avem cand sa fie inca una in acest an.
|
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 16:08:36 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
SpOOky info:
|
SpOOky:
Da! Stiam eu ca e o conspiratie!
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 20:48:46
Modelator 3D
elohimSoft
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 16:28:28 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Raul info:
|
Raul:
ceea ce am vrut eu sa zic este ca este usor sa imi fac 100 de conturi si sa votez cu nota 10 proiectul meu (am IP dinamic si nu sunt singurul  ) oricum acuma asteptam 1 DECEMBRIE... cred ca trebuie sa pregatesc deja efecte de ninsoare  si sa caut skybox uri cu zapada
.NET Programmer TV3D Licensed Programmer
|
Status:
Înregistrat pe: 31 May 2007 14:55:15
Vârsta: 25 ani
Programator
Buasi Games
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 16:34:31 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
Si neaparat sa aflam o metoda sa punem sonor de fond  , adica coloana sonora e cam freaky sistemul de votare, si daca dai 3 ala iese in avantaj, m-am prins de faza  , atunci dai 0 la toti si numai la tine 10 and btw, ar fi mai fain sa se termine in 31 Decembrie
Ultima editare efectuată de OViNET pe 10 Nov 2007 16:36:59; 2 editări în total
|
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 16:39:12 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
virlan2004 info:
|
virlan2004:
Intr-adevar se poate face asa ceva , nu zice nimeni ca nu ... insa , totusi de asta unii si-au facut site-uri si diferite metode publicitare  pentru a atrage lumea sa voteze cu ei . Indirect pentru castig trebuie si advertising , traim intr-o lume in care acesta influenteaza foarte mult deciziile unora  Bafta tuturor la urmatoarele competitii 
|
Status:
Înregistrat pe: 19 Aug 2007 10:14:42
Vârsta: ? ani
| |
Postat la 10 Nov 2007 16:55:56 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
c0mas info:
|
c0mas:
Felicitari tuturor castigatorilor, este un lucru foarte mare ca ati dus un proiect la sfarsit. Pe de alta parte se vede de la o posta ca nu s-a folosit timpul de lucru la maxim  da, se poate mult mai mult, si trebuie crescuta calitatea daca vreti ca GD.RO sa ajunga la nivel competitiv. Cat despre viitoarele competitii  eu cred ca ar trebui sa o luati treptat ... nu va aruncati direct la un nivel de joc ... faceti voi templul sa arata macar ca un joc comercial de acum 2 ani  si atunci da, e gata si de gameplay.
Do what you love, money will follow!
|
Status:
Înregistrat pe: 19 Apr 2007 13:41:50
Vârsta: 35 ani
Programator
Dream Builder Studios
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 17:32:51 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Moş Crăciun info:
|
Moş Crăciun:
OViNET a scris: e cam freaky sistemul de votare, si daca dai 3 ala iese in avantaj, m-am prins de faza  , atunci dai 0 la toti si numai la tine 10  Pana acuma sa bazat pe bun-simt si pe feirplei si sper ca o sa fie la fel si in continuare...(nu cred ca e vreun specimen care ar fi asa de josnic incat sa triseze  ) BTW nu ridicati stacheta prea sus...aducetiva aminte ca nu suntem id software sau valve Parca vad ca urmatoarea competitie iti cere sa faci Crysis 2
Ultima editare efectuată de Moş Crăciun pe 10 Nov 2007 17:34:09; 3 editări în total
Santa Claus is real!
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2007 09:53:02
Vârsta: 121 ani
Programator
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 17:51:18 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
Ia sa vedem ,cati s-au inregistrat in perioada de votare. Raspuns: 18. Nu vi se pare cam ciudat?  Acum serios oameni buni, nekitu mai poti vedea ce au votat #198 - #215 inclusiv? LE: Subiectul despre chestia asta e incheiat, cel putin momentan.
Ultima editare efectuată de Jinx pe 10 Nov 2007 17:56:58; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 17:58:04 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
boboS info:
|
boboS:
Apropo de ce e diferenta asa de mare intre primu si restu. De la ultimu in sus e diferenta de 5-20 puncte iar la locu 1 e diferenta de 100?
"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 25 ani
Programator
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 18:04:00 Subiect: Re:
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
boboS a scris: Apropo de ce e diferenta asa de mare intre primu si restu. De la ultimu in sus e diferenta de 5-20 puncte iar la locu 1 e diferenta de 100? Asta nu e neaparat dovada ca ei sunt trisorii (asta daca e vreun trisor), numai de la mine au luat destule puncte in plus fata de alte echipe (nu fata de toate, dar fata de majoritatea). Daca recunoaste ala care a votat de pe mai multe conturi, e iertat oficial. Dar daca e prins si nu a recunoscut... ne suparam!
|
Status:
Game designer
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 18:11:54 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
si asta poate fi manipulat, ii dau la unu 25RON, ca nu e mare pretz, si ii zic ca intr-o zii intreaga sa tot faca conturi si sa ma voteze cu 10 si la ceilalti cu 0. Singura solutie e cu Juriu, dar mai tarziu. la urmatoarea competitie lasam inca tot asa, ca vreau sa am cu 5000 mai multe puncte decat cel de pe locul 2 numai ca mi se pare lame sa ma premiez pe mine
Ultima editare efectuată de OViNET pe 10 Nov 2007 18:13:05; 1 editări în total
|
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 18:22:29 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Rimio info:
|
Rimio:
Cat de lame poate sa devieze discutia. Acu daca a iesit un castigator vreti sa-i bagati bete in roate ca de, sunteti mai buni ca el.
Si daca a trisat, nu conteaza, nu v-ati sesizat la timp de posibilitatea asta deci nici nu ar trebui sa mai comentati.
If at first you don't succeed, you fail.
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 21:50:44
Programator
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 18:24:31 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
Ce-a fost a fost. De data viitoare sa fie un juriu de incredere (adica nekitu si... nekitu).
|
Status:
Game designer
|
| |