Competiţie:

The Temple
Iniţiator:
nekitu, pe 19 Sep 2007 14:29:56
COMPETIŢIE ÎNCHEIATĂ
Perioada: 19 Sep 2007 14:00:00 - 01 Nov 2007 00:00:00
TEMA:Pentru a intari legatura dintre artisti si programatori, propunem un concurs relativ simplu: Templul, un flyby/walkthrough non-interactiv (poate fi si interactiv daca se doreste) printr-un templu oarecare, atmosfera oculta, faclii, efecte magice, steaguri in vant, etc., un fel de demo tehnologic, insa sa se puna in valoare modelul 3D al templului, munca artistului.
REGULI:- templu/flyby-ul poate sa fie ori doar exterior, ori doar interior, sau ambele, la alegerea voastra
- templul nu trebuie sa fie extrem de complex (daca se doreste asta, cu atat mai bine)
- modelul templului trebuie sa fie facut de artistul care lucreaza cu programatorul, nu un model free de pe net ( cele care vor fi banuite vor fi descalificate; in primul rand e vorba de onoare

)
- nu se admit demo-urile facute cu FPS Creator si alt authoring tool de acest gen, doar cele facute cu motoare 3D free sau personale.
PREMII:Loc I:
- un banner pe GDRO, pentru 2 saptamani
- o versiune completa Galactic Dream: Rage of War
- Nytro Game Engine (1 commercial game) license
Loc II:
- un banner pe GDRO, pentru 1 saptamana
- Nytro Game Engine (non-commercial game) license
Loc III:
- un banner pe GDRO, pentru 1 saptamana
SCOP:Un astfel de demo e foarte potrivit pentru CV/portfolio, plus ca se poate castiga experienta din comunicarea intre artist si programator, iar tehnicile de programare care pot fi incercate in acest demo sunt destule.
Participanţii şi producţiile lor:
| Mesaj |
Info autor |
Postat la 08 Nov 2007 00:01:47 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
SpOOky info:
|
SpOOky:
Bah de ce nu ma pot sui pe templu? Am asteptat asta 2 zile si acum nu se intampla  ...
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 20:48:46
Vârsta: 23 ani
Modelator 3D
elohimSoft
|
| |
Postat la 08 Nov 2007 00:23:06 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
vlad.manea info:
|
vlad.manea:
Eu nu pot sa vad templul. Eroare: LoadLibrary( TVb3D65.dll ) failed - the specified module could not be found. Nu cred ca ma priveste modul de rezolvare, atat timp cat am acel run me first care ar trebui sa faca treaba in locul meu  am sa notez poza insa si nu am sa fiu rau
|
|
| |
Postat la 08 Nov 2007 01:13:28 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
Si mie imi da eroare asta. Rezolvati repede ca eu dau note mici pe poze. 
|
Status:
Înregistrat pe: 03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer
|
| |
Postat la 08 Nov 2007 01:15:40 Subiect: Re:
|
|
|
c0mas info:
|
c0mas:
vlad.manea a scris: Eu nu pot sa vad templul. Eroare: LoadLibrary( TVb3D65.dll ) failed - the specified module could not be found. Nu cred ca ma priveste modul de rezolvare, atat timp cat am acel run me first care ar trebui sa faca treaba in locul meu  am sa notez poza insa si nu am sa fiu rau Same here
Do what you love, money will follow!
|
Status:
Înregistrat pe: 19 Apr 2007 13:41:50
Vârsta: 35 ani
Programator
Dream Builder Studios
|
| |
Postat la 08 Nov 2007 02:47:06 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
Pai cititi din '_ReadMe'. Apropo, am facut prima modificare, se vede la User Interface. Deci ca sa nu mai primiti eroarea cu "TVb3D65.dll" trebuie sa rulati odata "RunFirst.bat". Descarcatil pe asta de acum totusi  . Pls nu da-ti vot pe poza, pana maine cand punem una mai buna  , aia din menu.
Ultima editare efectuată de OViNET pe 08 Nov 2007 02:47:37; 1 editări în total
|
|
| |
Postat la 08 Nov 2007 03:21:19 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
adrianmoon info:
|
adrianmoon:
Doresc sa ma exprim in legatura cu competitzia, si sper sa nu saritzi pe mine din cauza ca sunt nou  . deci elohim:a iesit bine treaba im place sunetul, cerul si e atmosfera de templu. miar fi placut si mai mult daca era mai masiv. mam mirat ca atzi folosit o singura textura pt tot. Evil Works: templul e mare spre deosebire de cel de la elohim, are si lumini dinamice textururi aplicate in tile ceea ce face sa se vada textura cu mai milte detalii. merita sa castigatzi parerea mea. cigraphics: dimensiunea templului e uriase mai ales tzinand cont de viteza mare cu care mi se pare ca se deplaseaza camera, insa trebuia facut sa se poata urca deasupra pe el. im place apa si faptul ca pare mai viu din cauza sunetelor de mers pe iarba si prin apa lighting: un templu mai modern si real. Esotheria: super ca atzi pus foc, si fog, mai beton de nu era sf dve: cel mai mult lucrat pe partea de arhitectura, bafta. daca era camera putzin mai sus sa nu faca skeme pe scari si prin unele locuri. parerea mea ca e cel mai detaliat templu interior /exterior based. la general ramane o concluzie: daca ar fi intr un joc templele astea ar fi putzin depasite, cu exceptzia tolerata templului cigraphics care se vede in poza renderita mai mult decat grafica de joc bafta la totzi, si sper sa castige cel care is doreste cel mai mult!!!!!
Please close all "svchost.exe" processes :/ 59SecondsMind Entertainment
|
Status:
Înregistrat pe: 08 Nov 2007 02:22:08
Vârsta: 29 ani
Programator
|
| |
Postat la 08 Nov 2007 03:50:39 Subiect: Re:
|
|
|
c0mas info:
|
c0mas:
OViNET a scris: Pai cititi din '_ReadMe'. Deci ca sa nu mai primiti eroarea cu "TVb3D65.dll" trebuie sa rulati odata "RunFirst.bat". Pai eroarea o da cand rulezi "RunFirst.bat"  ... oricum, o sa vedem si cu asta nou ... cine stie poate asta merge ...
Ultima editare efectuată de c0mas pe 08 Nov 2007 03:51:40; 3 editări în total
|
Status:
Programator
Dream Builder Studios
|
| |
Postat la 08 Nov 2007 04:10:59 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
adrianmoon info:
|
adrianmoon:
ba oameni, sa mor io deam mai vazut de astea, comas inainte scriai nustiu ce urat de pagina de download a baietzilor ------------
nu stii ca trebuie dezarhivat si apoi sa dai pe RunFirst.bat ?
descarcal ultimul, e mult mai cool si dezarhiveazal. RunFirst.bat foloseste 2 dll uri care le fixeaza in calc la tine, daca dll u e in arhiva de unde drequ sal fixeze......
Please close all "svchost.exe" processes :/ 59SecondsMind Entertainment
|
Status:
Înregistrat pe: 08 Nov 2007 02:22:08
Vârsta: 29 ani
Programator
|
| |
Postat la 08 Nov 2007 07:02:21 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Overburn info:
|
Overburn:
cam singurul demo in care am vazut apa ceva mai realista si grafica putin mai lucrata per total a fost templul ovinet. si la visuals am dat 10.(in comparatie cu restul) dar... de ce ai pus "gardul" ala in jurul plansei.. strica feelingul. si voiam si io sa ma urc pe templu *sniff* *snifF*
si apropo unde'i sunetul?
|
Status:
Înregistrat pe: 06 Mar 2007 07:36:21
Vârsta: 21 ani
|
| |
Postat la 08 Nov 2007 08:14:02 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Raul info:
|
Raul:
din cauza unor probleme de licenta a trebuit sa folosesc o librarie mai veche pentru sunet care dadea niste conflicte cu fisierele mp3 de aceea am folosit numai wav -uri. Ar trebuie sa se auda pasii cand mergi prin apa si pe iarba 
.NET Programmer TV3D Licensed Programmer
|
Status:
Înregistrat pe: 31 May 2007 14:55:15
Vârsta: 25 ani
Programator
Buasi Games
|
| |
Postat la 08 Nov 2007 08:47:44 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Bogdxnuuu info:
|
Bogdxnuuu:
CIGraphics: imi place cum arata, insa nu am reusit sa gasesc templul, pentru ca miscarea din mouse mi-e limitata pe axa y(de sus in jos). E o problema a jocului sau e de la mine?
|
Status:
Înregistrat pe: 11 Jan 2007 08:45:20
Vârsta: 17 ani
Programator
Aninoasa Productions
|
| |
Postat la 08 Nov 2007 09:02:12 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Raul info:
|
Raul:
e de la tine... desi nu inteleg unde ar putea fi problema 
Ultima editare efectuată de Raul pe 08 Nov 2007 09:52:50; 1 editări în total
|
Status:
Programator
Buasi Games
|
| |
Postat la 08 Nov 2007 10:25:06 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
boboS info:
|
boboS:
Da camera aia nu e controlata de timp ? Ca zboara ca nebuna.. Un mare minus pentru ca nu pot sa urc pe templu (adica proiectul trebea sa fie legatura intre artisti si programatori nu numai pt randare).
In schimb apa e WOW. Daca puteai sa te urci pe templu dadeam o nota mare.
"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 15:53:21
Programator
|
| |
Postat la 08 Nov 2007 10:33:54 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Raul info:
|
Raul:
nu inteleg ce vrei sa zici cu camera... la noi merge bine  am testat pe sisteme diferite si in general nu am avut probleme prea mari.. dar se pare ca in gamedev apar probleme tot timpul  da.. pe templu nu te poti urca pentru ca eu sunt inca incepator la sistemul de coliziune  asta e... mai am multe de invatat 
|
Status:
Programator
Buasi Games
|
| |
Postat la 08 Nov 2007 10:41:17 Subiect: Re:
|
|
|
c0mas info:
|
c0mas:
adrianmoon a scris: ba oameni, sa mor io deam mai vazut de astea, comas inainte scriai nustiu ce urat de pagina de download a baietzilor ------------ nu stii ca trebuie dezarhivat si apoi sa dai pe RunFirst.bat ? descarcal ultimul, e mult mai cool si dezarhiveazal. RunFirst.bat foloseste 2 dll uri care le fixeaza in calc la tine, daca dll u e in arhiva de unde drequ sal fixeze...... Da, scriam, pentru ca era un link catre o pagina care avea alt link ... de ce nu se putea elimina intermediarul ? Si da, stiu ca trebuie dezarhivat, ca nu sunt redneck, dar da eroare cand rulez runfirst, sau nu am mai scris asta ? SI ca sa nu mar baiat rau, m-am uitat pe acolo, unul din dll-uri se inregistreaza, celalalt nu, zice ca nu gaseste nu stiu ce ... Nu stiu care e problema ta si de ce te ataci asa de tare, dar e bine sa intelegi ca daca sunt mai multi care spun ca nu merge ... poate chiar nu merge.
|
Status:
Programator
Dream Builder Studios
|
| |