Competiţie:

The Temple
Iniţiator:
nekitu, pe 19 Sep 2007 14:29:56
COMPETIŢIE ÎNCHEIATĂ
Perioada: 19 Sep 2007 14:00:00 - 01 Nov 2007 00:00:00
TEMA:Pentru a intari legatura dintre artisti si programatori, propunem un concurs relativ simplu: Templul, un flyby/walkthrough non-interactiv (poate fi si interactiv daca se doreste) printr-un templu oarecare, atmosfera oculta, faclii, efecte magice, steaguri in vant, etc., un fel de demo tehnologic, insa sa se puna in valoare modelul 3D al templului, munca artistului.
REGULI:- templu/flyby-ul poate sa fie ori doar exterior, ori doar interior, sau ambele, la alegerea voastra
- templul nu trebuie sa fie extrem de complex (daca se doreste asta, cu atat mai bine)
- modelul templului trebuie sa fie facut de artistul care lucreaza cu programatorul, nu un model free de pe net ( cele care vor fi banuite vor fi descalificate; in primul rand e vorba de onoare

)
- nu se admit demo-urile facute cu FPS Creator si alt authoring tool de acest gen, doar cele facute cu motoare 3D free sau personale.
PREMII:Loc I:
- un banner pe GDRO, pentru 2 saptamani
- o versiune completa Galactic Dream: Rage of War
- Nytro Game Engine (1 commercial game) license
Loc II:
- un banner pe GDRO, pentru 1 saptamana
- Nytro Game Engine (non-commercial game) license
Loc III:
- un banner pe GDRO, pentru 1 saptamana
SCOP:Un astfel de demo e foarte potrivit pentru CV/portfolio, plus ca se poate castiga experienta din comunicarea intre artist si programator, iar tehnicile de programare care pot fi incercate in acest demo sunt destule.
Participanţii şi producţiile lor:
| Mesaj |
Info autor |
Postat la 10 Nov 2007 20:02:12 Subiect: Re: Re:
|
|
|
Dragos info:
[banned]
|
Dragos:
MithY a scris: Jinx a scris: Nici nu ma intereseaza cine a castigat, ma deranjeaza gestul de a trisa. Ia zi Dragos, ca tu esti primul dintre cei veniti de curand. Cum ai ajuns pe forum? Defapt Dragos e muult dinaintea ta pe forum. http://gamedev.ro/profile/56 E acelasi doar ca si-a uitat parola presupun. Intradevar, imi uitasem parola, dar tot am mai tras cate o privire pe ici pe colo, si daca vrei sa stii is inscris si pe comunitatea ta de Web dev-eri  Edit: Apropo, stergeti careva contul vechi va rog, ocupa memberlistul de-aiurea.
Ultima editare efectuată de Dragos pe 10 Nov 2007 20:07:54; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 01 Nov 2007 15:11:56
Vârsta: 21 ani
Programator
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 20:03:05 Subiect: Re:
|
|
|
boboS info:
|
boboS:
MithY a scris: boboS a scris: Apropo de ce e diferenta asa de mare intre primu si restu. De la ultimu in sus e diferenta de 5-20 puncte iar la locu 1 e diferenta de 100? Nu stiu de ce am impresia ca noi, DVE, suntem vizati in acest aspect. Acum isi arata toti partea intunecata ca nu a iesit cine voiau ei sa iasa. De comentat pot toti chiar nu credeam ca se va ajunge la (asa ceva - in loc de un mod normal de desfasurare a unei competitii, unii au inceput sa ne sape mai mult sau mai putin ). Mai omule am pus o intrebare de ce e diferenta asa de mare, si am observat ca mai multi si-au pus intrebarea. Nu te-am acuzat de nimic direct. Faza cu "Unii au inceput sa ne sape mai mult sau mai putin" e penibila. Tot respectul meu pentru voi si ce proiecte ati facut si ce veti face dar sa stii ca daca am pus intrebarea aia eu nu "te sap"
"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 25 ani
Programator
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 20:07:44 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
MithY info:
|
MithY:
Eu cred ca nu trebuie sa facem un flame-wars inutil din acest topic. Ce a fost a fost, celor care nu le convine situatia asta e.
Ma retrag din aceasta discutie si sper sa faceti si voi la fel. (Daca exista probleme puteti sa vb cu mine pe messenger asa ca nu are sens sa facem flame)
gamedev for life
|
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 20:07:52 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Moş Crăciun info:
|
Moş Crăciun:
OViNET a scris: mithy, stii ca dintre cate echipe sunt aici tu ai cei mai multi membrii O sa fie ca Microsoft...o sa aiba mai mult de juma de piata -- si ce? calitatea conteaza nu cantitatea! OViNET a scris: acum hai ca astept cealalta competitie, in care o sa fac ceva mult detasat de celelalte in materie de profesionalsm si work si sa vedeti ca tot nu castig pe 1. Termina cu prejudecatile astea. NU A A FOST ARANJAT NIMIC si nici nu o sa fie! acuma serios, dece ai fi vrut sa castigi? pentru: * un banner pe GDRO, pentru 2 saptamani * o versiune completa Galactic Dream: Rage of War * Nytro Game Engine (1 commercial game) license ????
Ultima editare efectuată de Moş Crăciun pe 10 Nov 2007 20:08:08; 1 editări în total
Santa Claus is real!
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2007 09:53:02
Vârsta: 121 ani
Programator
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 20:09:21 Subiect: Re:
|
|
|
Dragos info:
[banned]
|
Dragos:
a scris: OViNET a scris: mithy, stii ca dintre cate echipe sunt aici tu ai cei mai multi membrii O sa fie ca Microsoft...o sa aiba mai mult de juma de piata -- si ce? calitatea conteaza nu cantitatea! OViNET a scris: acum hai ca astept cealalta competitie, in care o sa fac ceva mult detasat de celelalte in materie de profesionalsm si work si sa vedeti ca tot nu castig pe 1. Termina cu prejudecatile astea. NU A A FOST ARANJAT NIMIC si nici nu o sa fie! acuma serios, dece ai fi vrut sa castigi? pentru: * un banner pe GDRO, pentru 2 saptamani * o versiune completa Galactic Dream: Rage of War * Nytro Game Engine (1 commercial game) license ???? Exact, nu premiul in sine conteaza, ci experienta 
|
Status:
Înregistrat pe: 01 Nov 2007 15:11:56
Vârsta: 21 ani
Programator
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 20:16:21 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
eu mi-as fi dorit un nytro engine  , dar mai sunt zile...
|
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 20:16:25 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Thunder info:
|
Thunder:
Daca va certati acuma cand nu sunt premii chiar asa de valoroase ,atunci cand o sa fie ceva mai valoros (mai ales bani)........ Primul concurs nu a avut nici un premiu si nimeni nu a mai zis nimic dupa terminarea lui, s-a incheiat frumos .
2B || !2B this = TheQuestion()
|
Status:
Înregistrat pe: 02 May 2007 20:09:06
Vârsta: 23 ani
Modelator 3D
LightningTeam
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 20:19:40 Subiect: Re:
|
|
|
boboS info:
|
boboS:
OViNET a scris: eu mi-as fi dorit un nytro engine  , dar mai sunt zile... Daca devii beta tester si esti de nationalitate romana parca, poti sa ai licenta pentru un proiect comercial.
"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 25 ani
Programator
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 22:38:40 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
ca sa nu incepeti ca pe Level, o sa pun lista celor care au votat, ca e in db, si vedeti ce si cum a votat fiecare  , soon.
SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate
|
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 22:41:46 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
OViNET info:
|
OViNET:
super, si chiar doresc sa vad asta, macar sa se vada ce fair am fost, nu mi-am dat 10
|
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 22:57:02 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
oricum ideea e ca asa cum e topul acum, e ok, asa si trebuiau sa iasa, next time voi avea si eu un mega-vote, daca nu imi convine ceva si mi se pare aiurea cum a iesit, dar acum e ok.
SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate
|
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 23:01:34 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
evoX info:
|
evoX:
ok .. sa vedem  ZA LIST .. park ar fi lista impuscatilor de la Revolutie  )
|
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 23:26:25 Subiect: Re:
|
|
|
Moş Crăciun info:
|
Moş Crăciun:
evoX a scris: ok .. sa vedem  ZA LIST .. park ar fi lista impuscatilor de la Revolutie  ) Persoanele care au colaborat cu secu'
Santa Claus is real!
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2007 09:53:02
Vârsta: 121 ani
Programator
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 23:30:24 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
SpOOky info:
|
SpOOky:
At ^ mi-ai luat vb din gura  Acum fratilor serios dintre toate templele astea care merita sa castige? Care e opinia voastra?
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 20:48:46
Vârsta: 23 ani
Modelator 3D
elohimSoft
|
| |
Postat la 10 Nov 2007 23:31:52 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
evoX info:
|
evoX:
io vreau sa vad ce ar trebui sa rezolve lista ca asta  ) doar ipuri nus .. deci dak sio facut 2000 conturi .. nu rezolv nimic ... ca nu stiu ... vad doar cine o dat cui .. ce note ... :-??
|
|
| |