Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Comunitate » Ştiri » Intel va cumpara Havok!

Ştire:
Intel va cumpara Havok!
Scrisã de nekitu pe 18 Sep 2007 16:08:37

Intel va cumpara motorul de fizica (si firma) Havok!
Havok este motorul de fizica care a adus la viata actiunea din Half Life 2 si inca alte 100 de jocuri.
La prima vedere s-ar parea ca AGEIA e amenintata, insa Intel probabil a incercat sa elimine o amenintare la adresa solutiilor multi-core pentru fizica de la Intel, asa ca probabil AGEIA va deveni si mai puternica, ce va fi vom vedea.

Mai multe aici

Editat ultima oară de nekitu pe 18 Sep 2007 16:08:51

Comentarii pentru aceastã ştire:

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 01 Oct 2007 22:51:19    Subiect: Re:
Dark info:

Dark:

Overburn a scris:

ok... intel cumpara havok...
probabil dupa fuziunea amd-ati ... intel o sa cumpere si nvidia...

Mai repede ar putea sa cumpere AMD (daca nu le-ar sari guvernul in cap). Nvidia valoreaza 20 de miliarde de coco, comparativ cu 7 cit face AMD. ATI a fost "peanuts". Intel e vreo 100 de miliarde.

Overburn a scris:

ati o sa cumpere ageia ...

ATI nu mai sint in masura sa cumpere nimic, ii cheama AMD acum. Smile Oricum, Ageia d-aia s-au si infiintat, sa-i cumpere cineva si pe ei, da' mi se pare improbabil sa li se implineasca visul in momentul de fata.

Overburn a scris:

ps. de'asta nu'mi plac macurile... they are all in one... mai greu de upgradat ca laptopurile

Astea noi sint PC-uri, pui in ele orice merge pe PCI express (n-au PCI clasic din pacate). Pentru unele chestii (cum ar fi GeForce 8 ) n-ai drivere, da' nu te pune nimeni sa rulezi OSX, exista XP64... Smile

PS: ziceam de Mac Pro, nu de iMac.

Ultima editare efectuată de Dark pe 01 Oct 2007 22:54:07; 4 editări în total

"Am crezut ca esti ceva mai avansat" - Nekitu, 2008 A.D.
Autobaza

Status:
Înregistrat pe:
12 May 2007 20:12:30
Vârsta: ? ani

Postat la 01 Oct 2007 23:06:04    Subiect: Re:
pin46 info:   [banned]

pin46:

Overburn a scris:

erm... back to the subject...
dar.. daca mi se arde procesorul... o sa trebuiasca sa cumpar un procesor nou all in one... ar fi mai ieftin daca ar fi pe componente separate... vorba aia - fiecare cu ce'l doare..

Nu o sa fie o problema daca procesoarele o sa fie super ieftine. In plus mi se pare ca s-a dus vremea cand procesoarele 'se ardeau'.

Status:
Înregistrat pe:
06 Aug 2007 23:02:05
Vârsta: ? ani
PR & Marketing

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Server time: 17:09:17 10.02.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2011 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved