Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Pagina 3 din 3 [ 1 | 2 | 3 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 18 Oct 2007 10:39:43    Subiect: Rating
Super_Cezar info:

Super_Cezar:

Salut Krazilec, am citit informatiile din prima pagina si am sa-mi dau cu parerea, sper ca nu te superi.
Daca ar fi sa-ti notez "povestea" pe o scara de la 1 la 10 (In care 1 este "story"-ul din Daikatana iar 10 i-as da settingului din Thief - The Dark project) cred ca ti-as arata cartonasul cu nota 3.
Sa elaborez putin: problemele majore sunt inconsecventa firului narativ, "plot holes", lipsa elementelor dramatice ce se datoreaza naratiunii defectuoase si personajelor ridicole.
Lasand toate criticile astea negative la o parte, sunt placut surprins ca la varsta ta ai suficienta coerenta sa asezi un context pe hartie. Cu alte cuvinte cred ca ai potential. Am fost implicat in mai multe "proiecte" din astea, unde oamenii se aduna sa incropeasca un joc din pasiune si am citit story scripts groaznice (vezi Osmogoii, pentru cine stie), dar nu barca ta inca nu pluteste.
Sfatul meu este sa iei niste lectii de actorie sa faci analiza dramei, sa citesti ceva clasici, sa te rupi de World of Warcraft (literar vorbind) si sa nu mai scrii lucruri din intertie.
Poti sa te apuci de table top RPG ca Story Teller/Game Master. Asa ai sa inveti foarte mult despre personaje si epic pentru ca o sa primesti feedback constant (direct si indirect) de la oamenii de la masa de joc.
Cheerio si nu te supara pe mine.

Cezar

Ultima editare efectuată de Super_Cezar pe 18 Oct 2007 10:52:38; 2 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
18 Oct 2007 10:02:12
Vârsta: 31 ani
Game designer

Postat la 19 Oct 2007 08:51:50    Subiect: < fara subiect >
krazilec info:

krazilec:

Cezar merci pentru critica ta constructiva. Da ai dreptate in toata privintele, in afara de unul. Am citit clasici (nu destui aparent), si nu mai sunt WoW maniac. Laughing O sa iti urmez sfaturile si sper ca voi reusi sa scriu ceva mai bun.

Status:
Înregistrat pe:
05 Feb 2007 15:07:51
Vârsta: 24 ani
Game designer
Liquid Petrified Studios

Pagina 3 din 3 [ 1 | 2 | 3 ]

Server time: 16:21:17 23.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved