| Mesaj |
Info autor |
Postat la 02 Aug 2007 19:43:24 Subiect: Dawn: Chronicles of Light
|
|
|
Ciprian info:
|
Ciprian:
Acum exista si categoria web games. Recunosc ca am cerut crearea acestei categorii special pentru jocul meu, dar astept propuneri, idei si colaborari pentru dezvoltarea acestui joc Dawn: Chronicles of Light. Voi reveni cu mai multe detalii.
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 01:53:27
Vârsta: 31 ani
Game designer
|
| |
Postat la 09 Aug 2007 19:55:06 Subiect: Nou!
|
|
|
Ciprian info:
|
Ciprian:
Salut din nou! Avem un nou site: Butterfly Studios, aici ne vom concentra fortele pentru realizarea unui sequel al jocului Dawn. Momentan lucram la un framework PHP pe care sa functioneze motorul grafic al jocului. Si, tinand cont ca jocul initial a fost scris de un indonezian in javascript 1.1 sau 1.2 probabil, este destul de greu  . Voi reveni cu update-uri legate de development.
|
Status:
Game designer
|
| |
Postat la 10 Aug 2007 00:13:47 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
Sincer sa fiu nu cred ca jocul poate fi 'tradus' in totalitate in php. Si chiar daca poate, in momentul in care s-ar conecta 5 persoane in acelasi timp pe server, serverul ar ceda... ma rog depinde de procesorul sau 
Ultima editare efectuată de Jinx pe 10 Aug 2007 00:14:35; 1 editări în total
|
Status:
Înregistrat pe: 03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer
|
| |
Postat la 10 Aug 2007 11:23:43 Subiect: Re:
|
|
|
Ciprian info:
|
Ciprian:
a scris: Sincer sa fiu nu cred ca jocul poate fi 'tradus' in totalitate in php. Si chiar daca poate, in momentul in care s-ar conecta 5 persoane in acelasi timp pe server, serverul ar ceda... ma rog depinde de procesorul sau  Jocul va fi rescris in totalitate, cu toate functiile si rutinele vechi. Iar "spatele" jocului va fi MySQL in intregime. Serverul pentru joc va fi dedicat. Deci cred ca vom putea avea pana la 500-1000 utilizatori simultan.
|
Status:
Game designer
|
| |
Postat la 11 Aug 2007 13:02:50 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
Sunt destul de nou in PHP, nu am facut decat o singura aplicatie completa (vezi semnatura), deci nu prea pot sa ajut. Bafta 
Ultima editare efectuată de Jinx pe 11 Aug 2007 13:03:07; 1 editări în total
|
Status:
Game designer
|
| |
Postat la 11 Aug 2007 15:46:42 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
night_hawk info:
|
night_hawk:
Voi fi rau si voi spune ca nu cred ca ti-au cerut ajutorul. Anyway, presupun ca va fi multi, right? Good luck si sper sa ne aratati ceva jucabil in curand 
|
Status:
Înregistrat pe: 25 Mar 2007 22:01:13
Vârsta: 21 ani
Programator junior
Esotheria
|
| |
Postat la 12 Aug 2007 13:09:54 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Scarpelius info:
|
Scarpelius:
Nu vreau sa fiu rau, da aplicatia aia e muci. La mine tzopaia avatarul ala de nu am inteles incotro se indreapta. Parerea mea, este ca javascriptul nu este adecvat pentru astfel de aplicatii. Sau cel putin nu singur.
|
Status:
Înregistrat pe: 01 May 2007 10:43:47
Vârsta: ? ani
Game designer
ygosoft
|
| |
Postat la 12 Aug 2007 17:46:34 Subiect: Re:
|
|
|
Ciprian info:
|
Ciprian:
Scarpelius a scris: Nu vreau sa fiu rau, da aplicatia aia e muci. La mine tzopaia avatarul ala de nu am inteles incotro se indreapta. Parerea mea, este ca javascriptul nu este adecvat pentru astfel de aplicatii. Sau cel putin nu singur. Problema ta era ca nu jucai cu Internet Explorer. Si jocul e vechi, de cand IE-ul era rege. De-asta vreau sa il transform in PHP, sa fie jucabil in orice browser. P.S. La vremea lui, Illumia RPG (jocul original) era foarte jucat. Cand l-am gasit eu era abandonat, iar forumurile erau inchise. Asa ca am luat legatura cu vechiul autor si l-am preluat pentru dezvoltare. O sa mai dureze ceva, pentru ca lucrez singur la el acum, dar voi incerca sa fac ceva frumos cu PHP/MySQL, AJAX si XHTML. Poate si o urma de JavaScript dar probabil 10% din aplicatia totala. @night_hawk As vrea sa il fac multiplayer, si va fi nevoie de mult cod pentru asta, dar timp e destul. Si o sa va tin la curent pe site cu progresul jocului.
Ultima editare efectuată de Ciprian pe 12 Aug 2007 17:48:59; 1 editări în total
|
Status:
Game designer
|
| |
Postat la 12 Aug 2007 19:01:19 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
Scarpelius info:
|
Scarpelius:
True, mozilla here.
|
Status:
Înregistrat pe: 01 May 2007 10:43:47
Vârsta: ? ani
Game designer
ygosoft
|
| |
Postat la 16 Aug 2007 23:56:27 Subiect: Re:
|
|
|
Jinx info:
|
Jinx:
night_hawk a scris: Voi fi rau si voi spune ca nu cred ca ti-au cerut ajutorul. [...] Nu mie personal, dar... Ciprian a scris: [...] astept propuneri, idei si colaborari pentru dezvoltarea acestui joc [...] Vezi de ce nu e bine sa fi rau? 
Ultima editare efectuată de Jinx pe 16 Aug 2007 23:57:59; 2 editări în total
|
Status:
Game designer
|
| |
Postat la 18 Aug 2007 14:43:11 Subiect: Yup, help...
|
|
|
Ciprian info:
|
Ciprian:
Ei bine, am demarat lucrul la Dawn II, se vor schimba multe, dar dezvoltarea jocului va dura mai mult decat estimasem la inceput. Versiunea 2 a jocului va avea 3 faze: Alpha PhaseJocul va functiona pe un model wireframe. Adica, nu va exista grafica, ci doar linkuri text, iar grafica jocului va fi schematica, alb-negru. Asta ar ajuta mult la eventualele schimbari. Apoi voi astepta feedback de la jucatori. PS: Am vazut undeva pe net, dar nu mai stiu unde, un joc de strategie gen Starcraft in faza wireframe, se vedeau doar siluetele navelor, nu era pic de grafica, iar pathfinding-ul era accentuat cu rosu. Beta PhasePartea de programare a fost aprobata si finalizata si urmeaza grafica. Aici va fi mai mult de lucru si vor mi mai multe versiuni si modificari. Final PhaseTotul e finalizat si jocul va fi lansat. Voi incerca sa il fac modular pentru a putea fi actualizat mai usor, si deasemenea adaugate zone noi, monstri noi, iteme noi, etc. E mult pana atunci si timp liber nu prea este, dar va tin la curent. Wish me luck, guys!
|
Status:
Game designer
|
| |
Postat la 18 Aug 2007 16:07:04 Subiect: Re: Yup, help...
|
|
|
boboS info:
|
boboS:
Ciprian a scris: Wish me luck, guys! Good luck.
"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 25 ani
Programator
|
| |
Postat la 18 Aug 2007 17:27:40 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
MithY info:
|
MithY:
Chiar daca e un joc web este la fel de greu de facut decat unul non-web, mai ales ca e realtime nu text-based. Bafta la proiect 
gamedev for life
|
|
| |
Postat la 18 Aug 2007 17:59:09 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
nekitu info:
|
nekitu:
AJAX multiplayer world cu "sprite-uri" in JS/HTML, mi se pare super nice de facut, cool...
Ultima editare efectuată de nekitu pe 18 Aug 2007 17:59:33; 1 editări în total
SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate
|
|
| |