Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Sunet / Muzica » Producţii muzicale » Project OPAL Soundtrack

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 16 Jul 2007 20:41:54    Subiect: Project OPAL Soundtrack
Vladalf info:

Vladalf:

Artist: Mugur office@bursanoastra.ro
Link: Aici

Status:
Înregistrat pe:
29 Sep 2006 19:04:37
Vârsta: ? ani
Aninoasa Productions

Postat la 18 Jul 2007 20:16:09    Subiect: < fara subiect >
Vladalf info:

Vladalf:

Pareri?

Status:
Înregistrat pe:
Aninoasa Productions

Postat la 18 Jul 2007 20:44:45    Subiect: < fara subiect >
jos8cal info:

jos8cal:

Previzibila ca directie, seaca ca si constructie, midi sound overall. Probabil facuta cu sunete default din SoundForge sau FruityLoops.

Previzibila pentru ca e clar de la inceput, ca dupa fade-in, se urmareste aducerea in scena a tuturor instrumentelor pentru climax, dupa care se iasa in fade-out la fel cum s-a intrat.

Seaca pentru:
- nu exista decit un ritm cap-coada care culmea este tinut de 2 instrumente de ritm si anume, soiul ala de maraca si loop-ul de baterie
- nu exista nimic construit pe ritm, in afara de o enumerare previzibila de sunete de voce si sunete ambientale
- soiul ala de maraca este folosit exagerat de mult, asta dupa ce ca acopera cam pe toti cu volumul prost setat.

Midi sound overall, poate pentru ca e facuta din midi-uri. N-am avut rabdare sa vad nici la cit e samplata.

"Sunt la dispozitia dumneavoastra ca sa realizam ceea ce avem de realizat." (Blaxxunromania)

Breviar de personalitati.

Status:
Înregistrat pe:
10 Jun 2007 22:08:36

Postat la 18 Jul 2007 20:46:24    Subiect: < fara subiect >
night_hawk info:

night_hawk:

Inceputul e nice, imi aduce aminte de melodia de start din Hellsing.
Cuprinsul e bun, desi "frecatul" ala din fundal devine stresant.

Status:
Înregistrat pe:
25 Mar 2007 22:01:13
Vârsta: 21 ani
Programator junior
Esotheria

Postat la 19 Jul 2007 19:52:33    Subiect: Re:
Vladalf info:

Vladalf:

jos8cal a scris:

Previzibila ca directie, seaca ca si constructie, midi sound overall. Probabil facuta cu sunete default din SoundForge sau FruityLoops.

Previzibila pentru ca e clar de la inceput, ca dupa fade-in, se urmareste aducerea in scena a tuturor instrumentelor pentru climax, dupa care se iasa in fade-out la fel cum s-a intrat.

Seaca pentru:
- nu exista decit un ritm cap-coada care culmea este tinut de 2 instrumente de ritm si anume, soiul ala de maraca si loop-ul de baterie
- nu exista nimic construit pe ritm, in afara de o enumerare previzibila de sunete de voce si sunete ambientale
- soiul ala de maraca este folosit exagerat de mult, asta dupa ce ca acopera cam pe toti cu volumul prost setat.

Midi sound overall, poate pentru ca e facuta din midi-uri. N-am avut rabdare sa vad nici la cit e samplata.

Piesa e facuta cu Sonar5 iar sunetele sunt din Cakewalk dxi. Am comandat-o foarte simpla ca asa e si jocul. Multumesc pt. critici.

Status:
Înregistrat pe:
Aninoasa Productions

Postat la 18 Oct 2007 23:29:07    Subiect: < fara subiect >
Andy_SOCS info:

Andy_SOCS:

Nu vreau sa fiu rau avand in vedere ca sunt implicat in domeniu .. dar ca si productie e extrem de amatoreasca. Ar fi sunat putin mai bine daca era facuta cum trebuie

Sound O'Clock Studios || www.soundoclock.com ||
Muzica si SFX originale pt jocuri si aplicatii multimedia

Status:
Înregistrat pe:
18 Oct 2007 23:23:36
Vârsta: 28 ani

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 15:42:02 23.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved