Salut.
In primul rand iti multumesc ca ti-ai dedicat o ora din timpul tau atat de pretios proiectelor mele
Am inteles ca ce ai scris a fost critica constructiva, si ca nu a fost ceva personal, dar totusi trebuie sa clarific unele lucruri. La fel, te rog sa nu interpretezi aceste raspunsuri ca pe un atac personal la adresa ta.
Acum sa le iau pe rand :
In primul rand am observat ca ai un site gazduit pe xhost si ca ai publicitate pe el. Cauta pe net si vei gasi cateva siteuri gratuite care nu iti pun atata publicitate pe pagini. Oricum, ar trebui sa iti faci un domeniu sau cel putin sa cumperi numele si sa redirectionezi spre siteul gratuit
Xhost este (aproximativ) al 30-lea host incercat de mine. Pur si simplu am renuntat sa mai caut, si asta este cea ai buna varianta la care am ajuns. Un domeniu platit este in afara puterilor mele financiare.
Designul siteului si bannerul sunt slabute (parerea mea). Cauta si tu pe cineva care se pricepe la web design si e dispus sa te ajute. De asemenea, sunt persoane pe net care fac banere sau SIGuri doar de placere si care te pot ajuta - idea e sa cauti
Eu sunt in primul rand Web Designer, si apoi programator. Eu am facut structura site-ului, grafica si optimizarea. Eu am o idee de cum vreau sa arate "compania" care va reprezenta jocurile mele, si chiar daca nu arata profesional sau la standarde de "e-commerce site", imi reprezinta perfect viziunea mea. Apropos, sunt Web Designer profesionist, am facut cateva site-uri complete pe RAC de peste 2000$.
EvilWorks are sectiuni lipsa ca pagini in constructie (asa ceva nu ar trebui sa existe la un site lansat) sau wallpaperul de la SUPREMACY ERRANDS.
Sectiunea Gallery este in constructie deoarece nu am nimic ce sa arat. Proiectele sunt inca in faza de concepere, sau foarte putin dezvoltate.
Exista cateva greseli gramaticale care ar trebui corectate - cere ajutorul cuiva care stie engleza.
Sunt la facultatea de Limbi si Literaturi straine ( Engleza / Franceza), deci stiu ceva engleza

. Daca sunt greseli, probabil sunt facute din graba.
Evil Works company was first founded by Niscoveanu Andrei in march 2006, as a brand to sustain his productions.Since then, the
company is growing and atracting new members.
iar eu nu vad decat doi betatesteri...
Cred ca trebuia sa spun "...the company is growing and atracting new
unofficial members."
This Wallpaper was made by Vlad Anghelache in Microsoft Paint and took him almost 1 h and 1/2 !
Man! Microsoft Paint?? Cand sunt atatea programe free pe net? Cred ca asta e motivul pentru care banerele voastre sunt atat de pixelate. Va recomand GIMP; e free si se poate invata in cateva ore.
Acel wallpaer este un fan-art facut in Paint din pura distractie. Nu este un produs original evil works. Eu lucrez numai in Photoshop CS2.
La SUPREMACY ERRANDS - MAPS nu vad nici o harta. Din nou - linkuri fara continut=bad design.
Hartile vor fi adaugate cand jocul va fi terminat si cand actualele harti vor fi chiar create. Am adaugat acest link preventiv, nu vroiam sa modific 20+ pagini din site doar pt un link.
a-ti pus un fel de box cover daca nu ma insel; aveti de gand sa vindeti jocul?
Este doar un concept.
Am downloadat SE si am incercat sa-l joc si, surpriza: FPS 0?? Pai cate resurse consuma jocul ala fratilor ca ar fi trebuit sa mi se miste masina totusi din loc, nu? Config. mea: Celeron 2Ghz, 768 RAM, Radeon 9250, DirectX 9.c.
Aproximativ 500 de persoane de pe forumul-ul Irrlicht si nu numai au testat jocul (sunt statistici de pe sourceforge.net), iar cel mai slab fps ever a fost de 60. Asa ca...
Un ultim sfat: daca vrei sa atragi oameni care sa lucreze cu tine free (bine, pana cand o sa se vanda jocul cel putin de 20 copii) trebuie sa ii cautati. Nu prea e interesata lumea de lucrat pe gratis in perspectiva unor castiguri pe viitor. Iti recomand urmatoarele siteuri:
www.gamedev.net www.deviantart.com (grafica)
www.cgtalk.com (grafica)
Deocamdata vreau ceva pe plan local. Sa-i trezesc pe romanasi...
Cheers.