Progrese- FragZone: Ok so s-a ales in final engineu ptr el: Cube 2. Programatorii au inceput lucru la el, artistii 2d vad ca freaca menta si nu deseneaza mai deloc. Macar Ghostshell munceste de rupe la harti, Design Doc etc. Cine spunea ca nu poti controla artistii? il omor daca aflu...
- VOID: In caz ca nu activati pe forumul nostru, VOID va fi un MMO (sper

. Momentan nu lucreaza nimeni la el, in afara de mine. Voi pune unele chestii aici legat de el, dar acum m-am poticnit la povestea ultimei factiuni. Pur si simplu nu mai am inspiratie. Voua vi s-a intamplat vreodata sa scrieti 5 randuri in 3 ore?
Campanie PublicitaraLa indemnul lui Ghostshell (de fapt sub amenintarile) m-am decis sa promovez forumul, in alte cuvinte sa gasesc victime

. Astfel se vor afla mai multe despre noi si despre proiectele noastre, astfel avand sanse sa gasim si noi mai multi programatori. Ok, so ma pun eu pe gandit (putea a creieri incinsi) si am gasit. Ce foloseste romanul cel mai des? Yahoo Messenger! Evrika!

. Asa ca ma dau bine pe langa niste fete (15 la numar), promit cateva beri la cativa (7) si asa vad vreo 20 si ceva de statusuri cu forumul nostru. Am facut-o si p-asta. Acum sa vad cu platesc fetele alea pentru servicii, pentru ca ele nu consuma bere.