Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Proiecte » Devlogs » Devlogul unui Project Manager

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 11 Jul 2007 12:01:32    Subiect: Devlogul unui Project Manager
krazilec info:

krazilec:

Tot ma uit pe aici si vad ca numai programatorii isi fac blog. Si m-a pocnit. Hai sa fac si eu unul despre problemele ce se arata cand coordonezi o echipa (am 0 experienta in acest domeniu).
Sa incepem cu introducerile...ma numesc Mihnea Avram Stefan, am 19 ani si sunt la Facultatea de Stiinte Politice. Am inceput sa ma joc pe comp de vreo...10 ani. Ador RPG-urile si RTS-urile, dar nu numai. Am incercat in ultimi 4 ani sa "asamblez" o echipa si sa ma pun pe treaba. O problema ne-a tinut din scurt: nu gasim programatori. Parca e un .... blestem. Echipa pe care o conduc cu Ghostshell e compusa din alte 2 echipe mai mici. Pe masura ce am dezvoltat proiectele au venit si au plecat multi oameni (nu chiar asa de multi). Eu ocup functiile de: Lead game Designer (MMO), Game Designer (FPS), Recruiter, Advertizer si PR Manager....ma dor degetele Very Happy

Echipa e compusa din:
- Departamentul de Design:
Vistorovschi Victor (Ghostshell)
Avram Mihnea (Eu Mr. Green )
Baltag Radu
- Departamentul 2D:
Irimia Ana-Maria
Teodorescu Cezar
Bucur Bogdan
Laura Mihaela (Nu stiu numele de famile Rolling Eyes )
+ 2 colaboratori
- Departamentul 3D:
Stoian Vlad
Bostan Adrian
+ 1 colaborator
- Departamentul Programare:
Parausanu Liviu Emanuel
+ 1 colaborator

Dupa cum vedeti e o echipa relativ mare, si foarte greu de strunit. In ultima saptamana ne-au parasit 4 oameni: 2 progamatori, un artist 3d si Lead Artistu. Foarte mare lovitura, mai ales ca avem atat de putini programatori.
Momentan avem 2 proiecte: un FPS si un MMO. Am decis sa facem FPS primu din motive lesne de inteles. Conceptele FPS-ului au fost definitivate in mare, iar acum s-a dat drumu la desenarea Concept Art-ului.
Il invit si pe Ghost sa scrie si el.

Ultima editare efectuată de krazilec pe 11 Jul 2007 12:03:05; 2 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
05 Feb 2007 15:07:51
Vârsta: 24 ani
Game designer
Liquid Petrified Studios

Postat la 15 Jul 2007 18:20:21    Subiect: < fara subiect >
World Executor info:

World Executor:

Si eu te invit sa ne arati ce ai facut pana acum Wink

Sa adun echipa pot si eu, sa leg cateva idea cap-coada... se poate de asemenea. Sa ma numesc Game Designer sau CG Artist - cum sa nu? Se poate... Dar sa demonstrezi ca poti sa faci ceva, sa "incomodezi" si sa nu lasi lumea-n pace prin simplul fapt ca ai facut ceva, ca ai ce arata... mai greu. Poate ca ar trebui sa-mi fac si eu un blog?

Mai bine nu, o sa fac mai mult de atat: o sa demonstrez ca am facut ceva, o sa demonstrez ca se poate face ceva si chiar castiga bani din asta. Si poate ca atunci si voi o sa va lasati de amatoricism si o sa vreti sa faceti ceva cu talentul vostru, ceva... serios.

The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 04:23:24
Vârsta: 132 ani
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 15 Jul 2007 18:32:13    Subiect: < fara subiect >
SpOOky info:

SpOOky:

mdea... un alt lucru care il poate face oricine e sa critice airuea...

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 20:48:46
Vârsta: 23 ani
Modelator 3D
elohimSoft

Postat la 15 Jul 2007 21:05:36    Subiect: < fara subiect >
krazilec info:

krazilec:

Nu a criticat aiurea.
@Sylar: pana acum nu am facut decat niste concept arts, si pentru asta te directionez catre forumul nostru sau spre topicul facut pentru FragZone. Daca te referi la altceva (alpha, beta) momentan nu sunt disponibile. Avand un singur programator (chit ca e foarte bun) iti dai si tu seama ce greu merge.

Status:
Înregistrat pe:
Game designer
Liquid Petrified Studios

Postat la 22 Jul 2007 21:21:06    Subiect: < fara subiect >
World Executor info:

World Executor:

Smile Sa mai scrii in blogul asta, okay? Ma intereseaza ce progrese mai faceti, sincer. In interviul ala de la ArenaTV a-ti promis niste lucruri, a-ti vorbit despre altele... De acea ma astept la mai mult de la voi! Mr. Green

The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 04:23:24
Vârsta: 132 ani
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 27 Jul 2007 12:50:23    Subiect: < fara subiect >
krazilec info:

krazilec:

Din ce in ce mai multi gameri si game developeri se plang de lipsa inovatiilor in industrie. Politica practicata de marii producatori si studiouri de productie, ca EA si multe altele, se reduce la a scoate sequeluri si clone dupa succese rasunatoare. Un exemplu elocvent este GTA. Rockstar face intotdeauna treaba buna (Manhunt, Max Payne 2). Ce poate arata mai bine succesul jocului tau decat clonarea lui intr-o serie intreaga de jocuri de Second Hand Very Happy . Concluzia ramane mereu aceiasi: game developerii independenti sunt cei care se incumeta sa introduca chestii noi (sau de ce nu sa inventeze genuri noi). Asta incercam noi sa facem. FragZone va fi un FPS fast paced foarte diferit de ce a aparut pana acum pe piata (nu ne dam mari). Ce nu vedeti in Quake 3 si Unreal Tournament? Sistem melee....Sabii, topoare si alte arme albe. De asemenea vor fi miscari speciale care functioneaza pe baza de Rage. Si atacurile vor fi de mai multe feluri in functie de strategia aleasa de jucator. De asemenea Ghost a "remodelat" un vechi mod de joc. Se va numi Slaughter, si pentru a castiga va trebui sa ucizi mau multi mutanti decat echipa adversa. Tot ce avem in minte este: Inovatia vinde si aduce glorie Rolling Eyes .

Status:
Înregistrat pe:
Game designer
Liquid Petrified Studios

Postat la 20 Aug 2007 16:32:53    Subiect: Re:
OmicronZone info:

OmicronZone:

krazilec a scris:

Din ce in ce mai multi gameri si game developeri se plang de lipsa inovatiilor in industrie. Politica practicata de marii producatori si studiouri de productie, ca EA si multe altele, se reduce la a scoate sequeluri si clone dupa succese rasunatoare. Un exemplu elocvent este GTA. Rockstar face intotdeauna treaba buna (Manhunt, Max Payne 2). Ce poate arata mai bine succesul jocului tau decat clonarea lui intr-o serie intreaga de jocuri de Second Hand Very Happy . Concluzia ramane mereu aceiasi: game developerii independenti sunt cei care se incumeta sa introduca chestii noi (sau de ce nu sa inventeze genuri noi). Asta incercam noi sa facem. FragZone va fi un FPS fast paced foarte diferit de ce a aparut pana acum pe piata (nu ne dam mari). Ce nu vedeti in Quake 3 si Unreal Tournament? Sistem melee....Sabii, topoare si alte arme albe. De asemenea vor fi miscari speciale care functioneaza pe baza de Rage. Si atacurile vor fi de mai multe feluri in functie de strategia aleasa de jucator. De asemenea Ghost a "remodelat" un vechi mod de joc. Se va numi Slaughter, si pentru a castiga va trebui sa ucizi mau multi mutanti decat echipa adversa. Tot ce avem in minte este: Inovatia vinde si aduce glorie Rolling Eyes .

Mare adevar ai zis !Software este in industrie trebuie doar sa cauti!Fiecare isi are locul lui sub soare...

Feel the Rage...

Status:
Înregistrat pe:
26 Mar 2007 14:58:42
Programator
OmicronZone

Postat la 02 Sep 2007 14:02:00    Subiect: < fara subiect >
krazilec info:

krazilec:

Progrese

- FragZone: Ok so s-a ales in final engineu ptr el: Cube 2. Programatorii au inceput lucru la el, artistii 2d vad ca freaca menta si nu deseneaza mai deloc. Macar Ghostshell munceste de rupe la harti, Design Doc etc. Cine spunea ca nu poti controla artistii? il omor daca aflu... Twisted Evil
- VOID: In caz ca nu activati pe forumul nostru, VOID va fi un MMO (sperSmile. Momentan nu lucreaza nimeni la el, in afara de mine. Voi pune unele chestii aici legat de el, dar acum m-am poticnit la povestea ultimei factiuni. Pur si simplu nu mai am inspiratie. Voua vi s-a intamplat vreodata sa scrieti 5 randuri in 3 ore?

Campanie Publicitara

La indemnul lui Ghostshell (de fapt sub amenintarile) m-am decis sa promovez forumul, in alte cuvinte sa gasesc victime Twisted Evil . Astfel se vor afla mai multe despre noi si despre proiectele noastre, astfel avand sanse sa gasim si noi mai multi programatori. Ok, so ma pun eu pe gandit (putea a creieri incinsi) si am gasit. Ce foloseste romanul cel mai des? Yahoo Messenger! Evrika! Laughing . Asa ca ma dau bine pe langa niste fete (15 la numar), promit cateva beri la cativa (7) si asa vad vreo 20 si ceva de statusuri cu forumul nostru. Am facut-o si p-asta. Acum sa vad cu platesc fetele alea pentru servicii, pentru ca ele nu consuma bere. Cool

Status:
Înregistrat pe:
Game designer
Liquid Petrified Studios

Pagina 1 din 1 [ 1 ]

Server time: 23:17:54 10.02.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2011 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved