Autor:
Jinx, postat pe 05 Jul 2007 00:33:59
Acum cateva luni un amic mi-a trimis pe messenger un link si mi-a spus ca e un joc super jucat de foarte multi romani si nu numai. Interesat, am dat click si ce sa vezi? Imi spune ca 'am fost muscat'. Prietenul meu mi-a explicat ca de fapt este vorba despre un joc online cu vampiri si varcolaci, numit BiteFight. Mi-am facut si eu cont (la varcolaci

), dar find atacat in continuare am inceput sa cred ca e o smecherie la mijloc. Totusi cu timpul am descoperit reguluile jocului si am ramas captivat de el. Destul de repede am ajuns la nivelul 13, primeam invitatii in aliante. In sfarsit eram printre cei mari. De la 3 servere care erau la momentul inregistrarii, acum sunt 6.
Cu greu am reusit sa ma las de el, desi chiar si acum mai intru din cand in cand sa-mi verific contul, si spre surprinderea mea uneori am mai mult aur decat aveam inainte.
Ceea ce-ti atrage intradevar atentia la acest joc este complexitatea sa, avand la dispozitie metode sa-ti imbunatatesti atacul, defensiva, carisma, dexteritatea si multe alte caracteristici.
Chiar daca nu este un joc in adevaratul sens al cuvantului, merita sa-l incercati si sa intrati pe site macar in fiecare zi timp de o saptamana, pentru ca acesta este intervalul aproximativ in care poti sa-ti dai seama de ceea ce poate cu adevarat jocul.
( jocul il puteti gasi aici ->
www.bitefight.ro <- merita sa-l incercati )