Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Proiecte » Anunţuri proiecte » Medieval: Society

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 18 Jun 2007 14:41:08    Subiect: Re:
Pintea info:

Pintea:

Ilidur a scris:

un bug ... cand intri in umbre tot ce e in afara lor se intuneca si unde ar trebui sa fie umbra se lumineaza...

no zfail ptr stencil probabil ? Smile

Status:
Înregistrat pe:
05 May 2007 14:50:45
Vârsta: 29 ani

Postat la 18 Jun 2007 14:51:53    Subiect: < fara subiect >
Jinx info:

Jinx:

Nu vor sa se laude, dar va spun eu ca au si castigat la un concurs cu jocul asta. Very Happy

Status:
Înregistrat pe:
03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer

Postat la 18 Jun 2007 15:10:30    Subiect: < fara subiect >
meeshoo info:

meeshoo:

Nu m-as mira sa fi castigat, pt ca si mie mi-a placut. Sau ar trebuie sa zic ca imi mai place? Mai am garzile alea heavy si boss-ul final, ca in rest cred ca au mai ramas maxim 3-4 tzarani pe harta Smile.

Status:
Înregistrat pe:
15 May 2007 10:52:43
Programator
Jungle Troll Entertainment

Postat la 18 Jun 2007 15:19:55    Subiect: < fara subiect >
meeshoo info:

meeshoo:

L-am casapit si pe Lord Otto. E tare faza ca de la 20 k scor ajungi la 2340 cu cat am terminat eu. Asta pentru ca mori de numa, dar noroc cu buruienile Smile

Status:
Înregistrat pe:
15 May 2007 10:52:43
Programator
Jungle Troll Entertainment

Postat la 18 Jun 2007 17:02:19    Subiect: Re: Re:
Rimio info:

Rimio:

Pintea a scris:

Ilidur a scris:

un bug ... cand intri in umbre tot ce e in afara lor se intuneca si unde ar trebui sa fie umbra se lumineaza...

no zfail ptr stencil probabil ? Smile

Exact Razz

If at first you don't succeed, you fail.

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Programator

Postat la 18 Jun 2007 17:38:00    Subiect: Re:
cyberbob info:

cyberbob:

a scris:

Nu vor sa se laude, dar va spun eu ca au si castigat la un concurs cu jocul asta. Very Happy

lol, ce mai concurs a fost si ala, pe oras, si a fost impartit pe 2 clase: a9-a - a10-a si a11-a - a12a. Ei au fost singurii la sectiunea jocuri pt. clasele a11-a si a 12-aRolling Eyes
Fullspeed nu stie prea multe, va spun eu au castigat la ITfest domne, locul III. Ala da concurs, Timisoara Cool

Ultima editare efectuată de cyberbob pe 18 Jun 2007 17:40:31; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
25 Mar 2007 16:07:42
Vârsta: 5 ani

Postat la 19 Jun 2007 10:12:43    Subiect: < fara subiect >
Rimio info:

Rimio:

Si am mai furat un argint la Infomatrix, da nu ma laud Very Happy.

If at first you don't succeed, you fail.

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 21:50:44
Programator

Postat la 19 Jun 2007 10:41:20    Subiect: < fara subiect >
cippyboy info:

cippyboy:

Ar trebui facut un tutorial. Multor oameni n-o sa le placa sa citeasca text mult din prima ca sa-si dea seama cum se joaca jocu, si apoi ce sa faca prin lume (eu sincer nu prea mi-am dat seama despre ce-i vorba in joc decat dupa ce m-am uitat pe forum), dar oricum, daca nu mai lucrati la el, e tot aia Very Happy

Status:
Înregistrat pe:
04 Dec 2006 17:14:23
Vârsta: 25 ani
Programator
Relative Team

Postat la 21 Jun 2007 15:32:31    Subiect: < fara subiect >
raicuandi info:

raicuandi:

Cel mai "grozav" este sa te ajute personajele din joc DIRECT cum sa supravietuiesti, mecanica jocului, sist de lupta etc., ca asa orice bolovan poate sa apese WASD Smile (vezi exemple clasice gen Starcraft, Gothic etc. in astea am vazut) In Gothic multe elemente care te invata ce&cum sunt integrate foarte fin in poveste si in ce iti spun NPCurile... a iesit un joc de prima mana.

Tin minte destul de precis de acu vre-o 3 ani cand jucam Gothic1, cum Diego, un personaj cheie, vine sa te intalneasca atunci cand incepi jocul, iti zice pe unde sa o iei pana la castel (ca sa incepi efectiv jocul, partea asta e f scurta), si te avertizeaza ca pe drum sunt multe pericole (bestii etc.), si ca poate poti gasi vre-o sabie/arma ruginita pe langa mina abandonata pe langa care o sa treci in drum spre castel..

Mai tarziu iti spune ca poti jefui casele oamenilor, "but be careful that nobody sees you, or they will call the guards, and you'll be in a lot of trouble!". Nici macar nu-ti dai seama ca e tutorial! Smile Inveti/descoperi pe parcurs, mult mai bine decat un text boring.

Method 2: Move Your Mouse Pointer
If you move your mouse pointer continuously while the data is being returned to Microsoft Excel, the query may not fail. Do not stop moving the mouse until all the data has been returned to Microsoft Excel.

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 21:02:40
Vârsta: 22 ani
Programator

Postat la 21 Jun 2007 17:23:14    Subiect: < fara subiect >
skelet info:

skelet:

Oameni buni, noi nu ne-am mai chinuit sa facem tutorial interactiv... Insemna cel putin inca o luna de munca si cine stie cate buguri mai apareau. Adevarul e ca nu prea e mare lucru de invatat. Oricine a jucat un fps sau rpg 3d se descurca cu first person camera si cu atacul. Tradeul nu te intereseaza sa il inveti decat daca vrei sa termini jocul si oricum e intuitiv... Restul le inveti jucand si e mai fun decat sa ti se dea pe tava tot. Mai sunt tastele pentru consumat kestii care sunt 4 la numar deci nu mori daca le citesti.
In concluzie eu cred ca este usor de invatat si nu e foc ca nu are un tutorial adevarat la care ne-am fi chinuit nejustificat de mult sa il implementam Smile

If man does not know to what port he is sailing, no wind is favorable.

Status:
Înregistrat pe:
25 Mar 2007 01:23:42
Programator
CEM Team

Postat la 21 Jun 2007 18:21:46    Subiect: < fara subiect >
raicuandi info:

raicuandi:

(Eu) am zis asta ca sfat din partea unui gamer, in cazul in care continuati sa dezvoltati jocul... Smile

Method 2: Move Your Mouse Pointer
If you move your mouse pointer continuously while the data is being returned to Microsoft Excel, the query may not fail. Do not stop moving the mouse until all the data has been returned to Microsoft Excel.

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 21:02:40
Vârsta: 22 ani
Programator

Postat la 21 Jun 2007 21:25:42    Subiect: < fara subiect >
Raul info:

Raul:

baaa... e dragut Smile

desi puteam sa jur ca va fi un RTS m-am pacalit.. Wink)
nu l-am terminat dar mi se pare f interesant si se vede ca ati munci f mult la el. felicitari. Wink

.NET Programmer
TV3D Licensed Programmer

Status:
Înregistrat pe:
31 May 2007 14:55:15
Vârsta: 25 ani
Programator
Buasi Games

Postat la 30 Aug 2007 17:55:10    Subiect: < fara subiect >
firecracker info:

firecracker:

hei.. chiar interesant joculetul...
la grafica cam scartaie totusi.. incercati niste modele cu mai multe poligoane... eventual textura pamantului trebuie marita in rezolutie si tiled.. da mai bine

Status:
Înregistrat pe:
29 Aug 2007 18:45:43
Vârsta: 21 ani

Pagina 2 din 2 [ 1 | 2 ]

Server time: 15:19:56 23.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved