Utilizator:
Parola:
Am uitat parola... | Cont nou!

Articole Resurse Echipe Competiții Proiecte Forum DevBlogs Locuri de muncă GDROMag Issue#1 GDROCon 2007

Forum » Proiecte » Propuneri proiecte » Echipa Pitesteana de GameDev Profesionist!

Pagina 1 din 3 [ 1 | 2 | 3 ]

Mesaj Info autor
    Postat la 13 Jun 2007 14:44:29    Subiect: Echipa Pitesteana de GameDev Profesionist!
Jinx info:

Jinx:

Din cate am observat, Romania nu are nici o echipa serioasa (in adevaratul sens al cuvantului) de game developeri. Asa ca m-am gandit sa adun cei mai buni graficieni, programatori etc. din Pitesti (pentru ca aici locuiesc eu, acesta este singurul motiv) pentru a crea impreuna cele mai bune jocuri din Romania si poate chiar din lume... ma rog sa nu exagerez Smile.

Oricum, cine este din Pitesti si vrea sa faca parte din echipa il rog sa ma contacteze pentru detalii. Eu nu pot spune ca sunt expert in ceva, dar ma multumesc sa gasesc oamenii pentru echipa si sa vin cu idei de proiecte, desi mai am idee si de programare/grafica. Cautam, vreau sa spun caut:
- programatori in C++/Delphi care sa stie cuce se mananca 3D, introducerea de modele si alte lucruri asemanatoare;
- modelatori 3D care sa poata crea modele umane cat mai bine si bu=ineinteles crea cladiri etc. dupa un anumit model;
- graficieni 2D care sa poata crea orice tip de textura;
- fotografi pentru texturile luate direct din realitate;
- artisti de sunet care pot face efecte speciale, inregistra din realitate sunete, reproduce pe computer etc.;
- muziceni si compozitori (de ei cred ca pot face eu rost) care sa compuna/redea muzica de fundal etc.;
- level designeri pentru a crea diverse nivele in functie de joc;
- etc.
Momentan am nevoie cam de unul din fiecare, dar oricum contactati-ma daca vreti sa faceti parte din echipa.
Pentru inceput nu vom avea sponsori si nu vom fi platiti de nimeni, insa cu timpul poate ne vom deschide propria companie de game dev romanesc. Ce parere aveti? Va bagati?

EDIT: Echipa nu are un nume dar as avea o sugestie: "LIGH7 Games". Desigur numele il voi hotara impreuna cu membrii. Va voi tine aici la curent cu echipa.

Ultima editare efectuată de Jinx pe 13 Jun 2007 15:30:15; 3 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
03 May 2007 22:45:14
Vârsta: 20 ani
Game designer

Postat la 13 Jun 2007 19:16:33    Subiect: < fara subiect >
night_hawk info:

night_hawk:

Nu comentez nimic...

Succes Confused

Status:
Înregistrat pe:
25 Mar 2007 22:01:13
Vârsta: 21 ani
Programator junior
Esotheria

Postat la 13 Jun 2007 20:12:33    Subiect: < fara subiect >
Heckthor info:

Heckthor:

gen de echipa s-a facut deja cum cauti tu..numa ca nu e strict din pitesti (sa traiesti)...

If you don't Dream , You DIE !

and a Hug from Hug Against Evil.co

Status:
Înregistrat pe:
08 Jun 2007 21:43:00
Vârsta: 23 ani
Game designer

Postat la 13 Jun 2007 20:40:23    Subiect: < fara subiect >
Jinx info:

Jinx:

Pai da, dar membrii unei echipe serioase trebuie sa se poate intalni fata in fata sa discute anumite probleme. Ati vazut cum face o companie jocuri? Intai designerii se intalnesc sa discute idea jocului apoi isi fac un plan detaliat si in cele din urma se apuca de lucru programatorii si restul echipei. Eu ceva de genul asta vreau sa realizez.
Sincer, daca nu as fi minor si daca m-as pricepe mai mult la lucruri deastea, as deschide propria-mi firma de game dev, dar asta e situatia.

Ultima editare efectuată de Jinx pe 13 Jun 2007 20:41:28; 2 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
Game designer

Postat la 13 Jun 2007 20:48:45    Subiect: < fara subiect >
SpOOky info:

SpOOky:

cum sa nu fie echipe serioase?!?

sunt p aici Evolution Vault care sunt p cale sa scoata un joc comercial si Dream Builder Studios care au castigat concursul level anu trecut.

afirmatia ta "nu are nici o echipa serioasa", nu stiu cat d multi au digerat`o

Neutral

Ultima editare efectuată de SpOOky pe 13 Jun 2007 20:49:18; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 20:48:46
Vârsta: 24 ani
Modelator 3D
elohimSoft

Postat la 13 Jun 2007 21:35:06    Subiect: < fara subiect >
cyberbob info:

cyberbob:

eu unul nu am digerat-o Rolling Eyes
Claudiu eu nush ce sa-ti zic, aici nu o sa gasesti decat vreo 4 din Pitesti, dintre care 2 au echipa lor si nu se baga nicaieri, unul e separat, si euVery Happy, care vreau sa fac o echipa cu toti (sau cel putin care sunt interesati) de pe gamedev.

Bafta!

CybWink

Status:
Înregistrat pe:
25 Mar 2007 16:07:42
Vârsta: 5 ani

Postat la 13 Jun 2007 22:40:41    Subiect: < fara subiect >
MithY info:

MithY:

Mai ce aveti cu omul ... ? Intr-adevar e mai usor sa colaborezi cu o echipa daca te poti vedea face 2 face cu membrii ei, dar eu spun ca momentan la 16 ani(daca atatia ai) nu ai nevoie de o firma profesionista ci de multa experienta. Iti sugerez sa intri in echipa pe care incearca s-o creeze Cyberbob, plus ca te poti intalni cu el sa discutati aspecte la jocuri Wink

EDIT : in legatura cu echipele serioase. Sunt echipe serioase in ro, care muncesc momentan fara bani cum ar fi evolution vault... Neutral

Ultima editare efectuată de MithY pe 14 Jun 2007 00:47:15; 1 editări în total

gamedev for life

Status:
Înregistrat pe:
25 Feb 2007 20:12:02
Vârsta: 22 ani
Programator
Digital Void Entertainment

Postat la 14 Jun 2007 02:39:19    Subiect: Re: Echipa Pitesteana de GameDev Profesionist!
boboS info:

boboS:

a scris:

Eu nu pot spune ca sunt expert in ceva, dar ma multumesc sa gasesc oamenii pentru echipa si sa vin cu idei de proiecte, desi mai am idee si de programare/grafica. Cautam, vreau sa spun caut:
- programatori in C++/Delphi care sa stie cu ce se mananca 3D, introducerea de modele si alte lucruri asemanatoare;
- modelatori 3D care sa poata crea modele umane cat mai bine si bineinteles crea cladiri etc. dupa un anumit model;
- graficieni 2D care sa poata crea orice tip de textura;
- fotografi pentru texturile luate direct din realitate;
- artisti de sunet care pot face efecte speciale, inregistra din realitate sunete, reproduce pe computer etc.;
- muziceni si compozitori (de ei cred ca pot face eu rost) care sa compuna/redea muzica de fundal etc.;
- level designeri pentru a crea diverse nivele in functie de joc;
- etc.
Momentan am nevoie cam de unul din fiecare, dar oricum contactati-ma daca vreti sa faceti parte din echipa.
Pentru inceput nu vom avea sponsori si nu vom fi platiti de nimeni, insa cu timpul poate ne vom deschide propria companie de game dev romanesc. Ce parere aveti? Va bagati?

EDIT: Echipa nu are un nume dar as avea o sugestie: "LIGH7 Games". Desigur numele il voi hotara impreuna cu membrii. Va voi tine aici la curent cu echipa.

In primul rand daca zici ca nu esti expert la nimic de ce vrei sa faci o echipa care sa fie cea mai buna din ro ? Parerea mea e ca un profesionist ar trebui sa faca asta, cineva care sa stie anumite chestii legate de gamedev, care sa aiba experienta. E foarte usor sa zic si io care am 0 experienta ca vreau sa imi fac o echipa si caut cei mai buni programatori/modelatori. Daca nu e pe bani nu cred ca ar veni cineva fara sa ai o idee bine pusa la punct, un inceput de proiect, ceva care merita sa atraga oameni experimentati.

Imi place atitudinea ta: "Eu nu pot spune ca sunt expert in ceva, dar ma multumesc sa gasesc oamenii pentru echipa si sa vin cu idei de proiecte. Vreau si eu asa. Am dea idei slava domului, cate jocuri as vrea sa se faca cum vreau eu. Ma multumesc ca eu sa adun oameni foarte buni si sa faca ce le zic eu. Laughing

Zimi, daca nu ai experienta cum iti dai seama ca un om e bun la programare spre exemplu. Poate nu are CV, proiect dar e foarte bun.. Vine la interviu si ...?

PS: Nu mai bine ar fi o idee ca tu sa te duci intr-o echipa deja formata? Tu sa fii cu ideeile de proiecte. Mr. Green

Ultima editare efectuată de boboS pe 14 Jun 2007 02:42:50; 2 editări în total

"Noi ne facem ca muncim , ei se fac ca ne platesc"

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 15:53:21
Vârsta: 26 ani
Programator

Postat la 14 Jun 2007 05:00:06    Subiect: < fara subiect >
Pintea info:

Pintea:

Eu cred ca omu rade de noi, prea e de tot Smile

Ultima editare efectuată de Pintea pe 14 Jun 2007 05:00:48; 1 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
05 May 2007 14:50:45
Vârsta: 29 ani

Postat la 14 Jun 2007 09:27:39    Subiect: < fara subiect >
Rimio info:

Rimio:

Neutral

Pe ce lume traiesti, man ?

If at first you don't succeed, you fail.

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 21:50:44
Vârsta: 23 ani
Programator

Postat la 14 Jun 2007 09:48:43    Subiect: Re: Echipa Pitesteana de GameDev Profesionist!
World Executor info:

World Executor:

a scris:

Din cate am observat, Romania nu are nici o echipa serioasa (in adevaratul sens al cuvantului) de game developeri.

Ai observat gresit... Un singur exemplu dau: Dream Builders. Au castigat concursul (sub)Level de anul trecut si intentioneaza sa lanseze un nou demo cat de curand, apoi cred ca isi vor gasi si un publisher bun. Mentionez ca echipa e formata din oameni aparent seriosi (Razz) care lucreaza de ceva timp in domeniu (ubisoft, funlabs).

Daca vrei sa-ti faci echipa ai face bine sa cauti sa te intelegi cu ceilalti care isi doresc acelasi lucru de pe forumul asta.

pentru a crea impreuna cele mai bune jocuri din Romania si poate chiar din lume... ma rog sa nu exagerez

Exagerezi in mod sigur. Un mic sfat: data viitoare cand vorbesti (a se citi "scrii") gandeste inainte.

The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.

Status:
Înregistrat pe:
03 Oct 2006 04:23:24
Vârsta: 132 ani
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)

Postat la 14 Jun 2007 12:18:58    Subiect: < fara subiect >
nekitu info:

nekitu:

hai bai lupilor lasati omul in pace, e copil, o recunoaste si el, bine ca macar are initiative din astea de mic Smile, cand o fi mare si o sa stie cum si ce fel sta treaba o sa injure in stanga si-n dreapta, toti cei din orasul lui care au cam aceeasi varsta cu el ar trebui sa il contacteze si sa faca ceva, chiar daca la inceput doar un grup de amici, care in timp vor invata, vor experimenta si la un moment dat vor pune un produs misto pe masa. am zis.

SpoOoOoock! Life Is Too Short For Cheap Chocolate

Status:
Înregistrat pe:
29 Sep 2006 11:33:12
Vârsta: 32 ani
Programator
7thFACTOR Entertainment Studios

Postat la 14 Jun 2007 12:28:00    Subiect: < fara subiect >
Vlado info:

Vlado:

Extras din profilul lui: Data naşterii 1991-07-21

.:E4300@2,7GHZ . 8800GTS 320MB . WD Caviar 320GB Pink . P5B Deluxe . Umax DDR2 800Mhz:.

Status:
Înregistrat pe:
06 May 2007 21:29:19
Vârsta: ? ani

Postat la 14 Jun 2007 19:05:31    Subiect: Re:
Jinx info:

Jinx:

Vlado a scris:

Extras din profilul lui: Data naşterii 1991-07-21

Da, si? Unde am gresit? Nu mai posta degeaba.
Da baieti, chiar am exagerat, dar ceea ce voiam eu sa fac nu era sa strang o echipa si eu sa fiu liderul lor. Ci important pentru mine e sa strang echipa, chiar daca nu sunt eu in ea. Vreau sa fie si Romania cunoscuta in randul game developerilor si gamerilor straini. E char asa de rau ceea ce incerc sa fac? N-am voie sa fiu patriot? Razz
Zicea cineva (nu ma mai uit cine) sa intru in echipa cu cyberbob. Il stiu si pe el si pe nightelf. Ei sunt developeri in Game Maker. Sa fim seriosi, ce poti face cu programul ala? Cele mai bune jocuri in el sunt aici: http://www.reflectgames.com ... adica numai vreo doua de pe acolo sunt bune. Pe mine ma interesa sa strang oameni seriosi ca cippyboy sau nekitu (pentru programare), ca unii pe care nu i-am intalnit inca Very Happy (pentru grafica 3D) si altii care sunt foare buni. Dar vad ca nu merge astfel, asa ca am alta propunere:
Cine se pricepe la 3D si se baga la crearea unui life simulator, o combinatie intre The Sims si GTA? Adica un simulator de viata cu toate cele din The Sims, numai ca jocul sa fie TPS, sau ma rog, in genul GTA 3, Vice City etc. Voluntarii pot fi din orice oras, insa e preferabil din Pitesti Laughing
Suna ceva mai bine noua propunere?

P.S. Mai e valabil postul ala de la Ubisoft RO pentru game designer? Smile

Ultima editare efectuată de Jinx pe 14 Jun 2007 19:19:04; 5 editări în total

Status:
Înregistrat pe:
Game designer

Postat la 14 Jun 2007 19:23:58    Subiect: < fara subiect >
SpOOky info:

SpOOky:

tu ai inebunit? alta treaba decat sa insulti lumea d p forumul asta nu ai?

zici ca nu ai experienta, atunci cum poti compara munca lor?
zici ca nu te pricepi la nimic, si doar vrei sa faci parte dintr`o echipa. cu c ajuti tu echipa aia, le aduci cana cu apa?

inainte sa critici c e facut d oamenii d aici, sa te vad p tine facand ceva!

fii serios omule! Neutral

Status:
Înregistrat pe:
24 Mar 2007 20:48:46
Vârsta: 24 ani
Modelator 3D
elohimSoft

Pagina 1 din 3 [ 1 | 2 | 3 ]

Server time: 15:14:42 23.05.2012

[ Termeni si conditii | Contact | F.A.Q. | Funny Pictures ]

© 2006 - 2012 Copyright 7thFACTOR Entertainment - All rights reserved