| Mesaj |
Info autor |
Postat la 25 May 2007 14:42:54 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
MithY info:
|
MithY:
O zi memorabila ... gamedev.ro a inceput sa se mareasca. Totusi nu toti userii sunt activi, ba chiar am impresia ca unii au intrat, si-au facut cont si dupa aia n-au mai dat niciodata pe aici.
gamedev for life
|
|
| |
Postat la 27 May 2007 09:31:37 Subiect: Re:
|
|
|
Black_Knight info:
|
Black_Knight:
MithY a scris: O zi memorabila ... gamedev.ro a inceput sa se mareasca. Totusi nu toti userii sunt activi, ba chiar am impresia ca unii au intrat, si-au facut cont si dupa aia n-au mai dat niciodata pe aici. detalii detalii, asta-i pe orice forum. Important e ca crestem. E bine sper cat de curand sa sarbatorim 200  . Oricum un pic de reclama la site n-ar strica sunt multi care probabil nu stiu de site (eu am aflat foarte tarziu si dintr-o intamplare fericita);
|
Status:
Înregistrat pe: 07 May 2007 19:49:43
Vârsta: 29 ani
Programator
|
| |
Postat la 27 May 2007 10:04:26 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
World Executor info:
|
World Executor:
Sugestii ceva pentru a ne face reclama, afara de linkul de la semnatura pe alte forumuri?
The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.
|
Status:
Înregistrat pe: 03 Oct 2006 04:23:24
Vârsta: 132 ani
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)
|
| |
Postat la 27 May 2007 10:24:38 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
MithY info:
|
MithY:
Pai am putea sa facem tricouri cu GDRO si facem reclama pe oriunde mergem  Altceva ar mai fi afisele pe la diferite concursuri de informatica si grafica.
gamedev for life
|
|
| |
Postat la 27 May 2007 10:47:18 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
World Executor info:
|
World Executor:
Ideea cu tricourile mi se pare stupida -- nu comentez mai departe...
Dar ai dreptate in privinta afiselor! Putem sa tragem la xerox un poster alb-negru bine gandit si realizat, nu trebuie sa fie neaparat color. La urma urmei ceea ce transmite el conteaza...
Acuma urmeaza trei intrebari: Cand sunt concursurile/olimpiadele de info? Cum vom distribui afisele si Cine se ofera sa faca asta?
Eu unul ma ofer sa le realizez si sa le trag la xerox, nu e mare pierdere pentru mine. Dar trebuie ceva brainstorming ca sa facem un afis bun. Ce parere aveti voi, ceilalti?
|
Status:
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)
|
| |
Postat la 27 May 2007 10:50:47 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
MithY info:
|
MithY:
Concursuri sunt multe ex : olimpiada de info locala/judeteana/nationala, cupa siveco, infoed, infochim, finala campion, etc. Ar trebui sa avem o legatura ori cu un organizator de acolo, ori cu un participant care e prieten cu organizatorii.
Ultima editare efectuată de MithY pe 27 May 2007 10:51:43; 2 editări în total
gamedev for life
|
|
| |
Postat la 27 May 2007 10:52:08 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
World Executor info:
|
World Executor:
Mithy, ai observat ca avatarurile noastre au acelasi style?
|
Status:
PR & Marketing
Evolution Vault (Iasi)
|
| |
Postat la 28 May 2007 00:41:06 Subiect: < fara subiect >
|
|
|
SpOOky info:
|
SpOOky:
ar fi o idee ca userii care s`au inregistrat, dar nu au postat nimic timp d 6 luni (d ex) sa fie stersi automat, in felul asta scapam d 0-posteri
|
Status:
Înregistrat pe: 24 Mar 2007 20:48:46
Vârsta: 24 ani
Modelator 3D
elohimSoft
|
| |
Postat la 30 May 2007 20:10:31 Subiect: Re:
|
|
|
Black_Knight info:
|
Black_Knight:
SpOOky a scris: ar fi o idee ca userii care s`au inregistrat, dar nu au postat nimic timp d 6 luni (d ex) sa fie stersi automat, in felul asta scapam d 0-posteri total de acord cu stersu userilor inactivi cu tricourile nu mi se pare stupida ideea (poate nu face asa multa reclama) dar mie personal miar place sa am un astfel de tricou  idie pai.... sa anuntam prietenii... afise prin licee, facultati balblabal momentan cam ataa as zice eu (ma rog cel putin alte idei nu am (cu buget minim  )) si sa imbunatatim situ, + tutoriale si alte chestii ca atunci cand intra aici sa nu mai plece
|
Status:
Înregistrat pe: 07 May 2007 19:49:43
Vârsta: 29 ani
Programator
|
| |